- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.036
- 598
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #7.721
Selamlar
Neo yerlerde ama al diye goz kırpıyor bilemedim alıp maliyet mi düşürsem
Mor sen neolarini sattin mi
Yok duruyor benimkiler. Ellemicem ben ya yaptim sepetimi allaha emanet haaha
Morcum ben dardanele alım emri girdim brüt takas uygulaması var dedi.hala emirde görünüyor,alırsa yarın mı alacak demek oluyor?yoksa satan olmadığı içinmi alamıyorumYok duruyor benimkiler. Ellemicem ben ya yaptim sepetimi allaha emanet haaha
Benimde 15 dolae vardi gorunmuyorSuan btc islem yapmiyor.
Kar ettigim coinimi satmak istedim. Satti ama para yoK
12 tl bakiyem duruyordu onla neo aliym dedim hazir dusukken. Onu da almadi.
Morcum ben dardanele alım emri girdim brüt takas uygulaması var dedi.hala emirde görünüyor,alırsa yarın mı alacak demek oluyor?yoksa saran olmadığı içinmi alamıyorum
Site coktu.Suan btc islem yapmiyor.
Kar ettigim coinimi satmak istedim. Satti ama para yoK
12 tl bakiyem duruyordu onla neo aliym dedim hazir dusukken. Onu da almadi.
Tek fiyatta tavan nasıl yapıyor canım?Mesela dün 32 küsurlardı şimdi 36 larda görünüyor.dün emir verseydim sabah 32 lerden mi alacaktı?Salı günü pazar değişcek diyordu haberde bende yarın sabah alım yapabilirim diye düşünmüştüm, ama bu gidişle alamayacak gibiyimBugunun emri 18.10da sona erer.
Yarin almaz.
Bi bekle bakalim.18de hesabini kontrol et. Cunku tek fiyat galiba bugun de devam ediyor.
Ben online derste yan odadayim.Esim salonda bebeklerle.Yazdim gittiii paraciklarr batttııkkk dedim.Donun yerindeyse sorun degil yazmışBtc türk hata veriyor düzelir birazdan ins
5800 tl gibiNe kadar parayla girdin ve ne kadar zarar ettin toplam?
Altın çıktı almadım.artık akılllandımaltincilar yine hakli cikti H Heytttt be biz battik bize sadaka, zekat please
Hayir elle tutulur bisey de yok hahaha, altin dusse de cikar.
Altın çıktı almadım.artık akılllandım
Lanet sarı şeyler. Gümüşe mi kaysam belki beyaz renk uğurlu gelirBen halka arz icin tutuyorum paraciklari. Arza giriym cikiym 10 gr alcam. O zaman 450 olur. Ben alirim 400ün altina iner hahaha
Btc miGirdim ama alamiyorum
EvetBtc mi
Benimki girmiyor bile herkes coine mi saldırdı dersin
Benimki girmiyor bile herkes coine mi saldırdı dersin
Vardır herseyde bir hayır ben de almaya girdim vermiyorHerhalde herkes ya satmaya ya almaya calisiyor haha
Ben alicaktim yukselir diye de kismet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?