tek çocuk da masraflı gerçekten ebeveynlik yapılırsa.saldım çayıra mevlam kayıra türü annelik asla yapamam.çabalayacağız mecburen
Öyle tabi kreşi, kursu, etkinlik setleri derken baya masraflı. On beş yıldır devlette çalışıyorum. Ortaokul düzeyinde öğretmen ve okuldan ziyade sınıf arkadaşları belirliyor başarı seviyesini.ilk yıl öve öve bitiremediğimiz çocukları son sınıfa geldiğinde tanıyamıyoruz. Akran etkileşimin önemini oradan anlıyorum. Kötülük iyilikten maalesef daha hızlı yayılıyor.

altın alımına son verdim bakın artmaya başladı.yarın alayım saatine düşüşe geçer hiçç sektirmez
Benim altın enerjimde çok düşüktür mesela. Aldıktan sonra satana kadar çıktığını görmüşlüğüm yoktur. gr 200 liradan 540 liraya kadar çıkana kadar her gün takip ettim düşer diye. Nakit param vardı bir türlü alamadım iki yıl. En son baktım olmuyor 500 lerden aldım yüklü miktar. Ertesi gün istifa geldi bir daha o rakamları göremedim.

evet katılıyorum benim ki 4. sınıf.öğretmenlerden bir sıkıntım olmadı.Ama çocuk büyüdükçe mutsuzlaştı sınıfında kendi gibi olan 3 5 çocuk anca var gerisiyle anlaşamıyor.küfür akran zorbalığı baskı ne arasanız var maalesef.evde ya da yakın akraba dost çocuklarında gördüğü başka okulda gördüğü bambaşka hayatlar .ilkokulda kontrol edebildim ama ortaokul da edemem.beraber gezme paylaşım yapma zamanları çünkü.

ben de istifadan sonra aldım 470 lerde.düştü en son da 9 gram 422 den aldım o da düştü.3 kusür zarardayım.çıkmayı bekliyorumm almaya korkuyorum artık

Ergenlikle birlikte anne babadan ziyade arkadaş önemseniyor zaten. Kontrol gerçekten zorlaşıyor. Ortaokul öğrencilerinin konuştukları, maalesef bazen de yaptıkları beni bu yaşımda şaşırtıyor hala. Bizim zamanımızdaki gibi değiller ne yazık ki. Sosyal medya ele geçirdi hepsini. Sonunu düşünmeden hareket ediyorlar. Çok cesurlar.

Acele ediyorsunuz da ondan

Ben mayis vadeli kagida sadece sunun icin bakiyorum, dusmusse ekleyelim.
Ayni kagida siz bakip öff yine mi kirmizi diyorsunuz

Coinler guzel gidiyor ya insallah toplar. Ben de bunda sabirsizim hahaha
İşte buda olayı bilmekle alakalı.Ben kendi adıma hala öğrenmeye çalışıyorum.Videolarda vs hep söylenende o.kağıttan emin olunca düşsede çıkar diyebiliyorsun.sen analizini yapmışsın, beklentini hesaplamışsın ve borsada dönen oyunları,böyle durumlarda nasıl pozisyon alman gerektiğini biliyorsun.Biz korkuyoruz çünkü kağıttan emin değiliz.bi yerlerden duymuşuz, ama analiz etmemişiz,firmanın bilançosu ne,karı ne ,yapacakları neler bilmeden girince kumar gibi oluyor

Eee naaptik
Kimler batti kimler cikti hahaha

Benim bi kagit batiyor baya batti gidiyor ama sorun yok vadesi zaten mayis

Havaciliktan bir miktar artidayim.

Coinler, bosverin coinleri
2 kusur dolar kazandim sattım düsukten gene yakaladim ins. 2 2 yukseltcem 8 kuaur dolarim oldu dunden beri coinle 4 kusurdu
Hissede bi viop patağina cektiler beni kötü

Ben de borsaya bin lira ile giriş yapacaktım deneme amaçlı. 20 günde içinde on bin yatırmışım. Kumarbazlar gibi bu defa son diye ekleyip duruyorum. Şimdi anladım adamlar evi arabayı nasıl kaybediyor
Bende senin gibi 1000 tl ile başladım 1 ayda 11000 yatırdım 2 günde 1000 i yedim bu hızla gidersem 1 ay sonra sermaye uçacak

Son düzenleme:
Bende senin givi 1000 tl ile başladım 1 ayda 11000 yatırdım 2 günde 1000 i yedim bu hızla gidersem 1 ay sonra sermaye uçacak
Benim de hepsi kırmızı. Market alışverişi gibi hisse almışım on beş hissem var. Az çimento, az teknoloji alayım derken. Işık plastikten sonra yüzüm gülmedi

GeyikliGece ilaç ve serum halka. Arzı yarın son ya hani tahtaya çıkması perşembeyi bulur Di mi?
Ufak parayla da olsa girivem sanırım.:) ama bu kez senin yaptığın gibi ilk düşüşte satıcam:)

İskpl persembe cuma toplayip persembe isleme baslamisti ama bilmiyorum ki ne olur yaklasik aynisi olur herhalde

Işıkta benim para 2 gün içerde kalmıştı öyle hatırlıyorum.3. Gün kalan kısmı iade etmişlerdi.bunada başvurcam ama çok az lot alabilirim herhalde,inşallah çok alabiliriz zararı kurtarsam süper olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…