- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.886
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #7.521
Hahaha benim her hisseden 500 liralik almam gibiher hafta birini satip karini yiyorum
Dün twitterdan paylasmistim kosu bandi. Onu gormus muydun hahaha
Gec kalinca da o oluyo
Ankaraya gel beraber yiyelim morHahaha benim her hisseden 500 liralik almam gibiher hafta birini satip karini yiyorum
girecek evet.yesa ye yazdı birşeyler valla.ben anlamam borsadannnn.zaten kazandığının yarısını söylüyor sanırım banaa.burda yazmayayım diye eşim ha ha ha.ytd.H Heytttt be Yarin altin mi aliyoruz
Esin halka arza gircek mi?
Halka arza giren kimseyi bulamiyorum
bu faizlerle kredi çeken olurmu ki?Kredi çekip anca ahahahhah
Yok ya oransal beni aşar
Ben küçük yatırımcı
Büyüyünce kaçırmam ama hahahha
ben e-ticarete gireceğimm.biraz biraz piştim bu konuda.zengin olursamm peşimi bırakınn haaa.artık sadece mor la görüşürüm o zamanBdv konularına "Şimdi bosan diyenler gelir" yazıyorlar ya
Yatırım topiklerinde de "kredi ile borsa, coin işine girilmezciler " gelecek diyelim artık hahaahhahha
ben e-ticarete gireceğimm.biraz biraz piştim bu konuda.zengin olursamm peşimi bırakınn haaa.artık sadece mor la görüşürüm o zaman
çakma lego oyuncak ve pandora satacağımmmm.bi ara getirtmiştim pandora tıpkısının aynısıydı valla.bir arkadaşa getirttim o sattı kapış kapış.bir de evet orjinalmiş diye teşekkür üstüne teşekkür ettiler.yaşasınn çin ve çinli iş gücü.zengin olacağımm zenginnnGel ortak olalim ne saticaz
borsa için olan krediyse o sayılmaz.çekip ne yapacaksın ki hem merak ettim?Ben, yarin
borsa için olan krediyse o sayılmaz.çekip ne yapacaksın ki hem merak ettim?
2 aya ben de paralanacağım biraz.bir iki menkul satıp.daha doğrusu annem satacak bana verecek ama aşılanmayı bekliyoruz.sonra da çanta alacağım bir iki taneee.20 yıldır değerlenmediler daha da bekleyemem satıp yiyeyim en iyisi.altın da alırımmm missBorsaaa
2 aya ben de paralanacağım biraz.bir iki menkul satıp.daha doğrusu annem satacak bana verecek ama aşılanmayı bekliyoruz.sonra da çanta alacağım bir iki taneee.20 yıldır değerlenmediler daha da bekleyemem satıp yiyeyim en iyisi.altın da alırımmm miss
Ayyy canımsınY Yuppiyayye senin yerin ayrı.komşu sayılırız.hele bir aşı olayım görüşürüz reelde de.ben tam izole yaşıyorum mart sonundan beri.az kaldı sıkı bir cinnetle yeterr diye pencereden tv vazo tencere ne bulursam atıp rahatlayacağım.yaktın beni virüs yazıkları olsun sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?