Cok guzel dustu her şey.
Btc de olan coinlerden hepsinden alip sepet yaptim
Bi tek Usdc ve usdt dusmedi almadim
kadının nasıl zengin olduğunu anlayın arkadaşlar.gecenin köründe bile yatırım düşünüyor pesssss mor pesss hem de bravooooo

ve GeyikliGece stop koydunuz mu kızlar bu geceki alımlarınıza

yok canım ben koymadım

cunku dusus de beklıyordum yukselıste

yanı ıstedıgı kadar dussun bozmayacagım sonra da yukselsın satacagım (pazartesı yukselıs beklenıyor zaten)

eger stop koysaydım gece dustu dıyelım 1950 ye stop koydum dıyelım. bozacaktı ama sabah kalktım 2150 cıvarı hooop yuksekten tekrar alacaktım

o yuzden bu durumda bana mantıksız geldı kı ıyı kı de yapmamısım su an 2125 cıvarı.

Günaydın herkese.Bu coinlerin ne zaman düştüğünü takip edenler vardı aramızda. Saat kaç gibi tam düşüyor acaba?herhangi bir piyasa saatine bağlayabilir miyiz?amerika çin gibi

İyi etmişsin, ben dün stop koymuştum, hepsini silkelemişler mesela 45 liranın 4 lirası gitmiş oldu neredeyse %10 zarar. Fakat binancede bu kadar küçük tutarda işlem yapmak zor, ben de sermaye artırımı yapıp manyak gibi düşen tüm coinlerden aldım. Ay bu sefer de zarar ettirmez inşallah, bir haftadır yeter da :)) millet şu kadara şunu getirdi deyip duruyor ben de mi sıkıntı var anlamadım

Ben de stop koymadım bu sefer, ineceği yere kadar insin çıkacağı yere kadar da çıksın, inşallah ikinci senaryo olur :))
usdt ve try cinsinden karışık olarak chz, ltc, dash, ogn, sxp, doge, trx ve avax aldım. bu sefer de hepsi düşerse uğursuz olduğuma kanaat getireceğim ki normalde değilim yine de olursa artık aldığım coinleri söylerim siz almazsınız, en azından sizi korumuş olurum

O kdr yaziyorum tweetli coinler cısss diye bacim doge nasil gozune hos geldi etmeee eylemeeee bak spkyi basima bela etme pahasina yazıyorumm
Kar gordunmu kac doge dan aman basina bela olur
Digerleri guzel fena degil hayirli guzel kazanclar olsun insallah

spk gelmez kız elini korkak alıştırma :)) 10 liralık almıştım zaten onu, kuruşlu diye almıştım, seni dinleyip en kısa sürede çıkacağım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…