Kız deli misin bide patili ev seninki ac fıtı fıtı gezsin mis gibi benimde olsa keske bi sabah bi aksam gezdiririm evimde

Hahahaha zaten onun icin aldim biliyor musun
Temizlikci abla yoruluyor diye. Sonra da bi rehavet geldi hahahaha
Annem diyor ki ceyizlik galiba

Coinler yine dusuyoooorrrr

Itiraf edin kac tl zararlar
Ben sabah sepetimi yaptım ve bir süre bakmamaya karar verdim Yumurtalarım sepetten düşmesin diye stop da koymadım çünkü neden olmasın. Sonunu düşünen kahraman olamaz

Hojam bu arada sözünüzü dinleyip vesbeden karla çıktım ve ardından düştü, çok cüzi bir miktardı o yüzden parası önemli değil ama güzel bir tips and tricks öğrettiniz bana tenks efenim

Hakkaten ya, çalışmak güzel ama biz şanssız bir dönemde miyiz neyiz, hem evle uğraş erkek yalandan bi işin ucudan tutsun (onu bile yapmayan var) hem git dışarıda çalış, kadınlara büyük kazık bu. Şimdi bi de kadınlara para yiyici diyenler türedi, yok nafaka yok şeyma subaşı. Bal gibi de biliyorlar kadınların aslında böyle yaşamadığını. Tekrar evlenmekten korkma sebeplerimdendir bu, ay kızlar ben biraz çabuk güvenirim allah göstermesin olmayacak biriyle olursam gözümü açın benim tamam mı :))

bu binance cok karisik anlamadim gitti
Aslında biraz kurcalayınca rahat, ben de bir iki gün debelendim geldim burada mızıkladım ama bir iki video izleyince kolayca çözdüm. Naçizane tavsiyem direkt binance ile başlayın çünkü epey çok alternatif var. Bi de bu kripto dünyasında anladığım güvenilmez coinler evet var ama yatırımlık güvenilir coinler de varmış. Belli sayıda üretilen arkasında iyi şirketin olduğu falan. İlginç bir sistem değil mi, devleti dışarıda bırakmışlar ama güven esasında çalışıyorlar
edit: güvenilmezliğin ölçütü de piyasadan düşme falan, paranı yatırıyorsun puff uçuyor, borsadaki hissenin çıkarılması gibi. Coinler de aynı borsa gibi aslında, sağlam coin sağlam olmayan coin diye ayırıyorlar, bedelsiz veren coinler var (airdrop diyolar), bedelsize doğru coinin değeri artıyor sonra düşüyor falan.

o ilk yarıdaki mihaildi 2. yarıda ki mihail akıllı cin gibi.asla yanlış adam bulmazsın ben güveniyorum sana.şu an ki tüm bekarların tek engeli pandemi.maske altında kim kim belli değil.nasıl tanışıp evlenecekler yahuu.bugün markette kaç yıllık arkadaşımı bile tanımadım o tanımış beni de yanıma geldi

Ben ilk evlendigimde bdv den habersizdim.
Burdan okuduklarimdan sonra ikinci bir evlilige karar vermek cok zor

ben de burda okuduklarımdan sonra kocadan bir daha şikayet etmez oldumm.bu gözler nelerrr okudu nelerrrr.korku filmi gibi evlilikler ya da ilişkiler varmış

Valla hala korkularım var kendime pek güvenemiyorum ve cesaret edemiyorum ama inşallah dediğin gibi olur ceyceyim :))

Valla hala korkularım var kendime pek güvenemiyorum ve cesaret edemiyorum ama inşallah dediğin gibi olur ceyceyim :))
ben evlilikle ölümün bir saati olduğuna inanırım.ne kadar çabalarsan çabala kaderinde ne varsa onu yaşarsın.herşey gönlünce olsun

Ben de öyle, çok eski üyeyim ama parfüm giyim kuşam konularında gezerdim, hiçbir sorumluluğun ve derdin olmadığı güzel zamanlardı
Buralarda okuduklarımdan sonra temkinlilik endeksim epey yükseldi :))

O değil de bir haftada uzmanmışım gibi yazmam
Okuyup izlediklerimden öğrendiklerimdi yani bunlar, belki de yanlışım vardır sizleri de yanlış yönlendirmek istemem kızlar

Ben de öyle, çok eski üyeyim ama parfüm giyim kuşam konularında gezerdim, hiçbir sorumluluğun ve derdin olmadığı güzel zamanlardı
Buralarda okuduklarımdan sonra temkinlilik endeksim epey yükseldi :))
şu sitede bir kaynanamı şikayet edemedim görümceklerimi ezemedim ya yazıklar olsun bana.uydurayım bir dert de konu açayım bariii

şu sitede bir kaynanamı şikayet edemedim görümceklerimi ezemedim ya yazıklar olsun bana.uydurayım bir dert de konu açayım bariii

Ya benim gorumcem yok eltim yok. Kayinvalidem seker gibi kadin. Gerci ben de uyumluyum. Gelir evimde kalir no prob kalsin oglum da seviyor. Burda kv kalmaya geldi krizleri de oluyor o bende yok.

Bir daha her seyi basa sarmak, kv terörü falan cok korkunc geliyorrr

Ben de aldim @boza nin tavsiyesiyle.
Henuz kullanmaya kiyamadim. Annem diyor ki ceyizine mi sakliycan hahaha
Hemen kullan alışınca vazgeçemezsin.hatta biz ailecek kendisiyle konuşuyoruz evin bir üyesi gibi oldu.salıveriyorum bir yerlerden çıkıp geliyor filan, evcil hayvan gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…