- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.744
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #7.541
yok çok şükürKardesin var mi senin
Ohh sefan olsun darisi basimiza.
Anneye selamlar
Ceycey yarın altın almayı düşünüyorum sende alacak mısın eğer alacaksan bekliyim takipteyim sen ne zaman altın alsan altın düşüyor bundan sonra sana sormadan almam2 aya ben de paralanacağım biraz.bir iki menkul satıp.daha doğrusu annem satacak bana verecek ama aşılanmayı bekliyoruz.sonra da çanta alacağım bir iki taneee.20 yıldır değerlenmediler daha da bekleyemem satıp yiyeyim en iyisi.altın da alırımmm miss
Az bi parayla daldım coine alsat yapiyorum ,
alacağım evet ama bence sen bekle biraz daha.düşecek deniyor çünküCeycey yarın altın almayı düşünüyorum sende alacak mısın eğer alacaksan bekliyim takipteyim sen ne zaman altın alsan altın düşüyor bundan sonra sana sormadan almamçok fena zarardayım daha fazla zarar etmek istemiyorum
yenilen güreşçi güreşe doymazmışş al valla kim tutar seniAz bi parayla daldım coine alsat yapiyorum ,eltim.gene canımı çektirdi
yenilen güreşçi güreşe doymazmışş al valla kim tutar seni
ailede varsa o mesleklerden hemen savunma mekanizması devreye girmiştirSenle bir derdim varda karsilasmayi seviyorum haha
Polisle askerle evlenmek istemem yazmistim ya sen begenmissin.
Gelmis kadinin teki de onlar da senin icin siraya girmedi yazmis.
Hahahahaha
ailede varsa o mesleklerden hemen savunma mekanizması devreye girmiştir
Tamamdır bekleyeyim o zaman devir tasarruf devri çok zarar ettim altından hesaplamaya bile korkuyorumalacağım evet ama bence sen bekle biraz daha.düşecek deniyor çünkü
özlersin işte ne olacak.hem evde yokken borsayla daha rahat ilgilenirsinHahha evet evet sonra da yazmis butun ailesi oyleymis. Pirlanta gibiymisler.
Ayol ben kotu mu dedim
Gece ben yaticam adam yanimda yok. Cani pahasina calisacak. Adam topun tufegin agzinda ben evde kendimi yicem iyi mi bisiy mi oldu diye.
Öfff. Bu adam pirlanta olsa bile napiym ben bunu hahaha
benim zararın ekran görüntüsünü atayım da haline şükret senTamamdır bekleyeyim o zaman devir tasarruf devri çok zarar ettim altından hesaplamaya bile korkuyorum
özlersin işte ne olacak.hem evde yokken borsayla daha rahat ilgilenirsin
evlen ama yurtdışından olsun.ben gidemedim sen bari kendini kurtarKız aklima sokma
Bi daha evlenicegim falan tutar
evlen ama yurtdışından olsun.ben gidemedim sen bari kendini kurtar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?