Çokmu yakın vadesi?Belli olmaz belki yükselir sizin ödeme zamanınıza kadar,inşallah terste olan herkes kurtulur,altından çok terste kalan oldu
İnşallah, 2 ay içinde olacak. İyi ki bir ev alalım dedik altındaydı paramız o zamanda çok yükselmez yüselse en fazla 300 olur dedik girdik bir yola altın çıktı 500lere artık zenginlerin neden ev almayıp kirada oturduklarını anladım

bu tür zor işleri kocaya bıraktım .bana gezecek eğlenecek arkadaş lazımmm.Ama zengin olmasınn beni depresyona sokmasın.sen zengin değilsen dest-i arkadaşlığına talibimmm
Hahaha zengin olsam burda ne işim var, malesef çulsuzun tekiyim.Kocam olsun bende kocama bırakıcam bu işleri, adamlar seziyomu nedir yanaşmıyorlar

Hey yavrum hey gizli o kadar var asıl 214 adet
eşim şimdi inceledi dünya borsalarını.durumlar iyiymiş.yarın bizim borsa da iyi olacak dedi.senin hisseleri de sorum günlük al sat yapmayacaksa iyi yapmış almakla dedi.doco zaten yüksek fiyatlı önceden mi aldı acaba dedi?

Su anda düstü biraz 490 larda aldık ama çok adet yok ondan bakalim egpro aldıgımızda 23 teladi boşuna askımsu demiyoz

ben de kiradayımm.evleri eskitiyorum işte ne güzel aynı yahudiler gibi.dükkan alırım ama ondan gelir iyi.dört duvar kiracımı bile tanımadan gelir elde ediyorum neresine zarar verecek aksine süslüyor para harcıyor içine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…