- 20 Ocak 2010
- 49.696
- 195.136
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #7.581
Altın değil mi buSarı sarıydılar kapkara oldularr millettt
puro vallahi var evde dubaiden hediye geldi.ama evde sigara bile içen yok.sana göndereyim zenginleştikçe sen yakAltın değil mi bukız yaz geldi yaz puronu yakar bizi izlersin
netflix den mi izliyorsun ?o çocuk öleli çok sene oldu.hikayesi üzücü evet.8 9 yaşlarında öldürülmüştü sanırsamGabriel fernandez i kim öldürdüyü izliyorum sizin Allah belanızı versin çocuğa neler etmiş anasıyla sevgilisi
Zengin ama fakir diyelim biz ona4 gram alacağım para bitti valla.sen de daha çok altın var ki zararın da fazla.asıl zengin sensin
çoğumuz aynı durumdayız ben de bir miktar altın bir miktar da dolar vardı hiç birini satmadım yükselince.satıp tekrar alsaydımm çok kardaydım.Zengin ama fakir diyelim biz onaödememiz vardı tl bazında zarar etmeyelim dedik ve altın aldık hiç buralara düşeceğini tahmin etmedik hatta en yüksek seviyeden bozsaydık şu an ciddi karımız vardı 250 gr civarı. Tabi benim asıl üzüldüğüm 1 senedir dişimden tırnağımdan arttırıp yaptığım çeyrekler gr için çok değerli onlar benim için artık nasip
Ay bak ben dolarlarımı da unuttum ya 1000 dolarım vardı artık bu gece daha da uyuyamam zararımı düşünmektençoğumuz aynı durumdayız ben de bir miktar altın bir miktar da dolar vardı hiç birini satmadım yükselince.satıp tekrar alsaydımm çok kardaydım.
Ya bi ben mi bu yazılanlardan hiç birsey anlamıyorum çok kafasız hissediyorum kendimi ilk kez birseyden anlayamiyorum galiba
Ya bi ben mi bu yazılanlardan hiç birsey anlamıyorum çok kafasız hissediyorum kendimi ilk kez birseyden anlayamiyorum galiba
uzun vade yatırımsa zaten kazanırsın üzülme ama bu 2 3 ay içinde bozulması gerekiyorsa o zaman üzücü işteAy bak ben dolarlarımı da unuttum ya 1000 dolarım vardı artık bu gece daha da uyuyamam zararımı düşünmekten
Aynen senin dediğinde canım işte adamlar ne alıyor onu görmekte marifet.ben hala nerden göreceğimi öğrenemedim
ben de anlamadım boşver.onlar büyükbaş biz küçükbaş yatırımcıyızz.anlamış gibi yap geçççYa bi ben mi bu yazılanlardan hiç birsey anlamıyorum çok kafasız hissediyorum kendimi ilk kez birseyden anlayamiyorum galiba
Aynen senin dediğinde canım işte adamlar ne alıyor onu görmekte marifet.ben hala nerden göreceğimi öğrenemedim
ben de anlamadım boşver.onlar büyükbaş biz küçükbaş yatırımcıyızz.anlamış gibi yap geççç
250 mecbur bozulacak ev için ödememiz var artık nasip ama benimkiler uzun vade can soğolsun para kazanılır kaybediliruzun vade yatırımsa zaten kazanırsın üzülme ama bu 2 3 ay içinde bozulması gerekiyorsa o zaman üzücü işte
Şimdi bank of amerika bazı kağıtlara giriyo alıyor sonra çat satıyor kağıt pert.Insanlarda bu adamların girdiği kağıttan kaçıyor, çünkü hep terste kalmışlar.Burdada adamlat alırken alın adamlar çıkmadan satın kazanmanın yolu bu diyorlar.Ben böyle anladım ama doğrumu anladım bilmiyorumben de anlamadım boşver.onlar büyükbaş biz küçükbaş yatırımcıyızz.anlamış gibi yap geççç
Egpro aşkımsuBosver gel egpro alalim biz hahaha
Çokmu yakın vadesi?Belli olmaz belki yükselir sizin ödeme zamanınıza kadar,inşallah terste olan herkes kurtulur,altından çok terste kalan oldu250 mecbur bozulacak ev için ödememiz var artık nasip ama benimkiler uzun vade can soğolsun para kazanılır kaybedilir
Bu dedeğin gibiyse ben şu ana kadar hep şans eseri para kazanmışım bu çıkacak gibi diyip duygusal bir bağ kurup hisseye giriyorum resmenŞimdi bank of amerika bazı kağıtlara giriyo alıyor sonra çat satıyor kağıt pert.Insanlarda bu adamların girdiği kağıttan kaçıyor, çünkü hep terste kalmışlar.Burdada adamlat alırken alın adamlar çıkmadan satın kazanmanın yolu bu diyorlar.Ben böyle anladım ama doğrumu anladım bilmiyorumGeyikliGece doğrumu anlamışım yoksa kendi kendime yazıyormuyum
bu tür zor işleri kocaya bıraktım .bana gezecek eğlenecek arkadaş lazımmm.Ama zengin olmasınn beni depresyona sokmasın.sen zengin değilsen dest-i arkadaşlığına talibimmmŞimdi bank of amerika bazı kağıtlara giriyo alıyor sonra çat satıyor kağıt pert.Insanlarda bu adamların girdiği kağıttan kaçıyor, çünkü hep terste kalmışlar.Burdada adamlat alırken alın adamlar çıkmadan satın kazanmanın yolu bu diyorlar.Ben böyle anladım ama doğrumu anladım bilmiyorumGeyikliGece doğrumu anlamışım yoksa kendi kendime yazıyormuyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?