- 22 Aralık 2018
- 6.359
- 11.398
- 198
- 34
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #7.561
385e kadar dusup tekrar yukselise gececek diiiyyleerzararım 4000 e yaklaşmış yaşasınn buraların en fakiri kesin benim 1.liğimi kimselere kaptırmam.yarın gene altın alayım barii
ben fransız vatandaşı olsam 1 dakika durmam giderim.orda arkadaşım var uyduruk işler yaparak havuzlu villada oturuyor .arabaları da ucuz ucuz alıyorlar son model.bizim halimize hiçç girmeyeyimmBen fransa vatandasiyimama gitmeyi dusunmuyorum burda rahatim yerinde
evet öyle.mart sonu çıkışa geçer zararımı kapatırımmm385e kadar dusup tekrar yukselise gececek diiiyyleer
zararım 4000 e yaklaşmış yaşasınn buraların en fakiri kesin benim 1.liğimi kimselere kaptırmam.yarın gene altın alayım barii
385e kadar dusup tekrar yukselise gececek diiiyyleer
Şu mesajın tam haberlere konu olacak türden.Haberin sunuş başlığı: Avrupalılar bize özeniyeaah, avrupadan ülkemize göç başladıBen fransa vatandasiyimama gitmeyi dusunmuyorum burda rahatim yerinde
bankadan ilk defa aldım denemek için.ben dişleyebileceğim altına yatırım yaptım hep bugüne dek.arada bakıp seviyorum onlarııı.bankadakiler kripto para gibi sevilmiyorlarYavrum 4 bin ne hahahah
Benim hisseden 82 bin zararim vardi 2 hafta önce. Suan guzel artidayim
Mayista sen zenginsin hahaha
385e odaklanip bekliyorum
ben fransız vatandaşı olsam 1 dakika durmam giderim.orda arkadaşım var uyduruk işler yaparak havuzlu villada oturuyor .arabaları da ucuz ucuz alıyorlar son model.bizim halimize hiçç girmeyeyimm
Şu mesajın tam haberlere konu olacak türden.Haberin sunuş başlığı: Avrupalılar bize özeniyeaah, avrupadan ülkemize göç başladı
6 ayda bir giriş çıkış işi olmasa ben de almanyadan bmw alırdım hemen.orda 2 kuzenim varSatma niyetim olmasa ben de ordan getiririm arabayi ama satisi sorun oluyor burda.
Buna bir miktar bozugum.
4 dolar kazandim bilem
Bırakır mıyım kız artikşunları koyayım da sabaha sıfırlanmasın
zarar tablomun resmini attım gördün mü?battım diye boşa ağlamıyorummmBırakır mıyım kız artikuyumak yok veya alıp sabah bakarim demek
Nerdazarar tablomun resmini attım gördün mü?battım diye boşa ağlamıyorummm
Ben 3binden sonra hesaplamadım kabim dayanmadı, altın her yükseldikçe çıkarır teker teker sayar sonra ne kadar kâr ettiğimi sayardım ve onları severdim. Şimdi ise ne kadar neyim var bilmiyorum o kadar soğudum onlardanzararım 4000 e yaklaşmış yaşasınn buraların en fakiri kesin benim 1.liğimi kimselere kaptırmam.yarın gene altın alayım barii
tüm kumarbazlar böyle böyle batıyor işte.daha fazlası gelir diye.kazanınca kaç hemennn senHeycanlandim 3 dolar artıyi gorunce sattım 5 dolar kazanabilordim
bir önceki sayfadaNerdakendini alintila
Avrupa bizi kıskanıyor demeyi de unutmayalımŞu mesajın tam haberlere konu olacak türden.Haberin sunuş başlığı: Avrupalılar bize özeniyeaah, avrupadan ülkemize göç başladı
4 gram alacağım para bitti valla.sen de daha çok altın var ki zararın da fazla.asıl zengin sensinBen 3binden sonra hesaplamadım kabim dayanmadı, altın her yükseldikçe çıkarır teker teker sayar sonra ne kadar kâr ettiğimi sayardım ve onları severdim. Şimdi ise ne kadar neyim var bilmiyorum o kadar soğudum onlardankaç gr alacaksın ceycey zenginsin yine yeme bizi fakirim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?