Bunu çok geç fark ettik neyseki emlak piyasası arttı da kendimi öyle teselli ediyorum artık. Ruhum,düşüncem, yaşam tarzım fakir naparsın sinmiş fakirlik üstüme

Bunu çok geç fark ettik neyseki emlak piyasası arttı da kendimi öyle teselli ediyorum artık. Ruhum,düşüncem, yaşam tarzım fakir naparsın sinmiş fakirlik üstüme
bir ev herkese lazım ama.almak istemen gayet normal.biz de aldık arsadan girip ama henüz çivi çakılmadı.önce kriz sonra pandemi oldu.ama yeri değerli nasılsa yapılır birgün.büyükşehirdemisin?ev fiyatları şişirildi büyükşehirlerde

Büyükşehirdeyim evet, 400e aldık şimdi nerdeyse 2 katı fiyatına satılıyor ordan nasıl olduysa yüzümüz güldü

sağolasın.ben evimi seviyorum kat komşularım çok kaliteli insanlar.ev sahibim de sıkıntısız.tek sorunu çok büyük bir ev temizliği çok zor
Aman ceycey zenginsin nasılsa alırsın bir robot süpürge temizler insanın evini sevmesi çok güzel bir şey benim bulunduğum yerde de komşuluk güzele benziyor taşındıktan kısa bir süre sonra pendemi başladı çok çıkmıyorum dışarı izoleyim senin gibi o yüzden çok kimseyi tanımıyorum şimdilik

zengin değilim yahuu.zengin tanıdıkları olan bir fakirimmm.robot süpürge de alamam bu ara. amerikan borsaları kızardı şimdi noldu acaba?

Günaydın kızlar..

Hissenin ceza alması neden olur?
Cezası bitti bitiyor, iki hafta kaldı muhabbetleri okudum da..

GeyikliGece bilir:)

Ve hatta bir soru daha.

Tercih yaparken alt pazar ana pazar hisseleri arasında nasıl bir karşılaştırma yapmalıyız?
Alt pazardan hisse almak riskli mıdır avantajlı mıdır?

Bugün benim de biraz çalışkan öğrenci olasım geldi de

Canim ceza almasi hissede ciddi spekler dönüp devre kesmesiyle oluyor.
Tek fiyattan ya da brüt takas yöntemi getiriyorlar.

GeyikliGece hojam bir soru da ben eklesem, hazır docodan söz açılmışken thy niye bu kadar yerlerde sürünüyor? Tamam pandemi var tamam zarar açıkladı ama pandemi bitince yükselişe geçeceği belli değil mi? Atıyorum sasa uzun vadede sağlam endüstri dedik ama piyasa değerinin 50 katına işlem görüyorken thy niye yarısına işlem görüyor, bilmediğimiz bişey mi var kağıtla ilgili yoksa sadece pandemi mi?
Edit: mesela pegasus bu kadar yerlere düşmüş değil, gerçi kar etmiş o bu döneme rağmen

Canim ceza almasi hissede ciddi spekler dönüp devre kesmesiyle oluyor.
Tek fiyattan ya da brüt takas yöntemi getiriyorlar.

Doktorcum anladığım dilde aciklasan

Oglummmmm benim borsa bilgim sifir sifir sifirr

Yani ceza alan hisselerden uzak durmalı miyiz mesela :)

Doktorcum anladığım dilde aciklasan

Oglummmmm benim borsa bilgim sifir sifir sifirr

Yani ceza alan hisselerden uzak durmalı miyiz mesela :)
Yani benim bir hissem cezalı mesela.
Ama bir sıkıntı yok.
Hisseye fazlaca hücum edip misal tavan taban ettirip habire üzerinde işlem gördükçe spk duruma müdahale ediyor.
İzin vermiyor yani.
Sabah aldım akşam satayım diyerek hisseyi cop etmelerine müdahale.
Brut takas getirip günlük alsatcilari devre dışı bırakıyor.
Ya da tek fiyat getiriyor.
İşlem saatlerine kadar almak isteyen de satmak isteyen de tek fiyattan emir giriyor.
Toplanılan talebe göre hissenin fiyatı o saatlerde belli oluyor.

Anaa ben de katmr var baktım kırmızı kırmızı sıkıldım geçen cuma satayim dedim hala satılmadı.
O da mi cezali yoksa

Nerden öğreniriz cezalı hisseleri ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…