Yıllar önce avokada yüzünden linç yiyende sendin dimi ceycey

Bende dardaneli alamamışım, tekrar emir girdim alamazsam perşembeye kadar bende girerim ama az para ile.10 bin tl ye 5 tane filanmı verirlerki acep işbankası ve halkbankası var bebde tabi talep topluyorlarmı bilmiyorum

Ortalama 1000 liraya 3 4 lot gelir.

yeni ev alana hediyedir o senin ki.o adet bizde de var.ne isterseniz diye sorarız söylerler alırız .netten baktım dün gece ucuzundan alacağım bir robot süpürge 2000 altına buldum işimi görür şimdilik
Ceycey xiaomi xc1 var bende gayet memnunum.3 ay oldu alalı normal süpürge kullanmıyorum.2450 filandı aldığımda şimdi 2100 lere kadar düşmüş.hem süpürüyor hem siliyor.birde üstünde bişey olmadığından dolapların,yatakların ,koltukların altına rahat rahat girip çıkıyor.

ben de o marka alacağım gece.dediğin modele hemen bakarım.amacım dolap yatak altları vs zaten.tüm evi pırıl pırıl etsin diye bir beklentim yok

H Heytttt be ben de lens yuzunden linc yemistim hahahha

Bugun ne aldin topiginde konusuyoruz hepsi cok cici insanlardi
Sonradan dadanan bi tip geldi. Her gun gunluk harcamamizi yazardik. Esimin numarali lensini toplu aliyorduk uygun oluyordu hahaha
Vay efendim ben hava atiyormusum zenginiz diye
Ya zengin olsam niye lensi toplu alip 3 kurus kar etmeyi hesapliym? Hava aticak olsam bununla mi hava atarim

ben de o marka alacağım gece.dediğin modele hemen bakarım.amacım dolap yatak altları vs zaten.tüm evi pırıl pırıl etsin diye bir beklentim yok
turboda çalıştırıyorum ben pırıl pırıl yapıyor.biz bikaç arkadaş almıştık hepsi memnun,hatta hepsi annelerine vs. de aldılar.

Ah keşke herkes senin gibi olsa 4 yıldır kızıma beslenmeye muz olmaz demekten yoruldum ama bilmem kim getiriyor diyor ki bu insanlarda atla deve değil ama bakış açısı bu iste

Bu yuzden ne duyarsam yazmaya calisiyorum kadinlar kazansin erkekler baksin arkamizdan

maalesef o da bendim.a101 de satılan meyve yahuu.zaten tadı kötü 2 tane anca alırsın haftada.nesi lüks halaa çözemedimmmm

Sus sus haklılar.

Yaş 34 avakadonun tadı nasıl bilmezdim.
Yazımından da emin değilim bak belki yanlış yazmışımdır
Şimdi çocuk için eşime al dedim geçen.
1 tane al ama dedim.
Gerçekten 1 tane almış.
Zaten fazlasını alamazdim tanesi 8 tl dedi.
Ohaaa dedim. Hâlâ şüpheliyim o yanlış hatırlıyor olmalı:)

Neyse blr kaç gün dolapta durdu veremedim bir türlü.
Kestim ki çürümüş. Ne çabuk çürüyor bir de.
Minicik sağlam köşesini verdim kıza kalan gitti çöpe. Kız da sevmedi. Tadı da hiç güzel değilmiş be!
Ulan kaç gündür borsada 8 tl kâr alamadım.
Bugün çöpe attım..
Gel de üzülme..

Bu yuzden ne duyarsam yazmaya calisiyorum kadinlar kazansin erkekler baksin arkamizdan
aynen öyle kadın da adam da çalışıyor ya da kadın ev kadını ama yükü ağır ev işi çocuk vs.biriktirip bir araba alıyorlar.araba kadına asla teslim edilmiyor.yok çizersin yok vurursun vs.ben akıllıyım kendime uyguna aldım bir araba.istersem içinde pembe gibi çekirdek yer tükürürümm kimse karışamaz ohh be.feminizm damarım kabardı gene.en büyük kadınlarrrr

Ben de aldim boza nin tavsiyesiyle.
Henuz kullanmaya kiyamadim. Annem diyor ki ceyizine mi sakliycan hahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…