- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.745
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #7.441
bul valla.düğününe bizi de çağır.2020 uğursuz bir yıldı.2021 de herkesin dilekleri kabul olsun isterimmminşallah hepberaber zengin olacaz.yoksa ben duduyla beraber zengin koca bulma çalışmalarına başlıycam
bu coinleri niye en fakir ülkelerin vatandaşları alıyor hep ?dünya 4. sü avrupa 1.siymişiz biz de.şaştım kaldımCoinler kipkirmiziii
bu coinleri niye en fakir ülkelerin vatandaşları alıyor hep ?dünya 4. sü avrupa 1.siymişiz biz de.şaştım kaldım
mantı yapıp satsak üretim yapmış oluyor muyuz acaba?Uretim olmayinca nerden para kazancagimizi sasirmis olabileriz
kadının nasıl zengin olduğunu anlayın arkadaşlar.gecenin köründe bile yatırım düşünüyor pesssss mor pesss hem de bravoooooCok guzel dustu her şey.
Btc de olan coinlerden hepsinden alip sepet yaptim
Bi tek Usdc ve usdt dusmedi almadim
kadının nasıl zengin olduğunu anlayın arkadaşlar.gecenin köründe bile yatırım düşünüyor pesssss mor pesss hem de bravooooo
iyi gecelerrrHahahaha
Zengin degilim. Olma yolunda emin adimlarla ilerliyorum hahaha
iyi gecelerrrpazartesi zengin olma yolunda birer adım daha atalım.ben altın alacağım alınca yazarım yazmasam
da düşer zaten anlarsınız aldığımııı
Coinler kipkirmiziii
veAlmakla çok iyi yapmissin mor
Bugün değil de pazartesi yukselis bekleniyor
veGeyikliGece stop koydunuz mu kızlar bu geceki alımlarınıza
İyi etmişsin, ben dün stop koymuştum, hepsini silkelemişler meselayok canım ben koymadım
cunku dusus de beklıyordum yukselıste
yanı ıstedıgı kadar dussun bozmayacagım sonra da yukselsın satacagım (pazartesı yukselıs beklenıyor zaten)
eger stop koysaydım gece dustu dıyelım 1950 ye stop koydum dıyelım. bozacaktı ama sabah kalktım 2150 cıvarı hooop yuksekten tekrar alacaktım
o yuzden bu durumda bana mantıksız geldı kı ıyı kı de yapmamısım su an 2125 cıvarı.
İyi etmişsin, ben dün stop koymuştum, hepsini silkelemişler mesela45 liranın 4 lirası gitmiş oldu neredeyse %10 zarar. Fakat binancede bu kadar küçük tutarda işlem yapmak zor, ben de sermaye artırımı yapıp manyak gibi düşen tüm coinlerden aldım. Ay bu sefer de zarar ettirmez inşallah, bir haftadır yeter da :)) millet şu kadara şunu getirdi deyip duruyor ben de mi sıkıntı var anlamadım
Ben de stop koymadım bu sefer, ineceği yere kadar insin çıkacağı yere kadar da çıksın, inşallah ikinci senaryo olur :))
usdt ve try cinsinden karışık olarak chz, ltc, dash, ogn, sxp, doge, trx ve avax aldım. bu sefer de hepsi düşerse uğursuz olduğuma kanaat getireceğim ki normalde değilimyine de olursa artık aldığım coinleri söylerim siz almazsınız, en azından sizi korumuş olurum
spk gelmez kız elini korkak alıştırma :)) 10 liralık almıştım zaten onu, kuruşlu diye almıştım, seni dinleyip en kısa sürede çıkacağım :))O kdr yaziyorum tweetli coinler cısss diye bacim doge nasil gozune hos geldi etmeee eylemeeee bak spkyi basima bela etme pahasina yazıyorumm
Kar gordunmu kac doge dan aman basina bela olur
Digerleri guzel fena degil hayirli guzel kazanclar olsun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?