Bana da yardim edin kizceler

321den neo aldim. Simdi bunu ne zaman satsam ya?
Dün ada icin erken davranmisim 370 civarinda bence guzel kar iste. Ama daha gider mi durur mu döner mi geriye... bunu hiic kestiremiyoru
Selam GeyikliGece 1 haftadır coinle yatıp kalkıyorum,misal 3 ileri 2 geri oluyor asla aldığın fiyata dönmüyor alsatıda ben beceremedim düşünce karım gitti diye panikleyip satıyorum, halbuki silkeliyorlar ben alıp beklemeye karar verdim ama sen al-satla paranı daha hızlı katlarsın tabi

17 olunca tahtaci satti.
10a dustu
10dan bölündü
Tabii 6 7 lira zararla cikamadi girenler
Mecbur bedelliye girdiler. 4 lira da ordan odediler.
Kagit böldü, insanlar 4 kusur maliyetle bekliyor henuz kagit 3ü kirmadi. 17ye kadar kagidi alamadilar hatta orda alsin diye 18e emir girip alan olmus. 18.40 + 4 ten maliyetlenen vardi nerdeyse 5 lira
Acgozluluk iste. Adam ordan bile mallanip kar etme derdinde. Sismis gitmis kagit. Git primlenmemis bisey alsana.

Guzel degil ama insanlar da akilli olsun. Borsada zaten sen kazaniyorsan bil ki biri kaybediyor.
Borsada kagit sayisi hep ayni.
Birilerinin cebindeki para buraya akmasa bu endeks firlamaz.

Gördügü yeri unutmaz, dusen geri gelir mantigiyle bakiyorum ben.
Yapabildigim kadariyla satip dusukten tekrar aliyorum.
Ada yi da gece tekrar aldim aslinda sanirim karli bile oldum ama ben satinca ayni hizla gitmesi cok gicikti haha

Gördügü yeri unutmaz, dusen geri gelir mantigiyle bakiyorum ben.
Yapabildigim kadariyla satip dusukten tekrar aliyorum.
Ada yi da gece tekrar aldim aslinda sanirim karli bile oldum ama ben satinca ayni hizla gitmesi cok gicikti haha
İşte ben acemiyim satıyorum sanki çok düşmez diye panikle hemen 2/3 aşşağıdan giriyorum

Firsat kacirmaktan korkuyorsun
Birak kacan kacsin. Firsat bitmez bir dahakini yakalamaya calisirsin
Benim problemim de özellikle alımda doğru fiyatı belirleyemiyorum sanırım
Dün gece neo 315 - 323 arası gidip gelirken birkaç alim satım yaptım çok ta eğlendim sonra 321 - 323 arasi takıldı uykum da vardı saf gibi 315 e emir girip uyudum o anda 321 den alsam iyi kazanacaktım

Onu bende yaptım ama aldıktan sonra çok düştü Yüksekten satışı yapıyorum ama bidahaki alımı doğru ayrlayamıyorum

Yani gayet guzel mantik iste. Ama 24 saat aktif olmasi uykuluyken abuk subuk seylere sebep oluyor ona cozum yok hahahha

Canim borsa boyle mi. Memur gibi. Bayramin var haftasonun var aksam 18.10 dedin mi mesai biter hahah

Onu bende yaptım ama aldıktan sonra çok düştü Yüksekten satışı yapıyorum ama bidahaki alımı doğru ayrlayamıyorum
Gecen hafta da haftasonu boyle her sey kizarmisti
Onlari kovalamak iyi oluyor.

Fiyat hızlı düşünce sazan gibi dalıp satıyorum 2 kere oldu 3. De kendime hakim olmayı umuyorum

Fiyat hızlı düşünce sazan gibi dalıp satıyorum 2 kere oldu 3. De kendime hakim olmayı umuyorum

Işte silkemele yapıyorlar

Dash de bu ara öyle (2 gundur) millet zararına bile sattı ya da az karla, aldığı fiyata vs vs

Yarın çıkacak inşallah

Hep yazmak istemistim

Kemerleri bağlayın uçuşa geçiyoruz hahahahah

Canım yesacım yaaa ben de dash dayım:/ kaç hedefliyor sence?

kaç gündür paramı boşa bağladım diye kahroluyordum:/

Canım yesacım yaaa ben de dash dayım:/ kaç hedefliyor sence?

kaç gündür paramı boşa bağladım diye kahroluyordum:/

Ilk etapta 2300 2400 anca canım.yani hemen gelecek hafta coook yükseliş bekleme

Ondan sonra 2600 2900 zorlar

Ondan sonrası karışık işte :) cooook çıkacak diyen var ama bilmiyorum.

Ben 2300 üzerini alıp kaccam:)

Kendi yorumum tabii. Her şey olabilir coin bu:)

Kac tl yatirdin kiz hahaha

Sepet yapinca illa biri cikiyor ben ondan cikip dusuge geciyorum dusuk cikinca oteki dusuyor her cicekten bal toplar gibi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…