morportakal çok saçma bir soru biliyorum:) ama 30'dan 54'e gelmesi 1 ayı bulur mu ki acaba mucize mi olur böyle olursa :) çok sıkıldım baktıkça ekranı kapatıp bakmıcam.

Noram yanlis yonlendirmek istemem.
Genelde bu tarz sert dususlerde 3 taban yapar 4. Gun tabana yakin bir dusus. Sonra biraz daha surunur ama 1 ayda tekrar ayni yere toplamaz. Yatayda kalir bir sure.

Samat 3 subat dususune bakabilirsin.
Nugyo eylul dususune bakabilirsin. Subat basinda topladi kapatti eksiyi.
Klgyo 20 ekim cokusune bakabilirsin hala o seviyeye gelmedi. Beklentim temmuz.

Ancak aradaki fark sasa gercekten guclu bir sirket bilancosu guzel. Ama cok cok sismisti bu da dogru. Insallah cabuk toparlar.

1 hafta sonra lazim olan parayla girmeyi dusunen sendin di mi uymadin insallah seytana

Ytd

Ben borsada da stop koymuyorum pek cunku emin olmadigim kagida girmem hahaha

Yanlis kagit alip 4 taban yemisligim var. Unuttum sonra karla ciktim. Stop icin uzmanlarimiza danisalim. E Esila09 Burda misin kuzum

Yanlis kagit alip 4 taban yemisligim var. Unuttum sonra karla ciktim. Stop icin uzmanlarimiza danisalim. E Esila09 Burda misin kuzum

Stop nasıl koyulur onu bile ne zaman öğrencem kim bilir ayy!
Neyse ki bugün üç beş lira kâr gördüm:)

Yok onu satmıştım biraz kârla..sepet yaptım, altı delindi resmen sepetin

iş başı yapıyorum şimdi..çıkışta inşallah sepetimi full dolu görürüm. Aminnn

Bu donemde cok tavsiye edilmiyor cunku dusup daha yukari cikiyor amaa kar guzelse ben tercih edip baskasina gecis yapiyorum. 1 2 kez denk geldi

o parayla girmedim iyiki girmemişim ama param kaldı orda başka yerlerde değerlendirirdim diye düşündüm parayı oraya bapladım gibi. nakitimin çoğu orda, hadi uzun vadede bir şekilde maliyete gelse de para kaldı orda:)

500 liraya 30 lira gayet iyi nomum benim fonlar o kadar getirmiyor misal, bereketli olsun vira bismillah :)) buradaki arkadaşlarımızdan öğrendiğim şu ki iyi kağıttan uzun vadeli kazanırsın ama kosa vadede düşerse de burayı ağlama duvarı yapıyoruz zaten, ağlayıp açılıyoruz

Ne kadar parayla girdin ve ne kadar zarar ettin toplam?

Selamlar
Neo yerlerde ama al diye goz kırpıyor bilemedim alıp maliyet mi düşürsem
Mor sen neolarini sattin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…