- 29 Ağustos 2017
- 1.262
- 1.777
- 133
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #7.621
Bunu çok geç fark ettik neyseki emlak piyasası arttı da kendimi öyle teselli ediyorum artık. Ruhum,düşüncem, yaşam tarzım fakir naparsın sinmiş fakirlik üstümeben de kiradayımm.evleri eskitiyorum işte ne güzel aynı yahudiler gibi.dükkan alırım ama ondan gelir iyi.dört duvar kiracımı bile tanımadan gelir elde ediyorum neresine zarar verecek aksine süslüyor para harcıyor içine.
yemleme de şimdi .kazandıracak bi süre daha .sonra puffffffSubat ve martta cokus bekleniyordu zaten ama simdilik iyi gidiyor. Yalniz kripto baya cekti insanlari. Bakalim ne olucak
bir ev herkese lazım ama.almak istemen gayet normal.biz de aldık arsadan girip ama henüz çivi çakılmadı.önce kriz sonra pandemi oldu.ama yeri değerli nasılsa yapılır birgün.büyükşehirdemisin?ev fiyatları şişirildi büyükşehirlerdeBunu çok geç fark ettik neyseki emlak piyasası arttı da kendimi öyle teselli ediyorum artık. Ruhum,düşüncem, yaşam tarzım fakir naparsın sinmiş fakirlik üstüme
Büyükşehirdeyim evet, 400e aldık şimdi nerdeyse 2 katı fiyatına satılıyor ordan nasıl olduysa yüzümüz güldübir ev herkese lazım ama.almak istemen gayet normal.biz de aldık arsadan girip ama henüz çivi çakılmadı.önce kriz sonra pandemi oldu.ama yeri değerli nasılsa yapılır birgün.büyükşehirdemisin?ev fiyatları şişirildi büyükşehirlerde
güle güle sağlıkla otur.Büşümşehirdeyim evet, 400e aldık şimdi nerdeyse 2 katı fiyatına satılıyor ordan nasıl olduysa yüzümüz güldü
Amin İnşallah sende en kısa zamanda evine geçersin inşallah canımgüle güle sağlıkla otur.
sağolasın.ben evimi seviyorum kat komşularım çok kaliteli insanlar.ev sahibim de sıkıntısız.tek sorunu çok büyük bir ev temizliği çok zorAmin İnşallah sende en kısa zamanda evine geçersin inşallah canım
Aman ceycey zenginsin nasılsa alırsın bir robot süpürge temizlersağolasın.ben evimi seviyorum kat komşularım çok kaliteli insanlar.ev sahibim de sıkıntısız.tek sorunu çok büyük bir ev temizliği çok zor
zengin değilim yahuu.zengin tanıdıkları olan bir fakirimmm.robot süpürge de alamam bu ara.Aman ceycey zenginsin nasılsa alırsın bir robot süpürge temizlerinsanın evini sevmesi çok güzel bir şey benim bulunduğum yerde de komşuluk güzele benziyor taşındıktan kısa bir süre sonra pendemi başladı çok çıkmıyorum dışarı izoleyim senin gibi o yüzden çok kimseyi tanımıyorum şimdilik
Canim ceza almasi hissede ciddi spekler dönüp devre kesmesiyle oluyor.Günaydın kızlar..
Hissenin ceza alması neden olur?
Cezası bitti bitiyor, iki hafta kaldı muhabbetleri okudum da..
GeyikliGece bilir:)
Ve hatta bir soru daha.
Tercih yaparken alt pazar ana pazar hisseleri arasında nasıl bir karşılaştırma yapmalıyız?
Alt pazardan hisse almak riskli mıdır avantajlı mıdır?
Bugün benim de biraz çalışkan öğrenci olasım geldi de
Günaydın kızlar..
Hissenin ceza alması neden olur?
Cezası bitti bitiyor, iki hafta kaldı muhabbetleri okudum da..
GeyikliGece bilir:)
Ve hatta bir soru daha.
Tercih yaparken alt pazar ana pazar hisseleri arasında nasıl bir karşılaştırma yapmalıyız?
Alt pazardan hisse almak riskli mıdır avantajlı mıdır?
Bugün benim de biraz çalışkan öğrenci olasım geldi de
Canim ceza almasi hissede ciddi spekler dönüp devre kesmesiyle oluyor.
Tek fiyattan ya da brüt takas yöntemi getiriyorlar.
Yani benim bir hissem cezalı mesela.Doktorcum anladığım dilde aciklasan
Oglummmmm benim borsa bilgim sifir sifir sifirr
Yani ceza alan hisselerden uzak durmalı miyiz mesela :)
Yani benim bir hissem cezalı mesela.
Ama bir sıkıntı yok.
Hisseye fazlaca hücum edip misal tavan taban ettirip habire üzerinde işlem gördükçe spk duruma müdahale ediyor.
İzin vermiyor yani.
Sabah aldım akşam satayım diyerek hisseyi cop etmelerine müdahale.
Brut takas getirip günlük alsatcilari devre dışı bırakıyor.
Ya da tek fiyat getiriyor.
İşlem saatlerine kadar almak isteyen de satmak isteyen de tek fiyattan emir giriyor.
Toplanılan talebe göre hissenin fiyatı o saatlerde belli oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?