Yatili misafirlerin rahatligi

Yakinda Türk hamami,kapali yuzme havuzu ve en az 50 metrekare buyuklugunde bir aerobik solanu da talep edebilir sizden.
:)

Neeee bu üye o üye mii?? Kendi yataginda yatiran???? Ayyy konu sahibi , kusura bakmayin da, bu ailenin bir tık sonraki hamlesi tuvaletini salonun ortasina yapip "gel temizle gelin" , demek olsa bile sasirmam. Ki siz de gayet yaparsiniz. Her tavjzi verjp gelip burda konu acinca hicbir sy değişmiyor yani

Ay siz yatak odasını veren üyesiniz.
Benim burda başıma ağrı girdi.
Bence o evde biri misafirse bu sizsiniz şu durumda.
1 aydır odanızda yatamıyorsunuz, hareketleriniz işleriniz kısıtlanmış. Böyle yaşam mı olur?
Rutininize dönün makine mi çalışacak temizlik mi olacak, ne yapacaksanız yapın.
Bu saatten sonra yatağınızı geri alamazsınız gitmelerini bekleyin. Bir daha geldiklerinde de asla odanızı vermeyin.
Bu konuda eşiniz diretirse koyun kapının önüne. Valla ciddiyim.

Bence asıl sorun sizde niye kasıyorsun kendini çalıştır makineni , süpürgeni laf söylerse kusura bakma öğlenden sonra iş yapamam. Ye iç onu bekleme bile.
Al kumandayı kafana göre takıl bu kadar pasif olursanız herkes sizi takmaz.

Esimin babasi rahatsiz o yuzden bizdeler. Ne zaman gidicek bilmiyorum. Esim kendi hazirlar diyor ama hic de yapmiyor. Bizden bekliyor. Ayrica omletsiz asla yapamazmis kahvalti. Bari kalk omletini kendin yap. 1 saat miy miy kahvalti yapiyor
yapmayın...
arkadaşların da dediği gibi sabah 8 da kalkın kahvaltı vs işlerinize başlayın
o kalksın kafasına göre hareket etsin

gerçekten yapın bunu..

Nasıl ya omlet seven kayınvalıdemı normalde o yaslarda çökelek ekmek zeytin olsa yeter de tuhaf kayınvalideyms. Sımdı belki kendi evinde bıkmustır sabah kalkmaya esiyle ilgilenmeye falan hazır oglunun ve gelinin evindeyken belki rahat etmek istemiştir .ben de on gunluk izne falan gidince eşimle kayınvalıdeme diyoruz anne bak cocuk yüzünden sabahın korunde kalkmaya ogluna kahvaltı hazırlamaya yoruldum gelnce bolbol yatacam ha diyorum.gidince de kadın geliyor bebegım uyanmıssa onu yanımdan alıyor kahvaltısını veriyor ben yatıyorum onlar erken kalhavtı yapıyor esimde kuzenleriyle balıga falan cıkıyor.ben uyanınca bir ekmek arası yapıyorum kimse kimseye karısmıuor.ama rahatlığı biraz uzatmıs szinki.siz kalkın yine işinizi guxnuzu kahvaltınızı yapın.bizde mesela gorumcem kaynvalıdem bende kalmıstı kahvaltı bir saat yerde kalırdı cunku kahvaltı sonrası sofa basında cay muhabbet güzel oluyor snra kalkıp işlere girişiyoruz.onlarda yapıyor hele gorumcem otur yeni temizledim diyorum yine de kadın oturmak bilmiyor.giderkende hiç istemediğim halde evimi iyice temizlerler oyle giderler tabi ozaman calısmıyordum bile .siz calısıyorsunuz cok yaslı degılse en azından bir bulasıga camasıra el atabilir.esinizin hatrıa bişey demeyin ama sabahtan kalkıp işlerinizi halledersiniz kayınvalıdenızde demekki gelin erkenci işini gucunu yapıp oturuyor diyip size uyum saglar oda erken kalkar .

Sasirilacak birşey yok.
Benim kaynanamda bu yaşta.
Asla yapmaz.
Bunların kafası gelin yapsın.
Kendileri oyle görmüş.
Hizmet edeceksin hep.
Valla eşinizle konusun aranızda halledin çok zor bu tipler.

Haklısınız da siz de saat 10da çalıştırın makinenizi, normal düzeniniz neyse o düzeni yaşayın ona saygısızlık etmeden. Düzeninize ayak uyduramıyorsa kendi düşünsün.

Daha önce de konu açmıştınız. Yerden göğe kadar haklısınız bence

Esimin babasi rahatsiz o yuzden bizdeler. Ne zaman gidicek bilmiyorum. Esim kendi hazirlar diyor ama hic de yapmiyor. Bizden bekliyor. Ayrica omletsiz asla yapamazmis kahvalti. Bari kalk omletini kendin yap. 1 saat miy miy kahvalti yapiyor
E yapmayın. Eşiniz xe kendi yapar demiş. İsterse otursun 3 saat beklesin. Mecbur yapar

O rahat olur çünkü onun kafasında orası oğlunun evi.
Yabancılamaz misafirim diye bakmaz.
Benim kaynanam geldiğinde heryeri didik didik gezdi.
Bir ton eleştirisini yaptı .
Emirleri yağdırdı gitti.
Bir de çok bilmiş.
Dünyayı yönetiyor sanki ondan sonra gelemedi daha .
Ama aynı kafa değişmez bunlar.
Yol yakınken önlemini al yoksa zor.

Aynısını yazacaktım. Bebek mi bu uyanmasın mı diye makine çalıştırılmasın? öğlen 1e kadar uyuyan insan top patlasa uyanmaz zaten.

Ay o önceki açtığı konulara nasıl bakıyoruz ? Çok merak ettim :)

Bir derdim var ın yuzde 70 i birazcık cesur olup söylenebilecek sözlerle çözülebilecek olaylardan ve sınır koyamayan insanların kendi başlarına actıkları dertlerden olusuyor. Gerisi de gerçekten sıkıntılı durumlar... Biz de "e söylesene, belli etsene" diye diye yoruluyoruz :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…