Yatili misafirlerin rahatligi

Evde çalışıyorsanız uyum saglanmakzorun da.

Kv fazla rahat tamam da siz de çok kasiyorsunuz. Makina calistirmaniz gerekiyorsa 1 e kadar beklemeyin calistirin ses oluyorsa olsun bebek uyumuyor ya kalksin. O saate kadar uyunmaz uyanirsa uyansin.
1 ay misafirlik olmaz zaten.

Kendi düzeninize devam edin. Kv'nin kahvaltısını niye düşünüyorsunuz? Siz kahvaltınızı saatinde edin o kalkarsa kalkar kalkmazsa kendi kahvaltısını hazırlasın. Bir de siz evden çalışıyorsunuz, ayıp yahu

Çıkarın makinenizi, şangır şangır evi süpürün, uyanır ya da eve bir robot süpürge alın, o çalışsın en azından o saatten sonra süpürge ile uğraşmazsınız. İş misafirlikten çıkmış zaten, rahatınıza bakın ya. Sizin düzeninize saygı göstermeyen insana siz niye saygı gosteresiniz ki ?

sen ona göre hareket edersen daha beter olur. düzenini devam ettir o rahatsız olsun.

Sohbet eder gibi konu açıyorsunuzya çok şaşırıyorum "Bir de kayınvalidem" diye konuya girerken ne amaçladınız mesela? Biz çünkü sizi tanımıyoruz da o bakımdan
Kimi tanıyorsunuz mesela ? Sürekli bdv konularıyla meşhur olan insanları mı ? Kadın sorunundan bahsetmek istemiş , size önce özgeçmişini mi anlatması lazım ?

aslaaa cevap vermiyor bir önceki konusunda da vermedi değişik bir zevk alıyor bundan
kendi yatağına sahip değilken kayınvalideye yaptığı omlet zoruna gitmiş
hey yavrum hey

Kimi tanıyorsunuz mesela ? Sürekli bdv konularıyla meşhur olan insanları mı ? Kadın sorunundan bahsetmek istemiş , size önce özgeçmişini mi anlatması lazım ?
Konuyu düzenledi hanımefendi konuya ortasından girmişti o yüzden öyle yazdım Siz de saracak yer arıyorsunuz anladığım kadarıyla Ama yanlış adrestesiniz

Eğer bir rahatsızlığı yoksa (hani kanser olur sabaha kadar inler ancak uykuya dalar vs)ben makineyi çalıştıririm.Hic umursamam.

Bence siz makinenizi falan çalıştırın işinizi gücünüzü ertelemeyin birileri uyuyacak diye.. Tv de de izlemek istediğiniz bişey olunca söyleyin alın kumandayı ben bugün benim dizim var anne vs.neyse söyleyin. Tahminim biraz kendini toparlayacaktır.

Konuyu düzenledi hanımefendi konuya ortasından girmişti o yüzden öyle yazdım Siz de saracak yer arıyorsunuz anladığım kadarıyla Ama yanlış adrestesiniz
Yok valla hiç öyle kavga eden bir tip değilim. Sadece sizi tanımıyoruz diyince tuhafıma gitti , illa herkesi tanımak mı lazım diye. Konu sahibinin diğer konularından haberdar dahi değilim

Yok valla hiç öyle kavga eden bir tip değilim. Sadece sizi tanımıyoruz diyince tuhafıma gitti , illa herkesi tanımak mı lazım diye. Konu sahibinin diğer konularından haberdar dahi değilim
O halde sevindim.. Sizi tanımıyoruz derken zaten burada kimseyi tanımıyoruz, konudaki giriş sanki dün sohbet etmişiz de onun devamı gibiydi İlk alıntımdan da görebilirsiniz.

Rutininizi devam ettirin, artik misafirlik kalmamis. 8de kalkın kahvaltinizi yapin, temizlige baslayin isinizi yapin, kayinvalideniz kahvalti hazırlamanızı isterse "bugun cok yogunum, calismam lazim" deyin. Kanepede oturuyorsa gidin sizde oturun, uzaniyorsa ayak ucuna oturun vs vs. Gecen konunuzda da sikayetciydiniz ilerleme kaydedememissiniz.

kahvaltısını niye hazırlıyorsunuz ki yatalak mı kendisi ?

Evden çalışıyorsanız bahaneye bile ihtiyaciniz yok ki, o saatler mesai saatiniz zaten. Siz erkenden kahvaltinizi yapin kaldirin ,isinizin basina geçin. Ne yiyorsa yesin hanfendi hazretleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…