Mor Pegasus yorumun var mı :)

Bank of america aldi bugun.
Ucuslar acilmadan gelen yukselik bana urkutucu geliyor. Yarin veya carsamba 80 denemesi yapar ama pesinden dusus gelebilir cunku kagida bank of girmisse senaryo hep aynidir haha
Haberlere falan pek bakmadim hata olabilir kesinlikle yatirim tavsiyesi degildir

Bir çılgınlık yapıp 299 a emir gireceğim neo için bakalım kısmet 1 haftadır gözlemliyorum bir anlık çakılıp yükseliveriyor hadi bakalım

coin işini ben de öğrenmek istiyorum.başlangıcı nasıl yapayım?netten mi araştırayım öncelikle?
Ben önce nette ekşide twitter da falan okudum adi bilinen güvenebileceğim 3 tane belirledim btcturk indirdim 300 tl ile başladım ufak ufak al sat yaptım falan ama daha bende alim satım sınırlarımı doğru seçemiyorum

anladım teşekkürler.biz başlangıç yapayım bu akşamdan çalışarak.burda konuşuyorsunuz yeminle başka bir dil gibi geliyor bana.o derecede konuya uzağımm.

anladım teşekkürler.biz başlangıç yapayım bu akşamdan çalışarak.burda konuşuyorsunuz yeminle başka bir dil gibi geliyor bana.o derecede konuya uzağımm.

Ben uygulamayi indirip once onu kurcaladim.
Para yuklemedim.
Izledim grafiklere baktim sonra 30 tl ile girdim. Hahaha

Rastgele hayırlı olsun inşallah zengin olalım diye her yolu deniyoruz artık
Gasteci abi yarin yine bizi yazar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…