4 gram alacağım para bitti valla.sen de daha çok altın var ki zararın da fazla.asıl zengin sensin
Zengin ama fakir diyelim biz ona ödememiz vardı tl bazında zarar etmeyelim dedik ve altın aldık hiç buralara düşeceğini tahmin etmedik hatta en yüksek seviyeden bozsaydık şu an ciddi karımız vardı 250 gr civarı. Tabi benim asıl üzüldüğüm 1 senedir dişimden tırnağımdan arttırıp yaptığım çeyrekler gr için çok değerli onlar benim için artık nasip

çoğumuz aynı durumdayız ben de bir miktar altın bir miktar da dolar vardı hiç birini satmadım yükselince.satıp tekrar alsaydımm çok kardaydım.

ben de anlamadım boşver.onlar büyükbaş biz küçükbaş yatırımcıyızz.anlamış gibi yap geççç
Şimdi bank of amerika bazı kağıtlara giriyo alıyor sonra çat satıyor kağıt pert.Insanlarda bu adamların girdiği kağıttan kaçıyor, çünkü hep terste kalmışlar.Burdada adamlat alırken alın adamlar çıkmadan satın kazanmanın yolu bu diyorlar.Ben böyle anladım ama doğrumu anladım bilmiyorum GeyikliGece doğrumu anlamışım yoksa kendi kendime yazıyormuyum

Bu dedeğin gibiyse ben şu ana kadar hep şans eseri para kazanmışım bu çıkacak gibi diyip duygusal bir bağ kurup hisseye giriyorum resmen

bu tür zor işleri kocaya bıraktım .bana gezecek eğlenecek arkadaş lazımmm.Ama zengin olmasınn beni depresyona sokmasın.sen zengin değilsen dest-i arkadaşlığına talibimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…