H Heytttt be Yarin altin mi aliyoruz
Esin halka arza gircek mi?
Halka arza giren kimseyi bulamiyorum
girecek evet.yesa ye yazdı birşeyler valla.ben anlamam borsadannnn.zaten kazandığının yarısını söylüyor sanırım banaa.burda yazmayayım diye eşim ha ha ha.ytd.

Bdv konularına "Şimdi bosan diyenler gelir" yazıyorlar ya

Yatırım topiklerinde de "kredi ile borsa, coin işine girilmezciler " gelecek diyelim artık hahaahhahha
ben e-ticarete gireceğimm.biraz biraz piştim bu konuda.zengin olursamm peşimi bırakınn haaa.artık sadece mor la görüşürüm o zaman

Gel ortak olalim ne saticaz
çakma lego oyuncak ve pandora satacağımmmm.bi ara getirtmiştim pandora tıpkısının aynısıydı valla.bir arkadaşa getirttim o sattı kapış kapış.bir de evet orjinalmiş diye teşekkür üstüne teşekkür ettiler.yaşasınn çin ve çinli iş gücü.zengin olacağımm zenginnn

Y Yuppiyayye senin yerin ayrı.komşu sayılırız.hele bir aşı olayım görüşürüz reelde de.ben tam izole yaşıyorum mart sonundan beri.az kaldı sıkı bir cinnetle yeterr diye pencereden tv vazo tencere ne bulursam atıp rahatlayacağım.yaktın beni virüs yazıkları olsun sana

2 aya ben de paralanacağım biraz.bir iki menkul satıp.daha doğrusu annem satacak bana verecek ama aşılanmayı bekliyoruz.sonra da çanta alacağım bir iki taneee.20 yıldır değerlenmediler daha da bekleyemem satıp yiyeyim en iyisi.altın da alırımmm miss

Kardesin var mi senin

Ohh sefan olsun darisi basimiza.
Anneye selamlar

Ayyy canımsın az kaldı görüşcez inşallah.Herşey eskisi gibi olacak.Biz görüşcez duduya gitcez neler neler yapıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…