- 31 Mayıs 2019
- 7.259
- 17.455
- 198
Evde çalışıyorsanız uyum saglanmakzorun da.Esimin babasi rahatsiz hastane isleri icin annesi ve babasi bizde kaliyor.
kayinvalidem her gun oglen 1 e kadar uyuyor. Kalkiyor hemen kendine gelemezmis sonra kahvalti hazirliyorum 1-1.5 saat kahvalti yapiyor. Evde ne duzen kaldi ne bir sey 1 aydir. Salonda yatiyor o yuzden daha cok sorun oluyor.
Ben sabah 8 de kalkiyorum esim de ben de evden calisiyoruz ama saat 1 e kadar evde rahat davranamiyorum makine calistiramiyorum ses olucak diye. Allah askina misafir kaldigin evde bu kadar rahat davranilir mi?
Tv de hep ona ait sadece survivor izliyor butun gun ve gece. Kanal bile degistiremiyoruz evimden sogudum. Koca uclu koltukta kendisi oturuyor tek basina. Insan misafir kaldigi eve birazcik uyumlanmaz mi? 8 de kalksin demiyorum ama bari 10 da kalk yani
Kimi tanıyorsunuz mesela ? Sürekli bdv konularıyla meşhur olan insanları mı ? Kadın sorunundan bahsetmek istemiş , size önce özgeçmişini mi anlatması lazım ?Sohbet eder gibi konu açıyorsunuzya çok şaşırıyorum"Bir de kayınvalidem" diye konuya girerken ne amaçladınız mesela? Biz çünkü sizi tanımıyoruz da o bakımdan
aslaaa cevap vermiyor bir önceki konusunda da vermedi değişik bir zevk alıyor bundanHa siz şu yatağını kocasının ailesine bağışlayan üyesiniz. Kahvaltı sizin en ufak sorununuz olabilir. Bir dünya sorununuz var zaten. Önce eve kanepe falan aldırın, yatağınızı geri alın. Ondan sonra evin hanımı rollerine girersiniz.
Konuyu düzenledi hanımefendi konuya ortasından girmişti o yüzden öyle yazdımKimi tanıyorsunuz mesela ? Sürekli bdv konularıyla meşhur olan insanları mı ? Kadın sorunundan bahsetmek istemiş , size önce özgeçmişini mi anlatması lazım ?
Eğer bir rahatsızlığı yoksa (hani kanser olur sabaha kadar inler ancak uykuya dalar vs)ben makineyi çalıştıririm.Hic umursamam.Esimin babasi rahatsiz hastane isleri icin annesi ve babasi bizde kaliyor.
kayinvalidem her gun oglen 1 e kadar uyuyor. Kalkiyor hemen kendine gelemezmis sonra kahvalti hazirliyorum 1-1.5 saat kahvalti yapiyor. Evde ne duzen kaldi ne bir sey 1 aydir. Salonda yatiyor o yuzden daha cok sorun oluyor.
Ben sabah 8 de kalkiyorum esim de ben de evden calisiyoruz ama saat 1 e kadar evde rahat davranamiyorum makine calistiramiyorum ses olucak diye. Allah askina misafir kaldigin evde bu kadar rahat davranilir mi?
Tv de hep ona ait sadece survivor izliyor butun gun ve gece. Kanal bile degistiremiyoruz evimden sogudum. Koca uclu koltukta kendisi oturuyor tek basina. Insan misafir kaldigi eve birazcik uyumlanmaz mi? 8 de kalksin demiyorum ama bari 10 da kalk yani
Bence siz makinenizi falan çalıştırın işinizi gücünüzü ertelemeyin birileri uyuyacak diye.. Tv de de izlemek istediğiniz bişey olunca söyleyin alın kumandayı ben bugün benim dizim var anne vs.neyse söyleyin. Tahminim biraz kendini toparlayacaktır.Esimin babasi rahatsiz hastane isleri icin annesi ve babasi bizde kaliyor.
Yok valla hiç öyle kavga eden bir tip değilim. Sadece sizi tanımıyoruz diyince tuhafıma gitti , illa herkesi tanımak mı lazım diye. Konu sahibinin diğer konularından haberdar dahi değilimKonuyu düzenledi hanımefendi konuya ortasından girmişti o yüzden öyle yazdımSiz de saracak yer arıyorsunuz anladığım kadarıyla Ama yanlış adrestesiniz
Hayir yatak odasini geri aldikYatak odanızı hala kullanıyorlar mi?
O halde sevindim.. Sizi tanımıyoruz derken zaten burada kimseyi tanımıyoruz, konudaki giriş sanki dün sohbet etmişiz de onun devamı gibiydiYok valla hiç öyle kavga eden bir tip değilim. Sadece sizi tanımıyoruz diyince tuhafıma gitti , illa herkesi tanımak mı lazım diye. Konu sahibinin diğer konularından haberdar dahi değilim
Yok degil daha 60 yasindadir. Cok yasliymis gibi davraniyor.kahvaltısını niye hazırlıyorsunuz ki yatalak mı kendisi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?