Anaa ben de katmr var baktım kırmızı kırmızı sıkıldım geçen cuma satayim dedim hala satılmadı.
O da mi cezali yoksa

Nerden öğreniriz cezalı hisseleri ki
Tatlım hissede t+1 t+2 yazar.
Alırken uyarıyor zaten.
İnvestingde yorumlarda belli olur hisse durumu.
Telegramda alacağın hisse adını yazıp gruba katılabilirsin.
Yorumlar oluyor.

Tatlım hissede t+1 t+2 yazar.
Alırken uyarıyor zaten.
İnvestingde yorumlarda belli olur hisse durumu.
Telegramda alacağın hisse adını yazıp gruba katılabilirsin.
Yorumlar oluyor.

Ayy öğrenecek ne çok şey var..
Borsa başarısı için ciddi meslek yapmak lazım bunu bence. :/

Hisse adı sempatikmis hmm grafik yukseliyo hep hadi alayimla olacak iş değil anladım..

Mayisi bekliyor ytd
Mayista ne var deme. Oyle anlasmislar. Suan dökebildigini döküyor
150 milyar kar aciklayan sirketler de kirmizi. Bunlarin onemi cölde kum tanesi...

Hektaşçılar neredesinz kacabildiniz mi

Mayisi bekliyor ytd
Mayista ne var deme. Oyle anlasmislar. Suan dökebildigini döküyor
150 milyar kar aciklayan sirketler de kirmizi. Bunlarin onemi cölde kum tanesi...

Hektaşçılar neredesinz kacabildiniz mi
Sayende kaçtım portakalcım, sağol

du bist wunderbar

gunaydın kızlarrrrrrrrrr

coıncıler ortalık kan golu ama uzulmeyın bu aksama ya da en gec yarına ucusa gecıyoruz :)

Ay hadi ins

Ben alt pazardan alirim.
Guzel yukselir.
Nurol 1 ayda 2ye katladi
Egpro 1 ocaktan önce alt pazardaydi

Bist 30 kurusluk hamleler yapar. Alt pazarda yuzde 4 5 rahat gorursun. Yalniz bu hem arti hem eksi... mutlaka stoplu gidilmeli.

Gözalti pazari pek tekin degildir. Mesela haftasonu dardanel yazmistim. Gozaltindan alt pazara gecti. Bugun tavan. Y Yuppiyayye ben alabildim ytd

Cezanin sekilleri var. Brüt takas; ayni gun al sat yapamiyorsun. Alsatcilar tradecileri engellemek icin... gun icinde kagit cok calkalanmasin diye. Adi cezadir ama koruma kalkanidir aslinda.

Emir iptal yasagi var. Diyelim ki kagit suan 5.70
Sen alttan toplamak istiyorsun. Insanlari korkutmak icin üst kademelere yuklu satis yazarsin. Insanlar da bunu herkes elden cikariyor cakilacak diye ucuz mucuz bakmadan verir. Yaklastikca iptal edersin sen de. Iste bu yasaklanabilir.
Emir duzeltme, degistirme yasagi da olabilir.

Tek emir yasagi olabilir. Anlik alim satim yapamiyorsun. Tum emirler alinir. Seans sonunda eşleşmeler yapilir. Tek bi fiyat verilir.
Sen bakip anlik a dustu a cikti diyemezsin. Suan dardanelde var mesela gecen haftaki grafigini inceleyebilirsiniz.

Pinar sutte internet alim satimi yasak. Bankani arayip aliyorsun mecburen. Bu da islemi hantallastiriyor. Fink fink is yapamiyorsun. Sadece gercek yatirimcilar giriyor kagida bu sayede

Temelde hepsi gun ici kurusluk farklarla al sat yapip grafigin dengesini bozmaya engel olarak dusunulmus seyler.

Son düzenleme:
Sonuc olarak kripto para almali miyiz kizlar daha kar ettirir mi

Teşekkürler hocam çok güzel anlattınız:)

Aaa kaçtan aldın dardaneli canım.bende yarın geçiş yapacak bugün emir veririm diye düşünmüştüm tavan olmuş burdan alsam nolur acaba ?

Hanımlar nasılsınız
Bugün güzel bir gün olsun hepimiz için...

Altın yükselişte
Borsada iki hissem berbat ekside ama diğer iki hissem kurtarıyor onları
iKi gün önce dash almıştım 10 TL al sat yapamadım bekledim bugün baya düştü bitcoin benlik değil galiba..
Gümüş internetteki fiyatla aldığım fiyat birbirini hiç tutmadığı için takip edemiyorum..
USD biraz yükselince az zarar var diyip bozdurdum hisse için kullanmayi düşünüyorum..
Sepet gibi sepet yapıp hâlâ zararda olabilmek

Sepet yapmak her zaman iyidir.bri düşer biri yükselir, herzaman kazanmak mümkün değil zaten.yakında kara geçersin üzülme bende zarardayım ama biliyorumki yeniden yükselecekler

Milletin işsizlikten kırıldığı martta işten çıkarma yasası sona ereceği için daha da artacak ortamda evden çalışanların yemek paramız verilmiyor diye veryansın etmeleri ne demek ya. Birbde beğenmedimlere basmışlar ben eleştirince. Evine 1 ekmeği zor götüren işsizler okuyunca ne hissedecek. Geliriniz var yahu pandemi de şükredin biraz . Hep şikayet hep şikayet. Empati yok. Marketten aldıklarımı taşırken eve utanıyoruz biz acaba alamayan bir aile gördü mü ne hissetti diye

Bdv ye açmışlar böyle bir konu. Gidecek yeri geliri olmadığı için boşanamayan kadınları da küçümser böyleleri maalesef. Küçük bir sıkıntısını anlatan kadına hemen boşan derler katınvalidesi 5 günlüğüne gelse kov gitsin derler. İnsanlık ölmüş yeminle

Sepet yapmak her zaman iyidir.bri düşer biri yükselir, herzaman kazanmak mümkün değil zaten.yakında kara geçersin üzülme bende zarardayım ama biliyorumki yeniden yükselecekler
Evet canım çok haklısın aslında altın harici diğerleri uzun vade oyuzden çok takmamaya calisiyorum..

Markette iki tane yaşlı amcanin bir yoğurt için bozuk para denklestiremedigini gördüm Kart verdiler dolu cebinden nakit çıkmadı yani dediğiniz gibi bazen aldiklarimi koymaya utanıyorum diğer taraftan refah seviyesi yüksek ailelerinin cocuklari yanında çocuğumun alamadığı eğitim için kendi halime üzülüyorum zenginimiz çok zengin mutsuz fakirimiz çok fakir yine mutsuz..

Evet ben de okulunu kara kara düşünüyorum kolejler çok pahalı nasıl öderim diye. Burda para konuşuyoruz ama zaten burdaki üyeler yatırım yapabilecek az yada çok seviyede üyeler diye. Aç değiliz çok şükür. Burda yazdıklarımız bdv de yazılabilir mi? Aslaa.biz kendimizden zengini kıskanmayız aksine fikir alırız ama işsiz insan işi olanın yemek parası verilmiyor evden çalışmaya diye isyan etmesinden pekala rahatsız olur değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…