Rastgele hayırlı olsun inşallah zengin olalım diye her yolu deniyoruz artık
Gasteci abi yarin yine bizi yazar
benim hiç umudum kalmadı zengin olacağıma dair.neye el atsak orayı kurutuyoruz resmen.bu günümüzden bari geri kalmasak ona da şükür diyeceğimmm

benim hiç umudum kalmadı zengin olacağıma dair.neye el atsak orayı kurutuyoruz resmen.bu günümüzden bari geri kalmasak ona da şükür diyeceğimmm
O konuda kendimi bilirdim elimi attığım kuruyor derdim bu grubu görünce yalnız olmadigimi anladım iyi ki varsınız yaa

Ceycey son cümlen beni bitirdi ne güzel ince düşünce keşke senin gibi düşünenler artsa senin ne güzel bir kalbin var

Ceycey son cümlen beni bitirdi ne güzel ince düşünce keşke senin gibi düşünenler artsa senin ne güzel bir kalbin var
bizim apartmanda her seviyede insan var kuzum.aylık geliri 50 bin olan da var.emekli maaşıyla zar zor geçinen de var.okulumuzda da öyle devlet okulu olduğu için.1 lira maaşı olmayan var kızımın sınıfında.devlet veli katkısıyla geçinmeye çaçlışıyor kadın eşi terketmiş 3 çocuk okutuyor.bu insanlara yardım yerine gözüne gözüne sokalım mı aldığımızı sattığımızı değil mi?çocuğuma koyacağım beslenme de bile aşırıya kaçmam ben.lüks kuruyemiş meyve falan koymam.onları evde yer.oyuncak götürmesini bile yasakladım.üzülen çocuk oldu çünkü.öğretmen de uyardı bu konuda hepimizi

Son düzenleme:
Çok güzel bir kalbin var herkes senin gibi düşünse keşke alan var alamayan var dediğin gibi bende dışarıda bir şey yemesine izin vermem birinin canı çeker diye herkes böyle düşünse hayat öyle güzel olacak da işte çoğu elinde olan şeylerin havasını atmadan duramıyor

bana görgüsüz diyen bile oldu sitede.neymiş ben çanta vs lerimle hava atıyormuşumdiyenin dırumu da çok iyi bu arada.yavvv ben doğal halimi anlatıyorum hava atsam ne diye kirada oturuyorum diyeyim ya da arabam 100 binlik bir şey idare ediyorum diyeyim.ne diye çocuğumu hiç kreş de dahil özel okula göndermedim diyeyimm.hepsini havalı havalı uydurmazmıydımm değil mi?ben çalışmadığım için kreşe anaokuluna para ödemedim o paralarla kızıma çeyizlik elmas set aldım mesela.bu zenginlik mi? hayır sadece tercih meselesi.ha kreşe gönderen parasını çöpe mi atıyor o da tabi ki hayır.yani insanların ihtiyaçları harcama biçimleri bambaşkadır.ben sigara içmem çanta alırım marka ayşe sigara içer ucuz çanta alır gibi gibi.sitede reel hayatımda ki gibi doğal ve dürüst olmayı tercih ettim neysem oyum ben.sizler de öylesiniz ki bu topik de maşallah ne kavga ne tartışma yaşandı bunca haftaa.

bu arada bir de naçizane tavsiyem var siz dostlara ister evli olun ister bekar mutlaka kendinize ait birikiminiz olsun bu ister 1000 tl olur ister 1 milyon miktarı hiç önemli değil.eşlerimiz ya da kendi ailemiz dünya iyisi de olsalar kaderimizi kimsenin insafına ya da duygu değişimine emanet etmeyelim derim .hele tüm maaşını ya da maaş kartını eşine veren kadınlara çok üzülüyorumm.harçlık gibi aşağılayıcı bir terime maruz kalıyorlar kendi kazançlarıyla.evdeki para paylaşılır ortak harcanır harçlık nedir ya.bu topiği ondan seviyorumm.kadınlar bilinçli burada.para kazanmanın zorluğunu ve kendi paraları olmasının önemini çok iyi anlamışlar.

Ben istedim sizinde ihtiyacınız olursa bende alırım dedim isteyenin bir yüzü vermeyinin iki yüzü kara demişler bir şey kaybetmem
yeni ev alana hediyedir o senin ki.o adet bizde de var.ne isterseniz diye sorarız söylerler alırız .netten baktım dün gece ucuzundan alacağım bir robot süpürge 2000 altına buldum işimi görür şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…