- 20 Ocak 2010
- 49.694
- 195.106
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #7.741
Bende esim geldi kapıyi actim coin silkeledi bizi dedim güluyor nasılBen online derste yan odadayim.Esim salonda bebeklerle.Yazdim gittiii paraciklarr batttııkkk dedim.Donun yerindeyse sorun degil yazmış
Herhalde herkes ya satmaya ya almaya calisiyor haha
Ben alicaktim yukselir diye de kismet
bir konuşması oldu malum kişinin. borsa kıpkırmızıSasa'da kol kestim.
Zarar 800 TL.
Pegasus girdim yapacak bir şey yok.
((
Adı geçince bile borsa çöktü ya la abxvshdvs.bir konuşması oldu malum kişinin. borsa kıpkırmızı
Baksana 300 den alalım dedik 323 olmuş bile btc hala pert ayıp yahuDüşükten almasınlar diye bilerek yapmış olabilirler
Bi gireceğiz hepsi uçmuş
Siz kemerleri takılı tutun da sıkıntı olmasın hahahaah
Mor Pegasus yorumun var mı :)
Baksana 300 den alalım dedik 323 olmuş bile btc hala pert ayıp yahu
Fazlası var eksiği yok aynen oyleBekle dedi gitti ben beklemedim
O da gelmedi
Ölüm gibi bisey oldu ama
Kimse ölmedi
Dogru anlamis miyim?
Hadi inşallah sen kurtar kendiniDash yükselişe geçmiş
Şu 2300 u görüp bi kaçsaydım ya :)
coin işini ben de öğrenmek istiyorum.başlangıcı nasıl yapayım?netten mi araştırayım öncelikle?Bir çılgınlık yapıp 299 a emir gireceğim neo için bakalım kısmet 1 haftadır gözlemliyorum bir anlık çakılıp yükseliveriyor hadi bakalım
Ben önce nette ekşide twitter da falan okudum adi bilinen güvenebileceğim 3 tane belirledim btcturk indirdim 300 tl ile başladım ufak ufak al sat yaptım falan ama daha bende alim satım sınırlarımı doğru seçemiyorumcoin işini ben de öğrenmek istiyorum.başlangıcı nasıl yapayım?netten mi araştırayım öncelikle?
anladım teşekkürler.biz başlangıç yapayım bu akşamdan çalışarak.burda konuşuyorsunuz yeminle başka bir dil gibi geliyor bana.o derecede konuya uzağımm.Ben önce nette ekşide twitter da falan okudum adi bilinen güvenebileceğim 3 tane belirledim btcturk indirdim 300 tl ile başladım ufak ufak al sat yaptım falan ama daha bende alim satım sınırlarımı doğru seçemiyorum
anladım teşekkürler.biz başlangıç yapayım bu akşamdan çalışarak.burda konuşuyorsunuz yeminle başka bir dil gibi geliyor bana.o derecede konuya uzağımm.
Rastgele hayırlı olsun inşallah zengin olalım diye her yolu deniyoruz artıkanladım teşekkürler.biz başlangıç yapayım bu akşamdan çalışarak.burda konuşuyorsunuz yeminle başka bir dil gibi geliyor bana.o derecede konuya uzağımm.
hangi uygulamayı indireceğim.kimlik bilgilerimi vermem de bir sorun yaşar mıyım?kafamda deli sorularr?Ben uygulamayi indirip once onu kurcaladim.
Para yuklemedim.
Izledim grafiklere baktim sonra 30 tl ile girdim. Hahaha
hangi uygulamayı indireceğim.kimlik bilgilerimi vermem de bir sorun yaşar mıyım?kafamda deli sorularr?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?