- 20 Ocak 2010
- 49.694
- 195.107
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #7.701
Ontology mi nobaharim, benim param bitti alamadım onuBen büyük oynadım walla. Allah yüzüme bakar inşallah
Hahaha benim de yemek hazır kalkıp pişmesi için ocağa koyamıyorum. Derse girerken yeşil diye sevindik dersten bi cıktık kopmış gitmiş ortalık kıpkırmızıAkşama yemek yok coin kovaliyorum riskli riskli
morportakal çok saçma bir soru biliyorum:) ama 30'dan 54'e gelmesi 1 ayı bulur mu ki acaba mucize mi olur böyle olursa :) çok sıkıldım baktıkça ekranı kapatıp bakmıcam.
Valla boyle sert dusus beklemiyodum.Biraz daha bekleyelim bakalim.Kız diyorum ya sabah karsj bile kalkip baktim sadece alphaya bide 1.800 ler dedim bune ulanşimdi
Ontology mi nobaharim, benim param bitti alamadım onu
Diğerlerini de uzun vade yaptım, stop koyacam gelecek ay durumlarına bakacam.
GeyikliGece portakalım %20 altına stop koysam olur mu, borsacı mantığıyla düşün
Yok onu satmıştım biraz kârla..sepet yaptım, altı delindi resmen sepetinOntology mi nobaharim, benim param bitti alamadım onu
Diğerlerini de uzun vade yaptım, stop koyacam gelecek ay durumlarına bakacam.
GeyikliGece portakalım %20 altına stop koysam olur mu, borsacı mantığıyla düşün
Noram yanlis yonlendirmek istemem.
Genelde bu tarz sert dususlerde 3 taban yapar 4. Gun tabana yakin bir dusus. Sonra biraz daha surunur ama 1 ayda tekrar ayni yere toplamaz. Yatayda kalir bir sure.
Samat 3 subat dususune bakabilirsin.
Nugyo eylul dususune bakabilirsin. Subat basinda topladi kapatti eksiyi.
Klgyo 20 ekim cokusune bakabilirsin hala o seviyeye gelmedi. Beklentim temmuz.
Ancak aradaki fark sasa gercekten guclu bir sirket bilancosu guzel. Ama cok cok sismisti bu da dogru. Insallah cabuk toparlar.
1 hafta sonra lazim olan parayla girmeyi dusunen sendin di miuymadin insallah seytana
Ytd
500 liraya 30 lira gayet iyi nomum benim fonlar o kadar getirmiyor misal, bereketli olsun vira bismillah :)) buradaki arkadaşlarımızdan öğrendiğim şu ki iyi kağıttan uzun vadeli kazanırsın ama kosa vadede düşerse de burayı ağlama duvarı yapıyoruz zaten, ağlayıp açılıyoruzMihail Zoscenko canım ben fona satış emri verdim 500 girmiştim 529 olmuş.10 lira ücret almışlardı 19 tl kâr de.
Onunla borsayı büyütcem:)
Artık büyütür müyüm çürütür muyum Allah yardım ede :)
o parayla girmedim iyiki girmemişimama param kaldı orda başka yerlerde değerlendirirdim diye düşündüm parayı oraya bapladım gibi. nakitimin çoğu orda, hadi uzun vadede bir şekilde maliyete gelse de para kaldı orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?