Bunu nasıl basardınız onceki konuda cok konusuldugundan merak ettim. Insallah cevap verirsinHayir yatak odasini geri aldik
anne sen artık misafir değilsin çekinme ne istersen ye deyip çekilin kenara.Yok degil daha 60 yasindadir. Cok yasliymis gibi davraniyor.
Yakinda Türk hamami,kapali yuzme havuzu ve en az 50 metrekare buyuklugunde bir aerobik solanu da talep edebilir sizden.Esimin babasi rahatsiz hastane isleri icin annesi ve babasi bizde kaliyor.
kayinvalidem her gun oglen 1 e kadar uyuyor. Kalkiyor hemen kendine gelemezmis sonra kahvalti hazirliyorum 1-1.5 saat kahvalti yapiyor. Evde ne duzen kaldi ne bir sey 1 aydir. Salonda yatiyor o yuzden daha cok sorun oluyor.
Ben sabah 8 de kalkiyorum esim de ben de evden calisiyoruz ama saat 1 e kadar evde rahat davranamiyorum makine calistiramiyorum ses olucak diye. Allah askina misafir kaldigin evde bu kadar rahat davranilir mi?
Tv de hep ona ait sadece survivor izliyor butun gun ve gece. Kanal bile degistiremiyoruz evimden sogudum. Koca uclu koltukta kendisi oturuyor tek basina. Insan misafir kaldigi eve birazcik uyumlanmaz mi? 8 de kalksin demiyorum ama bari 10 da kalk yani
Neeee bu üye o üye mii?? Kendi yataginda yatiran???? Ayyy konu sahibi , kusura bakmayin da, bu ailenin bir tık sonraki hamlesi tuvaletini salonun ortasina yapip "gel temizle gelin" , demek olsa bile sasirmam. Ki siz de gayet yaparsiniz. Her tavjzi verjp gelip burda konu acinca hicbir sy değişmiyor yaniRahat ettirirseniz ederler tabii ki.
Yatak odanızı verin, ses olacak diye normal saatte iş yapmayın, her an servise hazır olun.
Saat 9da makina çalıştırmaktan alıkoyan nedir veya çalıştığınız halde neden öğle saatinde kahvaltı hazırlamanız gerektiğini düşünüyorsunuz?
Esim degistirdi soyleyinceBunu nasıl basardınız onceki konuda cok konusuldugundan merak ettim. Insallah cevap verirsin
yapmayın...Esimin babasi rahatsiz o yuzden bizdeler. Ne zaman gidicek bilmiyorum. Esim kendi hazirlar diyor ama hic de yapmiyor. Bizden bekliyor. Ayrica omletsiz asla yapamazmis kahvalti. Bari kalk omletini kendin yap. 1 saat miy miy kahvalti yapiyor
Daha önce de konu açmıştınız. Yerden göğe kadar haklısınız benceEsimin babasi rahatsiz hastane isleri icin annesi ve babasi bizde kaliyor.
kayinvalidem her gun oglen 1 e kadar uyuyor. Kalkiyor hemen kendine gelemezmis sonra kahvalti hazirliyorum 1-1.5 saat kahvalti yapiyor. Evde ne duzen kaldi ne bir sey 1 aydir. Salonda yatiyor o yuzden daha cok sorun oluyor.
Ben sabah 8 de kalkiyorum esim de ben de evden calisiyoruz ama saat 1 e kadar evde rahat davranamiyorum makine calistiramiyorum ses olucak diye. Allah askina misafir kaldigin evde bu kadar rahat davranilir mi?
Tv de hep ona ait sadece survivor izliyor butun gun ve gece. Kanal bile degistiremiyoruz evimden sogudum. Koca uclu koltukta kendisi oturuyor tek basina. Insan misafir kaldigi eve birazcik uyumlanmaz mi? 8 de kalksin demiyorum ama bari 10 da kalk yani
E yapmayın. Eşiniz xe kendi yapar demiş. İsterse otursun 3 saat beklesin. Mecbur yaparEsimin babasi rahatsiz o yuzden bizdeler. Ne zaman gidicek bilmiyorum. Esim kendi hazirlar diyor ama hic de yapmiyor. Bizden bekliyor. Ayrica omletsiz asla yapamazmis kahvalti. Bari kalk omletini kendin yap. 1 saat miy miy kahvalti yapiyor
Aynısını yazacaktım. Bebek mi bu uyanmasın mı diye makine çalıştırılmasın?ben olsam makinayı çalıştırırım düzenimi aynı devam ettiririm uyumak istiyorsa yine uyusun ama evimin düzeni aksayamaz ,bebek değil ki uyanmasından korkuyorsunuz :)
mutfaktada açarım telden veya pc den izlemek istediğim şeyi gider orada oturur izlerim birşey izleyeceksem
tedavi için gelmişler 1 ay çok çok fazla kabul ama evde biri var diye kendinizi kısıtlamanız yanlış çünkü orası sizin eviniz
Ay o önceki açtığı konulara nasıl bakıyoruz ? Çok merak ettim :)Neeee bu üye o üye mii?? Kendi yataginda yatiran???? Ayyy konu sahibi , kusura bakmayin da, bu ailenin bir tık sonraki hamlesi tuvaletini salonun ortasina yapip "gel temizle gelin" , demek olsa bile sasirmam. Ki siz de gayet yaparsiniz. Her tavjzi verjp gelip burda konu acinca hicbir sy değişmiyor yani
Kendi yataginda misafir agirlamak tarzinda bi basligi var Bdv anasayfada su anAy o önceki açtığı konulara nasıl bakıyoruz ? Çok merak ettim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?