- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.886
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #8.601
Siz hala ayrı mıydınız esilam anlamadım. Hayırlı uğurlu olsun :)
Yaaa ben çok üzgünüm gerçektennobahari amepay magmaya doğru gidiyor, ben maliyetime geldiği an satacağım canım haberin olsun, inşallah gelir maliyetine tabi
Ne yapam yiyam mi adami ekmek niyetine
Ben girdiğimde hoşuma gitmişti yeni partnershiplikler borsalarda listelemeler falan duyuruyorlardı şimdi sesleri kesildi, fiyatı düşüren de türkler zaten muhtemelen millet panikle satıp çıkıyor (o çocuk gibi bir iki kriptocuya reklam verdikleri için trde popüler sadece). Ekip coin satmıyor arada bakıyorum, zaten kendileri de satsa direk çıkarım zarar marar demeden :))Yaaa ben çok üzgünüm gerçekten((( burdan da söyledim. Ben de reklamını yapan çocuğa güvendim walla. Ama benim maliyetimin çok çok üzerinde şu anda bile. Yani ben söylediğim zaman bayağı uygundu. Halaaa vakti var diyor, youtuber çocuk ama..ona kadar bir sürü fırsatlar varmış coin dünyasında..yeni olunca bilemedim tabi
Özür dilerim gerçekten herkesten
inşallah en kısa sürede maliyetini kurtarır Mihailim
Umut fakirin ekmeği amaAma hani anlatmistim, bana umut demeyecektiniz
Evet, o çocuk isterseniz beklemeyin, satın dedikten sonra(çok darlamışlar onu) bayağı aşağı saldı:/ Çin yeni yılı(şubat sonu)ndan kaynaklı gecikme var çalışmalarda falan demişti çocuk. Zaten o coinin olayı binance a gelecek olması..şimdi de nisan diyorlar ama..inşallah gelir..Ben girdiğimde hoşuma gitmişti yeni partnershiplikler borsalarda listelemeler falan duyuruyorlardı şimdi sesleri kesildi, fiyatı düşüren de türkler zaten muhtemelen millet panikle satıp çıkıyor (o çocuk gibi bir iki kriptocuya reklam verdikleri için trde popüler sadece). Ekip coin satmıyor arada bakıyorum, zaten kendileri de satsa direk çıkarım zarar marar demeden :))
Dedikleri şeyler gerçekleşecek de olabilir bilemem ama yeni bi coin sonuçta uzun beklemeye değecek kadar güvenli bulmuyorum. Sanki bana altın da yükselir geri diye terste bekleyelimcoinlerde de bist30 gibi eskilerde beklemek daha iyi bence
Hadi gözün aydın canım bir daha hiç ayrılmayınEvet yesa ve doktordanda inciler bekliyoruz
Benden bisey cikmadı kafam bi milyon
Kizlar esim otelden ayrildi, dun cagirdilar bugun tazminatin tamamini aliyor, imza icin bekliyor.
Bugunu görecekmiydim
Artik 10 mart benim icin cok anlamli
Gecen yıl bugun izne cikmisti donememisti, bugun tamamen yanima gelmis oldu.
4.5 yillik yolculugumuz farkli duraklara yoneliyor.
Evlendigimizden beri benmi o mu, tayinmi is mi derken 3.5 yil ayri kalmistik
Zaman n kadar hızlı geçiyor. Ben bırak zengin olmayı iyice fakirleştim 3 kuruşum vardı ondan da olmak istemiyorumYalnız şimdi baktımda konu eylülde açılmış 6 ay olmuş, tam olarak ne zamandan beri takip ediyorum bilmiyorum ama hala olduğum yerde saymam çok acıklı6 ayda zengin olan yokmu aramızda?
Altını satmadıysan zararda değilsin, hisse konusunda çok fikrim yok.spek hisse almadıysan, şirketler güvenilirse düşer çıkar ama elbet kar edersin.Ben baktıkça batıyorum böyle giderse b işleri eşime bırakcam o iyi kar kazanıyor ek gelir gibi oldu bize biraz daha oynarsa altından kaybettiğimizi borsadan kazanacağız ama ben battıkça batıyorum nasıl kağıtlar aldıysam hep batıyorumama cuma günü kapanışa yakın bir şeyler daha alırım yenilen pehlivan misali kimler zengin oldu bugün bakalım
Hakikaten zaman çok çabuk geçmiş.üzme kendini tecrübe ettin, öyle düşün.Zaman n kadar hızlı geçiyor. Ben bırak zengin olmayı iyice fakirleştim 3 kuruşum vardı ondan da olmak istemiyorum
Sanırım spek hisse almışım bana ders oldu bunlar hep ama pahalı ders oldu banaAltını satmadıysan zararda değilsin, hisse konusunda çok fikrim yok.spek hisse almadıysan, şirketler güvenilirse düşer çıkar ama elbet kar edersin.
Bir şey olmazzzzzzzzz
Sakince bekleyin
Altın gordugu yeri unutmaz
593 gören altın yine 593 görecektir
Yapmamız gereken beklemek
Bir de varsa üç beş hemen alın yine altın
Ytd
Çok iyi bu gelişmeler iki aylık süre için öğrenmenin yaşı zamanı yok bencede. Bende zararda olsam şu an kar da ettim ki batırsam da gözden çıkaracağım meblâğlarla oynadım en azından spek hisse, hacim,kap nedir gibi çok şey öğrendim bakalım zamanla çoğu şeyi öğreneceğim hata yapa yapaGruba yazdığım ilk mesajımı buldum
15 ocakta katılmışım
Bugün 15 mart desek
2 ay olmuş
Bakalım hayatimda neler olmuş
1. Borsa sadece haberlerde duyduğum bir kelime olmaktan çıkmış hayatıma girmis. 34 yıllık hayatımda ilk defa hisse almışım 1005 lot
2. Coin/alt coin sadece etrafta duyduğum bir kelime olmaktan çıkmış hayatıma girmiş 1887 den aldığım 1 dash im var mesela hahah
3. Bes yaptirmistim dağılımını değiştirmisim
4. Yine 34 yıllık hayatımda ilk defa ek hesap kullandım şu an hala ek hesaba borcum var 1 nisanda ödemek üzere:)
5. Güzel insanlar tanımışım. Çok zengin olunca aman milletten banane, aman onun alacağı 100 lottan ne olacak ya demeyen, yardımcı olmaya çalışan hem de hiç bir karşılık beklemeden
6. Öğrenmenin pek güzel oldugunu ogrenmisim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?