- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #8.361
Coinleri koyverdim gitti artıkEee naaptik
Kimler batti kimler cikti hahaha
Benim bi kagit batiyor baya batti gidiyor ama sorun yok vadesi zaten mayis
Havaciliktan bir miktar artidayim.
Coinler, bosverin coinleri
Öyle tabi kreşi, kursu, etkinlik setleri derken baya masraflı. On beş yıldır devlette çalışıyorum. Ortaokul düzeyinde öğretmen ve okuldan ziyade sınıf arkadaşları belirliyor başarı seviyesini.ilk yıl öve öve bitiremediğimiz çocukları son sınıfa geldiğinde tanıyamıyoruz. Akran etkileşimin önemini oradan anlıyorum. Kötülük iyilikten maalesef daha hızlı yayılıyor.tek çocuk da masraflı gerçekten ebeveynlik yapılırsa.saldım çayıra mevlam kayıra türü annelik asla yapamam.çabalayacağız mecburen
Benim altın enerjimde çok düşüktür mesela. Aldıktan sonra satana kadar çıktığını görmüşlüğüm yoktur. gr 200 liradan 540 liraya kadar çıkana kadar her gün takip ettim düşer diye. Nakit param vardı bir türlü alamadım iki yıl. En son baktım olmuyor 500 lerden aldım yüklü miktar. Ertesi gün istifa geldi bir daha o rakamları göremedim.altın alımına son verdim bakın artmaya başladı.yarın alayım saatine düşüşe geçer hiçç sektirmez
evet katılıyorum benim ki 4. sınıf.öğretmenlerden bir sıkıntım olmadı.Ama çocuk büyüdükçe mutsuzlaştı sınıfında kendi gibi olan 3 5 çocuk anca var gerisiyle anlaşamıyor.küfür akran zorbalığı baskı ne arasanız var maalesef.evde ya da yakın akraba dost çocuklarında gördüğü başka okulda gördüğü bambaşka hayatlar .ilkokulda kontrol edebildim ama ortaokul da edemem.beraber gezme paylaşım yapma zamanları çünkü.Öyle tabi kreşi, kursu, etkinlik setleri derken baya masraflı. On beş yıldır devlette çalışıyorum. Ortaokul düzeyinde öğretmen ve okuldan ziyade sınıf arkadaşları belirliyor başarı seviyesini.ilk yıl öve öve bitiremediğimiz çocukları son sınıfa geldiğinde tanıyamıyoruz. Akran etkileşimin önemini oradan anlıyorum. Kötülük iyilikten maalesef daha hızlı yayılıyor.
ben de istifadan sonra aldım 470 lerde.düştü en son da 9 gram 422 den aldım o da düştü.3 kusür zarardayım.çıkmayı bekliyorummBenim altın enerjimde çok düşüktür mesela. Aldıktan sonra satana kadar çıktığını görmüşlüğüm yoktur. gr 200 liradan 540 liraya kadar çıkana kadar her gün takip ettim düşer diye. Nakit param vardı bir türlü alamadım iki yıl. En son baktım olmuyor 500 lerden aldım yüklü miktar. Ertesi gün istifa geldi bir daha o rakamları göremedim.
Ergenlikle birlikte anne babadan ziyade arkadaş önemseniyor zaten. Kontrol gerçekten zorlaşıyor. Ortaokul öğrencilerinin konuştukları, maalesef bazen de yaptıkları beni bu yaşımda şaşırtıyor hala. Bizim zamanımızdaki gibi değiller ne yazık ki. Sosyal medya ele geçirdi hepsini. Sonunu düşünmeden hareket ediyorlar. Çok cesurlar.evet katılıyorum benim ki 4. sınıf.öğretmenlerden bir sıkıntım olmadı.Ama çocuk büyüdükçe mutsuzlaştı sınıfında kendi gibi olan 3 5 çocuk anca var gerisiyle anlaşamıyor.küfür akran zorbalığı baskı ne arasanız var maalesef.evde ya da yakın akraba dost çocuklarında gördüğü başka okulda gördüğü bambaşka hayatlar .ilkokulda kontrol edebildim ama ortaokul da edemem.beraber gezme paylaşım yapma zamanları çünkü.
Pirayecim, sana mesaj atmaya çalıştım ama olmadı..sen yazabilir misin banaBizim çocuk da bu yıl okula başlayacak. Okul ücreti bir yıllık maasımla aynı rakam. Resmen okul ücreti için çalışacağım. Tek çocuk Allahtan yoksa mümkün bile değildi
Sen iyi dayanıyorsun 1 kr oynasa kaç bin zarar yazar, ben kalpten giderdimEee naaptik
Sen iyi dayanıyorsun 1 kr oynasa kaç bin zarar yazar, ben kalpten giderdim
İşte buda olayı bilmekle alakalı.Ben kendi adıma hala öğrenmeye çalışıyorum.Videolarda vs hep söylenende o.kağıttan emin olunca düşsede çıkar diyebiliyorsun.sen analizini yapmışsın, beklentini hesaplamışsın ve borsada dönen oyunları,böyle durumlarda nasıl pozisyon alman gerektiğini biliyorsun.Biz korkuyoruz çünkü kağıttan emin değiliz.bi yerlerden duymuşuz, ama analiz etmemişiz,firmanın bilançosu ne,karı ne ,yapacakları neler bilmeden girince kumar gibi oluyorAcele ediyorsunuz da ondan
Ben mayis vadeli kagida sadece sunun icin bakiyorum, dusmusse ekleyelim.
Ayni kagida siz bakip öff yine mi kirmizi diyorsunuz
Coinler guzel gidiyor ya insallah toplar. Ben de bunda sabirsizim hahaha
2 kusur dolar kazandim sattım düsukten gene yakaladim ins. 2 2 yukseltcem 8 kuaur dolarim oldu dunden beri coinle 4 kusurduEee naaptik
E ben 40 daYa kizin teki 28 yasinda aöl bitirmis.
Aöf okuyacagim hangi bolumlerde is bulunur diyor.
Bi kizdaki umuda bak bi de size
Bende senin gibi 1000 tl ile başladım 1 ayda 11000 yatırdım 2 günde 1000 i yedimBen de borsaya bin lira ile giriş yapacaktım deneme amaçlı. 20 günde içinde on bin yatırmışım. Kumarbazlar gibi bu defa son diye ekleyip duruyorum. Şimdi anladım adamlar evi arabayı nasıl kaybediyor
Az kaldı karları hesaplamanıza yükseliş başladıaltın demeyeydin iyiydi tam unutmuştum zararımıı
Benim de hepsi kırmızı. Market alışverişi gibi hisse almışım on beş hissem var. Az çimento, az teknoloji alayım derken. Işık plastikten sonra yüzüm gülmediBende senin givi 1000 tl ile başladım 1 ayda 11000 yatırdım 2 günde 1000 i yedimbu hızla gidersem 1 ay sonra sermaye uçacak
GeyikliGece ilaç ve serum halka. Arzı yarın son ya hani tahtaya çıkması perşembeyi bulur Di mi?
Ufak parayla da olsa girivem sanırım.:) ama bu kez senin yaptığın gibi ilk düşüşte satıcam:)
Işıkta benim para 2 gün içerde kalmıştı öyle hatırlıyorum.3. Gün kalan kısmı iade etmişlerdi.bunada başvurcam ama çok az lot alabilirim herhalde,inşallah çok alabiliriz zararı kurtarsam süper olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?