- 29 Aralık 2010
- 8.421
- 23.885
- 548
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #7.481
Yorumuna güldüm ama acıklı gülüş bu aslında :))Anlıyorum becerememe psikolojiside kötü oluyor.Herkes yaparken yapamamak nasıl olur yaa diyor insan ama oluyor işte
Valla empati mesajı değildi,bizzat kendi yaşadıklarım hissettiklerimdiYorumuna güldüm ama acıklı gülüş bu aslında :))
Bana da yardim edin kizceler
321den neo aldim. Simdi bunu ne zaman satsam ya?
Dün ada icin erken davranmisim370 civarinda bence guzel kar iste. Ama daha gider mi durur mu döner mi geriye... bunu hiic kestiremiyorum
Neo beklentinin oldugu bir coin ama cikip baska dusuk olana gecebilirsin de durabilirsinde bundan sonraki ilerleyis hizini kimse bilemez
Üste bi yere stop koysan olur mu ki :/Bana da yardim edin kizceler
321den neo aldim. Simdi bunu ne zaman satsam ya?
Dün ada icin erken davranmisim370 civarinda bence guzel kar iste. Ama daha gider mi durur mu döner mi geriye... bunu hiic kestiremiyorum
Üste bi yere stop koysan olur mu ki :/
Yok koyarim uste limit satarim ama nerde durucagini kestiremiyorum.
Dun adayi 7.70lerde sattim ee 8.15e gitti.
Simdi bunu da satarim bu da 400e gider hahaha
Borsada bu kadar kar olmuyor ama gidenin arkasindan da pek bakmiyorsun hahah neyin nerden donucegi belli oluyor
Canim borsam guzel borsam.
Borsada biliyorsun nerden dönecegini. en guzel yani bu.
Hadi yatirim hesabi ac
Ada 8.15ide asti
Bak samati sattim döndü eksiye
Sasayi sattim dondu
Ekimde kileri sattim dondu hala ordan zararini cikaramayanlar var.
Gel borsayaaa hahahaha
Yooo ben bilmiyorum meselaCanim borsam guzel borsam.
Borsada biliyorsun nerden dönecegini. en guzel yani bu.
Hadi yatirim hesabi ac
Yooo ben bilmiyorum mesela
Hahaha gel yamacima.
Etheryum yine tirmaniyor gibi... tirmansa da satsak
Yatırım hesabımda 5 liram kalmıştı birer tane albaraka ve kiler aldım deney amaçlıBak samati sattim döndü eksiye
Sasayi sattim dondu
Ekimde kileri sattim dondu hala ordan zararini cikaramayanlar var.
Gel borsayaaa hahahaha
Aaa tıpkı şey gibi BENYooo ben bilmiyorum mesela
Yatırım hesabımda 5 liram kalmıştı birer tane albaraka ve kiler aldım deney amaçlıuzun zaman sonra bakacam bakalım ne durumdalar
Kiler neden birden düşmüştü, sen bahsetmiştin daha önce sanki ama tam hatırlayamadım :/
Peki bedelli olacağı çok önceden açıklamıyor mu? Ya da biliniyor mu?Bedelli var diye fiyat ucurmak acayip bir furya.
Diyor ki 7 liralik kagit var. Ben bunu 4e bölücem. Sizden de 4 tl alicam. 4er hisseniz olucak.
Insanlar bunu sahane bir sey dusunuyor ve yigiliyor.
4 ceyrek elma almak icin bütün elmanin fiyatini 3e katliyor ve ustune 4 tl ödüyecek daha.
Gram mantik yok
Yani olay şu sırayla mı oldu, işletme bedelli yapacam dedi, insanlar hücum etti 17 lira olunca tahtacı sattı hisse 2.5 lira oldu, sonra da bölünme mi gerçekleşti :/ mantığını çözmek için anlamaya çalışıyorum.Bedelli var diye fiyat ucurmak acayip bir furya.
Diyor ki 7 liralik kagit var. Ben bunu 4e bölücem. Sizden de 4 tl alicam. 4er hisseniz olucak.
Insanlar bunu sahane bir sey dusunuyor ve yigiliyor.
4 ceyrek elma almak icin bütün elmanin fiyatini 3e katliyor ve ustune 4 tl ödüyecek daha.
Gram mantik yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?