- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #8.621
Ne kadar güzel şeyler yazmışsın canım ya..Gruba yazdığım ilk mesajımı buldum
15 ocakta katılmışım
Bugün 15 mart desek
2 ay olmuş
Bakalım hayatimda neler olmuş
1. Borsa sadece haberlerde duyduğum bir kelime olmaktan çıkmış hayatıma girmis. 34 yıllık hayatımda ilk defa hisse almışım 1005 lot
2. Coin/alt coin sadece etrafta duyduğum bir kelime olmaktan çıkmış hayatıma girmiş 1887 den aldığım 1 dash im var mesela hahah
3. Bes yaptirmistim dağılımını değiştirmisim
4. Yine 34 yıllık hayatımda ilk defa ek hesap kullandım şu an hala ek hesaba borcum var 1 nisanda ödemek üzere:)
5. Güzel insanlar tanımışım. Çok zengin olunca aman milletten banane, aman onun alacağı 100 lottan ne olacak ya demeyen, yardımcı olmaya çalışan hem de hiç bir karşılık beklemeden
6. Öğrenmenin pek güzel oldugunu ogrenmisim:)
Ne kadar güzel şeyler yazmışsın canım ya..
Bende henüz zengin olamadım ama yeni bilgiler öğrendim.
Farklı yatırım türleri olduğunu öğrendim hep altın alirdim şimdi altın,hisse senedi, gümüş olarak devam ediyorum...
Bitcoine girdim denilirse girdim bir tane dashim var nazarlık düştükçe düştü hâlâ aldığım fiyata çıkamadı..
Ekonomi haberleri okuyorum daha önce hiç ilgimi cekmezdi...
Bir sürü güzel insan tanıdım birbirine her konuda yardımcı olan
Hissede ekside değilim yakında kazanmaya da başlayacağım acelem yok uzun vadeciyim..
artemis koş bizim kızlara bir damat adayı bulduk.hemi de antepliiiMalesef bu durumda aksamlari kredililer kagitlari satiyor.
Kagitlar gun ici iyi gidip aksam dusuyor satis oldugu icin.
Dusmese de tahtaci dusuruyor cok fazla gunlukcu sezerse
Askolsun, bir sorunuz olursa ve bildigim bir seyse seve seve yardim ederim yine.
bu arada malum sahsiyetin 11 yasinda oglu vartamam kir kafami artemis. Seni ablam gibi seviyorum, serbest kirabilirsin.
ben gene aldım altın dayanamadım 417 den.hedefim 10 yıl içinde 1 kilo altın biriktirmek.küpe basıp gömeceğim ondan sonra da.Kk nın en zengin topiğinin sakinleri nasılsınızbugün zengin olanlar kimler bakim
Hemde marangoz oğluartemis koş bizim kızlara bir damat adayı bulduk.hemi de antepliii
ciddi mi?bana wenge rengi zigon sehpa lazımm.duyurulur damat adayınaHemde marangoz oğlu
Ceycey yerini bize de söyle de yabancıya gitmesin bariben gene aldım aldım dayanamadım 417 den.hedefim 10 yıl içinde 1 kilo altın biriktirmek.küpe basıp gömeceğim ondan sonra da.
Sen aldıysan düşecek demektir altın almak isteyenlere duyurulurben gene aldım altın dayanamadım 417 den.hedefim 10 yıl içinde 1 kilo altın biriktirmek.küpe basıp gömeceğim ondan sonra da.
kilolarcayı kim kaybetti de biz bulalım ayol.düğünden kalanlar var biraz.kıtın kıtın da ben biriktiriyorum yarın kilo olmaya bile yıllarrr varCeycey yerini bize de söyle de yabancıya gitmesin barişimdi düşündüm de kilolarca altınım ols napardım saklaması da sıkıntı en güzeli banka sanırım. Bak görüyor musun olmayan param için dertlendim yine
evet ben aldım 2 gün bekleyin kesin düşer.alım zamanı fırsat zamanı size.ytSen aldıysan düşecek demektir altın almak isteyenlere duyurulurBen almayı durdurdum piyasa hemen yukarı doğru ilerledi
Bana da gelin lazım üç yaşında oğlum varciddi mi?bana wenge rengi zigon sehpa lazımm.duyurulur damat adayına
bahtı açık olsun miniğin.sağlıklı musmutlu uzun bir ömrü olsunBana da gelin lazım üç yaşında oğlum var
Aminn bütün cocuklarla birlikte güzel günler görsünler hep mutlu olsunlar en büyük dileğim bu...bahtı açık olsun miniğin.sağlıklı musmutlu uzun bir ömrü olsun
Biriktir ceyceycim bende biriktiriyorum ne bilim küpten bahsedince göz bebeklerim büyüdü bir an şaka bir yana Rabbim nasip etsin kilolarca altını hepimize.kilolarcayı kim kaybetti de biz bulalım ayol.düğünden kalanlar var biraz.kıtın kıtın da ben biriktiriyorum yarın kilo olmaya bile yıllarrr var
hadi maşallah diyelim de daha çok kazanAldığım bi coin %70 kar yaptı şoklardayımŞeytanın bacağını kırdım galiba
Cidden düşmüşSen aldıysan düşecek demektir altın almak isteyenlere duyurulurBen almayı durdurdum piyasa hemen yukarı doğru ilerledi
Amin inşallah hepimiz kazanalım bol bolhadi maşallah diyelim de daha çok kazan
Amin inşallah hepimiz kazanalım bol bol
Yalnız şimdi baktımda konu eylülde açılmış 6 ay olmuş, tam olarak ne zamandan beri takip ediyorum bilmiyorum ama hala olduğum yerde saymam çok acıklı6 ayda zengin olan yokmu aramızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?