Moralim yerlerdeeee, allahını seven üzerime toprak, beton ne varsa atsın

Ay bu sasa ne zaman maliyete gelir Allah bilirrrr. Bugün de taban yaptı.

Hanimlar bu forumu cok fazla uye okuyor. Ve tahminimizden cok fazla uye borsada aktif.
Dun hektasi nerden bildin diye mesaj bombardimani geldi hahha

Oncelikle soyleyeyim ki lutfen buraya yazin gelin tanisalim eminim bizim de sizden cok ogreneceklerimiz vardir.

Aslinda hektasi bilmedim. Dikkatli olmak lazim dedim sadece.
Cumhurbaskani organik ve organomineral gubre destegini artirdigini acikladi.
Hektas tavan yapti. Ama organomineral gubre hektasin tekelinde degil. Tekfen var ornegin...
Biri tavan yapti biri minicik bir kac kurusluk artis.

Demek ki bu haber bu sektoru ucuracak bir haber degildi. Ama zaten sismis olan hektas son defa en hacimli sekilde sisti, sisirildi ve booom.

Diger bir ihtimal tekfenin baskilanmis olabilecegiydi. O yuzden ben zaten asla kesin yargi iceren bisey demem, diyemem. Yarin yine artabilir de. Ama takipli gitmekte fayda vardi. Iyi ki de uyarmisim.

Gazeteci bunlari da yaz tamam mi cocugum?
Borsayi azcik cozmusler simdi kriptodan batiyorlar yaz. Biraz da sana ekmek yedirelim.

Bu arada coinle ilgili kime sorsam sey diyor;

Sorun yok klasik duzeltme. Gecen pazartesi de aynisi oldu. Sonucta coinleriniz elinizde. Elinizden paranizi malinizi almadilar ki. (Sanirim biz burda takiliyoruz cunku hala bize soyut geliyor)
Stoplu olmanin onemini bir daha ortaya koyduk. Sabirsiz ve stresli insana gore degil bu ortam.
Ama suan zararina satan üzülür. Suan almayan da arkasindan bakarken üzülür.

Sadece bilgileri derledim, bana mantikli da geldi ama sizi yonlendirmek istemem

Arkadaşlar dinleyin moru

Vadeli kaldıracli almiyorsaniz zaten sıkinti yok ben alphayı gene diplerden aldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…