- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.744
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #7.761
benim hiç umudum kalmadı zengin olacağıma dair.neye el atsak orayı kurutuyoruz resmen.bu günümüzden bari geri kalmasak ona da şükür diyeceğimmmRastgele hayırlı olsun inşallah zengin olalım diye her yolu deniyoruz artık
Gasteci abi yarin yine bizi yazar
O konuda kendimi bilirdim elimi attığım kuruyor derdim bu grubu görünce yalnız olmadigimi anladım iyi ki varsınız yaabenim hiç umudum kalmadı zengin olacağıma dair.neye el atsak orayı kurutuyoruz resmen.bu günümüzden bari geri kalmasak ona da şükür diyeceğimmm
O zaman o daha iyi zengin tanıdıklarına cıtlat sana hediye alsınlarzengin değilim yahuu.zengin tanıdıkları olan bir fakirimmm.robot süpürge de alamam bu ara.amerikan borsaları kızardı şimdi noldu acaba?
4000 5000 tl lik hediye mi olur?oğlum da yok ki sünnet ettirip hediye isteyeyim ha ha haO zaman o daha iyi zengin tanıdıklarına cıtlat sana hediye alsınlar
Doktor randevun vardı gittin mi ceycey?4000 5000 tl lik hediye mi olur?oğlum da yok ki sünnet ettirip hediye isteyeyim ha ha ha
Bu arada coinle ilgili kime sorsam sey diyor;
Sorun yok klasik duzeltme. Gecen pazartesi de aynisi oldu. Sonucta coinleriniz elinizde. Elinizden paranizi malinizi almadilar ki. (Sanirim biz burda takiliyoruz cunku hala bize soyut geliyor)
Stoplu olmanin onemini bir daha ortaya koyduk. Sabirsiz ve stresli insana gore degil bu ortam.
Ama suan zararina satan üzülür. Suan almayan da arkasindan bakarken üzülür.
Ya bende coin işine girmek istiyırum da hesap doğrulamalarını yapmadım kimlik falan istiyor tedirgin oldum problem yaşadınız mı siz ya
Sadece bilgileri derledim, bana mantikli da geldi ama sizi yonlendirmek istemem
gittim evet testler yapıldı kan mr vs.cumaya gene gideceğimDoktor randevun vardı gittin mi ceycey?
Ceycey son cümlen beni bitirdi ne güzel ince düşünce keşke senin gibi düşünenler artsa senin ne güzel bir kalbin varMilletin işsizlikten kırıldığı martta işten çıkarma yasası sona ereceği için daha da artacak ortamda evden çalışanların yemek paramız verilmiyor diye veryansın etmeleri ne demek ya. Birbde beğenmedimlere basmışlar ben eleştirince. Evine 1 ekmeği zor götüren işsizler okuyunca ne hissedecek. Geliriniz var yahu pandemi de şükredin biraz . Hep şikayet hep şikayet. Empati yok. Marketten aldıklarımı taşırken eve utanıyoruz biz acaba alamayan bir aile gördü mü ne hissetti diye
Merhaba herkese . Altın almayı düşünüyor musunuz ? Bugün yükseliyor biraz
bizim apartmanda her seviyede insan var kuzum.aylık geliri 50 bin olan da var.emekli maaşıyla zar zor geçinen de var.okulumuzda da öyle devlet okulu olduğu için.1 lira maaşı olmayan var kızımın sınıfında.devlet veli katkısıyla geçinmeye çaçlışıyor kadın eşi terketmiş 3 çocuk okutuyor.bu insanlara yardım yerine gözüne gözüne sokalım mı aldığımızı sattığımızı değil mi?çocuğuma koyacağım beslenme de bile aşırıya kaçmam ben.lüks kuruyemiş meyve falan koymam.onları evde yer.oyuncak götürmesini bile yasakladım.üzülen çocuk oldu çünkü.öğretmen de uyardı bu konuda hepimiziCeycey son cümlen beni bitirdi ne güzel ince düşünce keşke senin gibi düşünenler artsa senin ne güzel bir kalbin var
Ben istedim sizinde ihtiyacınız olursa bende alırım dedim isteyenin bir yüzü vermeyinin iki yüzü kara demişler bir şey kaybetmem4000 5000 tl lik hediye mi olur?oğlum da yok ki sünnet ettirip hediye isteyeyim ha ha ha
Şey mi bu paranin buyüklüğune göre hisse yuzde kacmısParalari coinlere kaptirdik
Saka saka ben persembe halka arz icin para yatircam suan bisey alamam. Halka arzdan sonra alirim
Çok güzel bir kalbin var herkes senin gibi düşünse keşke alan var alamayan var dediğin gibi bende dışarıda bir şey yemesine izin vermem birinin canı çeker diye herkes böyle düşünse hayat öyle güzel olacak da işte çoğu elinde olan şeylerin havasını atmadan duramıyorbizim apartmanda her seviyede insan var kuzum.aylık geliri 50 bin olan da var.emekli maaşıyla zar zor geçinen de var.okulumuzda da öyle devlet okulu olduğu için.1 lira maaşı olmayan var kızımın sınıfında.devlet veli katkısıyla geçinmeye çaçlışıyor kadın eşi terketmiş 3 çocuk okutuyor.bu insanlara yardım yerine gözüne gözüne sokalım mı aldığımızı sattığımızı değil mi?çocuğuma koyacağım beslenme de bile aşırıya kaçmam ben.lüks kuruyemiş meyve falan koymam.onları evde yer.oyuncak götürmesini bile yasakladım.üzülen çocuk oldu çünkü.öğretmen de uyardı bu konuda hepimizi
bana görgüsüz diyen bile oldu sitede.neymiş ben çanta vs lerimle hava atıyormuşumdiyenin dırumu da çok iyi bu arada.yavvv ben doğal halimi anlatıyorum hava atsam ne diye kirada oturuyorum diyeyim ya da arabam 100 binlik bir şey idare ediyorum diyeyim.ne diye çocuğumu hiç kreş de dahil özel okula göndermedim diyeyimm.hepsini havalı havalı uydurmazmıydımm değil mi?ben çalışmadığım için kreşe anaokuluna para ödemedim o paralarla kızıma çeyizlik elmas set aldım mesela.bu zenginlik mi? hayır sadece tercih meselesi.ha kreşe gönderen parasını çöpe mi atıyor o da tabi ki hayır.yani insanların ihtiyaçları harcama biçimleri bambaşkadır.ben sigara içmem çanta alırım marka ayşe sigara içer ucuz çanta alır gibi gibi.sitede reel hayatımda ki gibi doğal ve dürüst olmayı tercih ettim neysem oyum ben.sizler de öylesiniz ki bu topik de maşallah ne kavga ne tartışma yaşandı bunca haftaa.Çok güzel bir kalbin var herkes senin gibi düşünse keşke alan var alamayan var dediğin gibi bende dışarıda bir şey yemesine izin vermem birinin canı çeker diye herkes böyle düşünse hayat öyle güzel olacak da işte çoğu elinde olan şeylerin havasını atmadan duramıyor
Halka arz hangi hissenin
Dağılımı nasıl olacak ?
Bir de hangi gün.
Bende dardaneli alamamışım, tekrar emir girdim
yeni ev alana hediyedir o senin ki.o adet bizde de var.ne isterseniz diye sorarız söylerler alırız .netten baktım dün gece ucuzundan alacağım bir robot süpürgeBen istedim sizinde ihtiyacınız olursa bende alırım dedim isteyenin bir yüzü vermeyinin iki yüzü kara demişler bir şey kaybetmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?