- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.886
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #7.461
spk gelmez kız elini korkak alıştırma :)) 10 liralık almıştım zaten onu, kuruşlu diye almıştım, seni dinleyip en kısa sürede çıkacağım :))
İyi etmişsin, ben dün stop koymuştum, hepsini silkelemişler mesela45 liranın 4 lirası gitmiş oldu neredeyse %10 zarar. Fakat binancede bu kadar küçük tutarda işlem yapmak zor, ben de sermaye artırımı yapıp manyak gibi düşen tüm coinlerden aldım. Ay bu sefer de zarar ettirmez inşallah, bir haftadır yeter da :)) millet şu kadara şunu getirdi deyip duruyor ben de mi sıkıntı var anlamadım
Ben de stop koymadım bu sefer, ineceği yere kadar insin çıkacağı yere kadar da çıksın, inşallah ikinci senaryo olur :))
usdt ve try cinsinden karışık olarak chz, ltc, dash, ogn, sxp, doge, trx ve avax aldım. bu sefer de hepsi düşerse uğursuz olduğuma kanaat getireceğim ki normalde değilimyine de olursa artık aldığım coinleri söylerim siz almazsınız, en azından sizi korumuş olurum
veGeyikliGece stop koydunuz mu kızlar bu geceki alımlarınıza
Günaydın herkese.Bu coinlerin ne zaman düştüğünü takip edenler vardı aramızda. Saat kaç gibi tam düşüyor acaba?herhangi bir piyasa saatine bağlayabilir miyiz?amerika çin gibi
Yok yok merak etme bende aynıyımİyi etmişsin, ben dün stop koymuştum, hepsini silkelemişler mesela45 liranın 4 lirası gitmiş oldu neredeyse %10 zarar. Fakat binancede bu kadar küçük tutarda işlem yapmak zor, ben de sermaye artırımı yapıp manyak gibi düşen tüm coinlerden aldım. Ay bu sefer de zarar ettirmez inşallah, bir haftadır yeter da :)) millet şu kadara şunu getirdi deyip duruyor ben de mi sıkıntı var anlamadım
Ben de stop koymadım bu sefer, ineceği yere kadar insin çıkacağı yere kadar da çıksın, inşallah ikinci senaryo olur :))
usdt ve try cinsinden karışık olarak chz, ltc, dash, ogn, sxp, doge, trx ve avax aldım. bu sefer de hepsi düşerse uğursuz olduğuma kanaat getireceğim ki normalde değilimyine de olursa artık aldığım coinleri söylerim siz almazsınız, en azından sizi korumuş olurum
Canimiz cigerimiz❣❣Bende aksam nakit yoktu daha dogrusu erken davranmisim biraz birim arttirdim sonra ekrani izledim
Sabah kalktim herkes kirmizi caniiim neo yesil yesil
Yarin sabaha kdr kirmizi kalsin almam lazim
Xrp mi
Ben uzak dururdum.
Kendisini hiç sevmem :)
Ama bana bakmayın tabii siz :)
Bir dusuneyim bunuMinimumda al istersen bende alicam galiba 10 tllik ama tabi karar senin
Uzun suredir de artisi yok
Yarin ilginc bir gun olacak kesinlikle
Ama neden hemen işin uzmanı olup kazanmaya başlamıyoruz nedennnYok yok merak etme bende aynıyımuğursuz değilde acemiyiz öğrencez diyelim
Kimse sevmiyomuş bu coini ya, ben de tutmuş onu almışımXrp mi
Ben uzak dururdum.
Kendisini hiç sevmem :)
Ama bana bakmayın tabii siz :)
Ama neden hemen işin uzmanı olup kazanmaya başlamıyoruz nedennn
Aman ne biliyim ekşide baktım da millet zaten şu dönemde rastgele koyduğun coinde de kazanırsın aksi çok zor falan demiş, kendimi kötü hissettim ay :))
Ben de merakla bekliyorum bilen arkadaşlardan yorumları. Benimki tamamen acemi yorumu ama esen pahalı geldi bana :/ enerjisa daha ucuz ama ben uzun vade gözüyle bakıyorum ve yorumum yanlış olabilir. aksa da tavan yaptıydı tavandan hisse almak günah mı mübah mı bilmiyorum, hojalarımız söyler inşallah :))Kızlar gelecek hafta ve ondan sonraki hafta için 4 hisse belirledim
Bir yorumunuzu alırım:)
AKSA
ESEN
PETKM
EGPRO
uzak dur ytd
Al Al ytd
Derseniz çok sevinirim :)
Bende ilk hesap açtığımda almıştım.Sonra esila bahsetti bir ara mahkemelik filan diye hemen elden çıkardım.İlk hafta yüzde 10-15 arası kazandım derken, sonra tüm kazandıklarım gitt mesela.Şimdide para yok hesapta 50 tl sermaye bırakrım oda 1 coinde bağlıKimse sevmiyomuş bu coini ya, ben de tutmuş onu almışımdün silkelenenler arasında bu da vardı
Yaa inşallah, klişe olacak ama parasında değilim zaten minicik sermaye ne getirebilir kibizde hemen uzmanlaşamayanlardanız napalım.Geç olsın güç olmasın demişler şaka maka bi yerde hata yapıyoruz ve onu bulana kadar devam.Birde nasipten öte yol yok, ne yaparsak yapalım kısmetimizde yoksa kazanamayız.Inşallah bizde yakında başlarız kazanmaya
Benim de iki coindi (biri xrp) sonra ikisinden de çıkıp saçtım savurdum birer ikişer herşeyeBende ilk hesap açtığımda almıştım.Sonra esila bahsetti bir ara mahkemelik filan diye hemen elden çıkardım.İlk hafta yüzde 10-15 arası kazandım derken, sonra tüm kazandıklarım gitt mesela.Şimdide para yok hesapta 50 tl sermaye bırakrım oda 1 coinde bağlı
Anlıyorum becerememe psikolojiside kötü oluyor.Herkes yaparken yapamamak nasıl olur yaa diyor insan ama oluyor işteYaa inşallah, klişe olacak ama parasında değilim zaten minicik sermaye ne getirebilir kibatsa da sağlık olsun ama yöntemi çözemedik sanırım tam onu çözebilmek istiyorum, bi de bu hemen olsun istiyorum sabırsız mihail
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?