spk gelmez kız elini korkak alıştırma :)) 10 liralık almıştım zaten onu, kuruşlu diye almıştım, seni dinleyip en kısa sürede çıkacağım :))

Bosver bacim elon amcanin faydasi bizr dokunmaz cok kisi terste kaldi tweet atsa diye bekliyor elon amca btcden gelen dolarlari sayiyordur

Yok canım yok çıkar mutlaka

Şu an tam coinlerin zirve yaptığı dönem

Ama bu daha ne kadar böyle devam eder kimse bilmiyor bakalım

ve GeyikliGece stop koydunuz mu kızlar bu geceki alımlarınıza

Yok koymadim.
Cunku cok buyuk miktarlar degil ki ya niye ugrasiym
Günaydın herkese.Bu coinlerin ne zaman düştüğünü takip edenler vardı aramızda. Saat kaç gibi tam düşüyor acaba?herhangi bir piyasa saatine bağlayabilir miyiz?amerika çin gibi

Ben hala cok cozemedim.
Bir kac kagida -10 alarm kurdum
Elimdekilere +10
Alarm calinca acip bakiyorum

Yok yok merak etme bende aynıyım uğursuz değilde acemiyiz öğrencez diyelim

E Esila09

Mahkemeli coini napsak ya.Baya kirmizi .Aklimi celiyo ama uzak durun diyolar.Nefsime yenilip alsam mi diye ikilemdeyim

Minimumda al istersen bende alicam galiba 10 tllik ama tabi karar senin
Uzun suredir de artisi yok
Yarin ilginc bir gun olacak kesinlikle

Yok yok merak etme bende aynıyım uğursuz değilde acemiyiz öğrencez diyelim
Ama neden hemen işin uzmanı olup kazanmaya başlamıyoruz nedennn
Aman ne biliyim ekşide baktım da millet zaten şu dönemde rastgele koyduğun coinde de kazanırsın aksi çok zor falan demiş, kendimi kötü hissettim ay :))

bizde hemen uzmanlaşamayanlardanız napalım.Geç olsın güç olmasın demişler şaka maka bi yerde hata yapıyoruz ve onu bulana kadar devam.Birde nasipten öte yol yok, ne yaparsak yapalım kısmetimizde yoksa kazanamayız.Inşallah bizde yakında başlarız kazanmaya

Kızlar gelecek hafta ve ondan sonraki hafta için 4 hisse belirledim

Bir yorumunuzu alırım:)

AKSA
ESEN
PETKM
EGPRO

uzak dur ytd

Al Al ytd

Derseniz çok sevinirim :)
Ben de merakla bekliyorum bilen arkadaşlardan yorumları. Benimki tamamen acemi yorumu ama esen pahalı geldi bana :/ enerjisa daha ucuz ama ben uzun vade gözüyle bakıyorum ve yorumum yanlış olabilir. aksa da tavan yaptıydı tavandan hisse almak günah mı mübah mı bilmiyorum, hojalarımız söyler inşallah :))
egpro bilmiyorum, petkim de uzun vade iyidir yeaa :))

Kimse sevmiyomuş bu coini ya, ben de tutmuş onu almışım dün silkelenenler arasında bu da vardı
Bende ilk hesap açtığımda almıştım.Sonra esila bahsetti bir ara mahkemelik filan diye hemen elden çıkardım.İlk hafta yüzde 10-15 arası kazandım derken, sonra tüm kazandıklarım gitt mesela.Şimdide para yok hesapta 50 tl sermaye bırakrım oda 1 coinde bağlı

Yaa inşallah, klişe olacak ama parasında değilim zaten minicik sermaye ne getirebilir ki batsa da sağlık olsun ama yöntemi çözemedik sanırım tam onu çözebilmek istiyorum, bi de bu hemen olsun istiyorum sabırsız mihail

Benim de iki coindi (biri xrp) sonra ikisinden de çıkıp saçtım savurdum birer ikişer herşeye bi de böyle deneyim dedim, düşünsene bu da olmuyomuş falan

Bana da yardim edin kizceler

321den neo aldim. Simdi bunu ne zaman satsam ya?
Dün ada icin erken davranmisim 370 civarinda bence guzel kar iste. Ama daha gider mi durur mu döner mi geriye... bunu hiic kestiremiyorum

Anlıyorum becerememe psikolojiside kötü oluyor.Herkes yaparken yapamamak nasıl olur yaa diyor insan ama oluyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…