Bana da yardim edin kizceler

321den neo aldim. Simdi bunu ne zaman satsam ya?
Dün ada icin erken davranmisim 370 civarinda bence guzel kar iste. Ama daha gider mi durur mu döner mi geriye... bunu hiic kestiremiyorum

Neo beklentinin oldugu bir coin ama cikip baska dusuk olana gecebilirsin de durabilirsinde bundan sonraki ilerleyis hizini kimse bilemez

Üste bi yere stop koysan olur mu ki :/

Yok koyarim uste limit satarim ama nerde durucagini kestiremiyorum.
Dun adayi 7.70lerde sattim ee 8.15e gitti.
Simdi bunu da satarim bu da 400e gider hahaha

Borsada bu kadar kar olmuyor ama gidenin arkasindan da pek bakmiyorsun hahah neyin nerden donucegi belli oluyor

Ada 8.15ide asti

Bak samati sattim döndü eksiye
Sasayi sattim dondu
Ekimde kileri sattim dondu hala ordan zararini cikaramayanlar var.

Gel borsayaaa hahahaha
Yatırım hesabımda 5 liram kalmıştı birer tane albaraka ve kiler aldım deney amaçlı uzun zaman sonra bakacam bakalım ne durumdalar
Kiler neden birden düşmüştü, sen bahsetmiştin daha önce sanki ama tam hatırlayamadım :/

Tahtaci bedelli var diye 7den 17ye cikartti 17den mali bosaltti.

Bedelli var diye fiyat ucurmak acayip bir furya.
Diyor ki 7 liralik kagit var. Ben bunu 4e bölücem. Sizden de 4 tl alicam. 4er hisseniz olucak.

Insanlar bunu sahane bir sey dusunuyor ve yigiliyor.
4 ceyrek elma almak icin bütün elmanin fiyatini 3e katliyor ve ustune 4 tl ödüyecek daha.
Gram mantik yok

Peki bedelli olacağı çok önceden açıklamıyor mu? Ya da biliniyor mu?
**neo yu bilmiyorum direnç/destek noktası vs ama ont iyidir sanki portakalcım

Yani olay şu sırayla mı oldu, işletme bedelli yapacam dedi, insanlar hücum etti 17 lira olunca tahtacı sattı hisse 2.5 lira oldu, sonra da bölünme mi gerçekleşti :/ mantığını çözmek için anlamaya çalışıyorum.

Kim o tahtacı ay, böyle para kazanmak mı olur aman be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…