Ben konuyu tam okumadım bilmediğim bir ayrıntı varsa bilmem ama yemek parası alamıyorsa bunu talep etmesi hakkı ceycey, zor şartlarda yaşayan çok insanımız var ama evden çalışan da yine şirket adına çalışıyor, evde diye yemek yemiyor değil ki. Kaldı ki çoğu işletmenin personeli ofiste tutma giderleri (yemek, elektrik, servis vs) çok azalmışken aksine evde çalışanlarınki arttı. Ama dediğim gibi konu içeriğine tam hakim değilim genel konuşuyorum.

Ceyceycim insanlar cok zorda buna ben de katiliyorum.
Ancak gunde 4 5 saat ek mesai yaptiran sirketin isleri ne kadar bozulmustur? Ek mesaiyi odemiyor. Yemek parasini odemiyor.
Biz cocuklu aile evi olarak dusununce yemek aklimiza gelmiyor cunku mecbur bu evde yemek pisecek 1 tabak da ben yerim diyoruz.
Ancak yalniz yasayan kisiler icin bu hem maddi hem vakit ve emek olarak bir kulfet.

Turkiyenin en buyuk ilac, banka ve market zincirlerinin merkez ofis calisanlarindan arkadaslarim var. Evden calismaya donduler. Market ne fatura destegi veriyor ne yemek parasi.
Ilacla banka veriyor herseyi.
Marketin bu donemde zarar etmesi mumkun mu de calisanin 3 kurusuna goz koyuyor?
Zaten mesai kavrami hak getire... 12 saat gibi calisiyorlar. Evde cocuk var kadin 12 saat pc basinda. Bakici 9 saat kaliyor kadinin iki ayak bir papuçda. Mecbur bakiciyi 12 saate cikardi ek masraf.

Zorda kalan insanlar var diye resmen para basan sirketlerin açikgozluluk yapmasina goz yummak dogru olmaz. Bunun disinda benim isyerim de zorda, odeyeceklerini soylediler ama her sey yoluna girince toplu veririz dediler. Laf etmem. Ama marketci olsam cirlardim.

Ben bir uyeye zamaninda cok yardim etmeye hep iyilikleri gosterreye calistim esi problemliydi ama arkasinda aile yoktu hatta yol gosterdim amaclarina ulasabilmesi icin cozumler aradik esinin ailesi iyiydi seviyordu o sadece almak istedi bir sofra kurmak zor geldi ki onun durumunda cok anlamsiz kavgalardi
Simdi nerdeyse yapayanliz. Uzun zamandir yok sayiyorum. Yanliz cocuk buyutmeyi kolay saniyor ailesi de yok
Artik sadece okuyup geciyorum bazi konulari
Keske hersey dort dortluk olsa.
Keske insanlar bizi anlasa
Ama olmuyor iste

Bende sasırdım ona evden calısırken yemek ve servis parasi ne olaki

Sayende kaçtım portakalcım, sağol

du bist wunderbar

Ben galiba artik oldum

Kız diyorum ya sabah karsj bile kalkip baktim sadece alphaya bide 1.800 ler dedim bune ulan şimdi

Neye elimizi atsak kuruyor. Hahha

Beni de hatta nobahari yi de hatta kıyın kıyın hala kriptoculuk yapan Bibibella yı da unutmayın :))
9 ayrı coinden sepet yaptım bacaksız ben hahahah

Ben de sepet yaptim hahah her seyi koydum icine. Hangisi yukselse sevinicem ama hic biri yukselmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…