- 20 Ocak 2010
- 49.694
- 195.106
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #7.801
Kız deli misin bide patili ev seninki ac fıtı fıtı gezsin mis gibi benimde olsa keske bi sabah bi aksam gezdiririm evimdeBen de aldim @boza nin tavsiyesiyle.
Henuz kullanmaya kiyamadim. Annem diyor ki ceyizine mi sakliycan hahaha
Kız deli misin bide patili ev seninki ac fıtı fıtı gezsin mis gibi benimde olsa keske bi sabah bi aksam gezdiririm evimde
Ben sabah sepetimi yaptım ve bir süre bakmamaya karar verdimCoinler yine dusuyoooorrrr
Itiraf edin kac tl zararlar
Hakkaten ya, çalışmak güzel ama biz şanssız bir dönemde miyiz neyiz, hem evle uğraş erkek yalandan bi işin ucudan tutsun (onu bile yapmayan var) hem git dışarıda çalış, kadınlara büyük kazık bu. Şimdi bi de kadınlara para yiyici diyenler türedi, yok nafaka yok şeyma subaşı. Bal gibi de biliyorlar kadınların aslında böyle yaşamadığını. Tekrar evlenmekten korkma sebeplerimdendir bu, ay kızlar ben biraz çabuk güvenirim allah göstermesin olmayacak biriyle olursam gözümü açın benim tamam mı :))aynen öyle kadın da adam da çalışıyor ya da kadın ev kadını ama yükü ağır ev işi çocuk vs.biriktirip bir araba alıyorlar.araba kadına asla teslim edilmiyor.yok çizersin yok vurursun vs.ben akıllıyım kendime uyguna aldım bir araba.istersem içinde pembe gibi çekirdek yer tükürürümm kimse karışamaz ohh be.feminizm damarım kabardı gene.en büyük kadınlarrrr
bu gece ben de öğrenmeye başlayacağım dersime çalışıp.bibi gibi heyecanlı heyecanlı alıp satacağım karar verdimbu binance cok karisik anlamadim gitti
Aslında biraz kurcalayınca rahat, ben de bir iki gün debelendim geldim burada mızıkladım ama bir iki video izleyince kolayca çözdüm. Naçizane tavsiyem direkt binance ile başlayın çünkü epey çok alternatif var. Bi de bu kripto dünyasında anladığım güvenilmez coinler evet var ama yatırımlık güvenilir coinler de varmış. Belli sayıda üretilen arkasında iyi şirketin olduğu falan. İlginç bir sistem değil mi, devleti dışarıda bırakmışlar ama güven esasında çalışıyorlarbu binance cok karisik anlamadim gitti
o ilk yarıdaki mihaildi 2. yarıda ki mihail akıllı cin gibi.asla yanlış adam bulmazsın ben güveniyorum sana.şu an ki tüm bekarların tek engeli pandemi.maske altında kim kim belli değil.nasıl tanışıp evlenecekler yahuu.bugün markette kaç yıllık arkadaşımı bile tanımadım o tanımış beni de yanıma geldiHakkaten ya, çalışmak güzel ama biz şanssız bir dönemde miyiz neyiz, hem evle uğraş erkek yalandan bi işin ucudan tutsun (onu bile yapmayan var) hem git dışarıda çalış, kadınlara büyük kazık bu. Şimdi bi de kadınlara para yiyici diyenler türedi, yok nafaka yok şeyma subaşı. Bal gibi de biliyorlar kadınların aslında böyle yaşamadığını. Tekrar evlenmekten korkma sebeplerimdendir bu, ay kızlar ben biraz çabuk güvenirim allah göstermesin olmayacak biriyle olursam gözümü açın benim tamam mı :))
Hakkaten ya, çalışmak güzel ama biz şanssız bir dönemde miyiz neyiz, hem evle uğraş erkek yalandan bi işin ucudan tutsun (onu bile yapmayan var) hem git dışarıda çalış, kadınlara büyük kazık bu. Şimdi bi de kadınlara para yiyici diyenler türedi, yok nafaka yok şeyma subaşı. Bal gibi de biliyorlar kadınların aslında böyle yaşamadığını. Tekrar evlenmekten korkma sebeplerimdendir bu, ay kızlar ben biraz çabuk güvenirim allah göstermesin olmayacak biriyle olursam gözümü açın benim tamam mı :))
ben de burda okuduklarımdan sonra kocadan bir daha şikayet etmez oldumm.bu gözler nelerrr okudu nelerrrr.korku filmi gibi evlilikler ya da ilişkiler varmışBen ilk evlendigimde bdv den habersizdim.
Burdan okuduklarimdan sonra ikinci bir evlilige karar vermek cok zor
Valla hala korkularım var kendime pek güvenemiyorum ve cesaret edemiyorum ama inşallah dediğin gibi olur ceyceyim :))o ilk yarıdaki mihaildi 2. yarıda ki mihail akıllı cin gibi.asla yanlış adam bulmazsın ben güveniyorum sana.şu an ki tüm bekarların tek engeli pandemi.maske altında kim kim belli değil.nasıl tanışıp evlenecekler yahuu.bugün markette kaç yıllık arkadaşımı bile tanımadım o tanımış beni de yanıma geldi
Bakış açını dehşet takdir ediyorum bibiBu yuzden ne duyarsam yazmaya calisiyorum kadinlar kazansin erkekler baksin arkamizdan
ben evlilikle ölümün bir saati olduğuna inanırım.ne kadar çabalarsan çabala kaderinde ne varsa onu yaşarsın.herşey gönlünce olsunValla hala korkularım var kendime pek güvenemiyorum ve cesaret edemiyorum ama inşallah dediğin gibi olur ceyceyim :))
Ben de öyle, çok eski üyeyim ama parfüm giyim kuşam konularında gezerdim, hiçbir sorumluluğun ve derdin olmadığı güzel zamanlardıBen ilk evlendigimde bdv den habersizdim.
Burdan okuduklarimdan sonra ikinci bir evlilige karar vermek cok zor
O değil de bir haftada uzmanmışım gibi yazmamAslında biraz kurcalayınca rahat, ben de bir iki gün debelendim geldim burada mızıkladım ama bir iki video izleyince kolayca çözdüm. Naçizane tavsiyem direkt binance ile başlayın çünkü epey çok alternatif var. Bi de bu kripto dünyasında anladığım güvenilmez coinler evet var ama yatırımlık güvenilir coinler de varmış. Belli sayıda üretilen arkasında iyi şirketin olduğu falan. İlginç bir sistem değil mi, devleti dışarıda bırakmışlar ama güven esasında çalışıyorlar
edit: güvenilmezliğin ölçütü de piyasadan düşme falan, paranı yatırıyorsun puff uçuyor, borsadaki hissenin çıkarılması gibi. Coinler de aynı borsa gibi aslında, sağlam coin sağlam olmayan coin diye ayırıyorlar, bedelsiz veren coinler var (airdrop diyolar), bedelsize doğru coinin değeri artıyor sonra düşüyor falan.
şu sitede bir kaynanamı şikayet edemedim görümceklerimi ezemedim ya yazıklar olsun bana.uydurayım bir dert de konu açayım bariiiBen de öyle, çok eski üyeyim ama parfüm giyim kuşam konularında gezerdim, hiçbir sorumluluğun ve derdin olmadığı güzel zamanlardı
Buralarda okuduklarımdan sonra temkinlilik endeksim epey yükseldi :))
Ama zenginlerin derdi olmaz diye söylendi bize yoksa öyle değil mişu sitede bir kaynanamı şikayet edemedim görümceklerimi ezemedim ya yazıklar olsun bana.uydurayım bir dert de konu açayım bariii
şu sitede bir kaynanamı şikayet edemedim görümceklerimi ezemedim ya yazıklar olsun bana.uydurayım bir dert de konu açayım bariii
Hemen kullan alışınca vazgeçemezsin.hatta biz ailecek kendisiyle konuşuyoruzBen de aldim @boza nin tavsiyesiyle.
Henuz kullanmaya kiyamadim. Annem diyor ki ceyizine mi sakliycan hahaha
Senin köpeklerin hepsi evin içindemi?Hahahaha zaten onun icin aldim biliyor musun
Temizlikci abla yoruluyor diye. Sonra da bi rehavet geldi hahahaha
Annem diyor ki ceyizlik galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?