Ben fransa vatandasiyim ama gitmeyi dusunmuyorum burda rahatim yerinde
ben fransız vatandaşı olsam 1 dakika durmam giderim.orda arkadaşım var uyduruk işler yaparak havuzlu villada oturuyor .arabaları da ucuz ucuz alıyorlar son model.bizim halimize hiçç girmeyeyimm

zararım 4000 e yaklaşmış yaşasınn buraların en fakiri kesin benim 1.liğimi kimselere kaptırmam.yarın gene altın alayım barii

Yavrum 4 bin ne hahahah
Benim hisseden 82 bin zararim vardi 2 hafta önce. Suan guzel artidayim
Mayista sen zenginsin hahaha

385e kadar dusup tekrar yukselise gececek diiiyyleer

385e odaklanip bekliyorum

Yavrum 4 bin ne hahahah
Benim hisseden 82 bin zararim vardi 2 hafta önce. Suan guzel artidayim
Mayista sen zenginsin hahaha

385e odaklanip bekliyorum
bankadan ilk defa aldım denemek için.ben dişleyebileceğim altına yatırım yaptım hep bugüne dek.arada bakıp seviyorum onlarııı.bankadakiler kripto para gibi sevilmiyorlar

ben fransız vatandaşı olsam 1 dakika durmam giderim.orda arkadaşım var uyduruk işler yaparak havuzlu villada oturuyor .arabaları da ucuz ucuz alıyorlar son model.bizim halimize hiçç girmeyeyimm

Satma niyetim olmasa ben de ordan getiririm arabayi ama satisi sorun oluyor burda.
Buna bir miktar bozugum.

zararım 4000 e yaklaşmış yaşasınn buraların en fakiri kesin benim 1.liğimi kimselere kaptırmam.yarın gene altın alayım barii
Ben 3binden sonra hesaplamadım kabim dayanmadı, altın her yükseldikçe çıkarır teker teker sayar sonra ne kadar kâr ettiğimi sayardım ve onları severdim. Şimdi ise ne kadar neyim var bilmiyorum o kadar soğudum onlardan kaç gr alacaksın ceycey zenginsin yine yeme bizi fakirim diye

4 gram alacağım para bitti valla.sen de daha çok altın var ki zararın da fazla.asıl zengin sensin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…