- 29 Aralık 2010
- 8.421
- 23.885
- 548
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #7.661
Ben konuyu tam okumadım bilmediğim bir ayrıntı varsa bilmem ama yemek parası alamıyorsa bunu talep etmesi hakkı ceycey, zor şartlarda yaşayan çok insanımız var ama evden çalışan da yine şirket adına çalışıyor, evde diye yemek yemiyor değil ki. Kaldı ki çoğu işletmenin personeli ofiste tutma giderleri (yemek, elektrik, servis vs) çok azalmışken aksine evde çalışanlarınki arttı. Ama dediğim gibi konu içeriğine tam hakim değilim genel konuşuyorum.Evet ben de okulunu kara kara düşünüyorum kolejler çok pahalı nasıl öderim diye. Burda para konuşuyoruz ama zaten burdaki üyeler yatırım yapabilecek az yada çok seviyede üyeler diye. Aç değiliz çok şükür. Burda yazdıklarımız bdv de yazılabilir mi? Aslaa.biz kendimizden zengini kıskanmayız aksine fikir alırız ama işsiz insan işi olanın yemek parası verilmiyor evden çalışmaya diye isyan etmesinden pekala rahatsız olur değil mi?
Milletin işsizlikten kırıldığı martta işten çıkarma yasası sona ereceği için daha da artacak ortamda evden çalışanların yemek paramız verilmiyor diye veryansın etmeleri ne demek ya. Birbde beğenmedimlere basmışlar ben eleştirince. Evine 1 ekmeği zor götüren işsizler okuyunca ne hissedecek. Geliriniz var yahu pandemi de şükredin biraz . Hep şikayet hep şikayet. Empati yok. Marketten aldıklarımı taşırken eve utanıyoruz biz acaba alamayan bir aile gördü mü ne hissetti diye
Bdv ye açmışlar böyle bir konu. Gidecek yeri geliri olmadığı için boşanamayan kadınları da küçümser böyleleri maalesef. Küçük bir sıkıntısını anlatan kadına hemen boşan derler katınvalidesi 5 günlüğüne gelse kov gitsin derler. İnsanlık ölmüş yeminle
Bdv ye açmışlar böyle bir konu. Gidecek yeri geliri olmadığı için boşanamayan kadınları da küçümser böyleleri maalesef. Küçük bir sıkıntısını anlatan kadına hemen boşan derler katınvalidesi 5 günlüğüne gelse kov gitsin derler. İnsanlık ölmüş yeminle
Bende sasırdım ona evden calısırken yemek ve servis parasi ne olakiMilletin işsizlikten kırıldığı martta işten çıkarma yasası sona ereceği için daha da artacak ortamda evden çalışanların yemek paramız verilmiyor diye veryansın etmeleri ne demek ya. Birbde beğenmedimlere basmışlar ben eleştirince. Evine 1 ekmeği zor götüren işsizler okuyunca ne hissedecek. Geliriniz var yahu pandemi de şükredin biraz . Hep şikayet hep şikayet. Empati yok. Marketten aldıklarımı taşırken eve utanıyoruz biz acaba alamayan bir aile gördü mü ne hissetti diye
Dün gece alphayi takip ediyordum vay babayın dedim nerelere çiktı ben ulan bekleseydim moduna girdim saat 4 de hala bakiyordum
Kız diyorum ya sabah karsj bile kalkip baktim sadece alphaya bide 1.800 ler dedim bune ulanSabah neydik simdi noldukk.Boyle cokus yok
İki gün ben giriş yaptım ondandır bu çöküşSabah neydik simdi noldukk.Boyle cokus yok
Sayende kaçtım portakalcım, sağol
du bist wunderbar
Kız diyorum ya sabah karsj bile kalkip baktim sadece alphaya bide 1.800 ler dedim bune ulanşimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?