Ne kadar güzel şeyler yazmışsın canım ya..

Bende henüz zengin olamadım ama yeni bilgiler öğrendim.
Farklı yatırım türleri olduğunu öğrendim hep altın alirdim şimdi altın,hisse senedi, gümüş olarak devam ediyorum...

Bitcoine girdim denilirse girdim bir tane dashim var nazarlık düştükçe düştü hâlâ aldığım fiyata çıkamadı..
Ekonomi haberleri okuyorum daha önce hiç ilgimi cekmezdi...
Bir sürü güzel insan tanıdım birbirine her konuda yardımcı olan
Hissede ekside değilim yakında kazanmaya da başlayacağım acelem yok uzun vadeciyim..

Canım ne kadar benzer şeyler yazmışız

1 tane dash olsun uzun vade hisse olsun:)

Ben de zengin olmadım bu arada :)

Ama olacağız hep beraber :)

artemis koş bizim kızlara bir damat adayı bulduk.hemi de antepliii

Kk nın en zengin topiğinin sakinleri nasılsınız bugün zengin olanlar kimler bakim
ben gene aldım altın dayanamadım 417 den.hedefim 10 yıl içinde 1 kilo altın biriktirmek.küpe basıp gömeceğim ondan sonra da.

Son düzenleme:
ben gene aldım aldım dayanamadım 417 den.hedefim 10 yıl içinde 1 kilo altın biriktirmek.küpe basıp gömeceğim ondan sonra da.
Ceycey yerini bize de söyle de yabancıya gitmesin bari şimdi düşündüm de kilolarca altınım ols napardım saklaması da sıkıntı en güzeli banka sanırım. Bak görüyor musun olmayan param için dertlendim yine

ben gene aldım altın dayanamadım 417 den.hedefim 10 yıl içinde 1 kilo altın biriktirmek.küpe basıp gömeceğim ondan sonra da.
Sen aldıysan düşecek demektir altın almak isteyenlere duyurulur Ben almayı durdurdum piyasa hemen yukarı doğru ilerledi

kilolarcayı kim kaybetti de biz bulalım ayol.düğünden kalanlar var biraz.kıtın kıtın da ben biriktiriyorum yarın kilo olmaya bile yıllarrr var

kilolarcayı kim kaybetti de biz bulalım ayol.düğünden kalanlar var biraz.kıtın kıtın da ben biriktiriyorum yarın kilo olmaya bile yıllarrr var
Biriktir ceyceycim bende biriktiriyorum ne bilim küpten bahsedince göz bebeklerim büyüdü bir an şaka bir yana Rabbim nasip etsin kilolarca altını hepimize.
Her yükseldikçe hesaplıyordum kârımı ama zararımı heseplamayı bıraktım kalbim dayanmıyor zararı görmeye sanırım eylül gibi yine 500ler bekleniyormuş ytd

Yalnız şimdi baktımda konu eylülde açılmış 6 ay olmuş, tam olarak ne zamandan beri takip ediyorum bilmiyorum ama hala olduğum yerde saymam çok acıklı 6 ayda zengin olan yokmu aramızda?

Ben dolayli olarak oldum galiba

Artik zengün bi sevgilim var.

Yalniz kocamdan kalan parayi gururumdan yiyemeyen ben degilmisim gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…