- 27 Ekim 2013
- 4.728
- 12.056
- 408
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #8.641
Sen zaten çoğumuza göre baya zengindin önceden de ,hala zenginsin,zenginliğine zenginlik kattın diyelimBen dolayli olarak oldum galiba
Yaa ne kadar da pozitif ve mutlu fakirlik temalı bir mesaj adeta benGruba yazdığım ilk mesajımı buldum
15 ocakta katılmışım
Bugün 15 mart desek
2 ay olmuş
Bakalım hayatimda neler olmuş
1. Borsa sadece haberlerde duyduğum bir kelime olmaktan çıkmış hayatıma girmis. 34 yıllık hayatımda ilk defa hisse almışım 1005 lot
2. Coin/alt coin sadece etrafta duyduğum bir kelime olmaktan çıkmış hayatıma girmiş 1887 den aldığım 1 dash im var mesela hahah
3. Bes yaptirmistim dağılımını değiştirmisim
4. Yine 34 yıllık hayatımda ilk defa ek hesap kullandım şu an hala ek hesaba borcum var 1 nisanda ödemek üzere:)
5. Güzel insanlar tanımışım. Çok zengin olunca aman milletten banane, aman onun alacağı 100 lottan ne olacak ya demeyen, yardımcı olmaya çalışan hem de hiç bir karşılık beklemeden
6. Öğrenmenin pek güzel oldugunu ogrenmisim:)
Canım sen uzun sürelimi alıyorsun coinleri?sence temel analizi sağlam coinler hangileriYaa ne kadar da pozitif ve mutlu fakirlik temalı bir mesaj adeta ben
Ben de buralara takıldı takılalı sepetimin yapısını değiştirdim, çoğu hala kıymetli maden olmakla birlikte artık altın gümüş alımını azaltıp hisse aldım (fon da var ama hisse daha çok aklıma yatıyor). Temel analizle aldığım hisseler beni şimdiye dek üzmedi inşallah üzmez de.
İşin kötüsü kripto paraları da temel analizle alıyorum bunlar kim falan diye bakıpsaçma sapan işler ya benimkiler, merak kediyi öldürecek bir gün. temel analizle aldığım kriptolarıma güveniyorum amepay hariç ondan inşallah zararsız kurtulurum
Bu kadar laf salatası yapmamdan 6 aydır benim de zengin olamadığımı anlamışsınızdır :))
eylüle kalmaz yakındır çıkışa geçmesi.Biriktir ceyceycim bende biriktiriyorum ne bilim küpten bahsedince göz bebeklerim büyüdü bir an şaka bir yana Rabbim nasip etsin kilolarca altını hepimize.
Her yükseldikçe hesaplıyordum kârımı ama zararımı heseplamayı bıraktım kalbim dayanmıyor zararı görmeyesanırım eylül gibi yine 500ler bekleniyormuş ytd
Ons baya düşük şu an.yataya bağladı,yakında başlar yükselişe diye düşünüyorum bende.nerdeyse 200 dolar düştü buda şu anki dolar kuruna göre 50 tl ye yakın fark demek.ytd.eylüle kalmaz yakındır çıkışa geçmesi.
17 yaşımdan beri zenginler arasında yaşayan bir fakirim.o kadar alışmışım ki onlara şundan zarara girdik deyince onlardan daha çok üzülüyorum durumlarına ha ha ha.zengünnn arkadaş candır.hiç olmazsa avokado yememe karışmıyorlar görgüsüzde demiyorlar ben fakireSen zaten çoğumuza göre baya zengindin önceden de ,hala zenginsin,zenginliğine zenginlik kattın diyelim
düğün mevsimi bile yükselişe geçer bir olay olmasına gerek yok.ama dünyada her an akıllara zarar bir olay olabilir o zaman kimse durduramaz doları da altını daOns baya düşük şu an.yataya bağladı,yakında başlar yükselişe diye düşünüyorum bende.nerdeyse 200 dolar düştü buda şu anki dolar kuruna göre 50 tl ye yakın fark demek.ytd.
Benimde etrafım fakirlerle çevrili anasını satim, zengin arkadaşım olsada ettiği zararla dertlensek17 yaşımdan beri zenginler arasında yaşayan bir fakirim.o kadar alışmışımki onlara şundan zarara girdik deyince onlardan daha çok üzülüyorum durumlarına ha ha ha.zengünnn arkadaş candır.hiç olmazsa avokado yememe karışmıyorlar görgüsüzde demiyorlar ben fakire
Alım satım seviyelerinden hiç anlamıyorum yuppim, birkaç yıldır piyasada olanları seçtim öncelikle, bist 30 mantığı işteCanım sen uzun sürelimi alıyorsun coinleri?sence temel analizi sağlam coinler hangilerialım satın seviyeleri neler sence
üniversitede devlet yurdunda kaldım son yıllarında.sınıf arkadaşım servis beklerken beni alırdı sabahları lük s bir spor arabayla üşümeyeyim beraber okula gidelim diye.ama bizim yurttta tuhaf tuhaf bana bakmalar başladı bi süre sonra.zengünn avcısı otostopçu mu sandılar ne bilemem.Benimde etrafım fakirlerle çevrili anasını satim, zengin arkadaşım olsada ettiği zararla dertlensek
Mihail sana hastayım valla, tuttuğunu sonuna kadar öğreniyorsun.bu çok güzel bir yetenekAlım satım seviyelerinden hiç anlamıyorum yuppim, birkaç yıldır piyasada olanları seçtim öncelikle, bist 30 mantığı iştecoinler büyük şirketlerle işbirliği yapıyor yatırımcı falan topluyorlar, bazı güvenilir borsalar varmış onları öğrendim oralarda listelenmişler mi bakıyorum, toplam arzı ne kadar baktım arzı az olanlardan aldım falan filan. sxp, dash, ogn, nmr, avax var hepsine toplam 50 dolar yatırdım yaw çok değil zaten, kimi artıda kimi ekside şu an 70 dolarda toplamı. Bi de amepaye 40 dolar yatırdım ama o yeni bir coin ve zarardayım ondan kurtulmam lazım asyalı yazılımcı bir şirketin coini şimdiye kadar projelerinde dediklerini yaptılar ama ilerisi meçhul böyle oynak işler beni bozar
altına oyun oynadım.ben alınca düşeceğini bildiğimden az aldım.yarın düşüşte asıl alımı yapacağımmm.altınn altınn sen cinsen ben de cinimmmCidden düşmüşbende 412 te emir gireyimde gece az daha düşerse alır inşallah
Ne güzel bir kalbin varAmin
Öncelikle borclu olanlar kazansin. Sonra kalanlar da kazanir
şimdi baktım bu ay 2357 tl sadece benim kredi kartı borcum var.toplam borçta 13 bine yakın heyy maşallah harcarken farketmemişim pandemi de nasıl harcamışım bu kadar o da muammaNe güzel bir kalbin var
şimdi baktım bu ay 2357 tl sadece benim kredi kartı borcum var.toplam borçta 13 bine yakın heyy maşallah harcarken farketmemişim pandemi de nasıl harcamışım bu kadar o da muamma
Bizimde 14 bin tl memnun oldumşimdi baktım bu ay 2357 tl sadece benim kredi kartı borcum var.toplam borçta 13 bine yakın heyy maşallah harcarken farketmemişim pandemi de nasıl harcamışım bu kadar o da muamma
Ahhh portakalim ne güzel dua oldu bu..Amin
Öncelikle borclu olanlar kazansin. Sonra kalanlar da kazanir
O zaman ben yarın akşam alayım barialtına oyun oynadım.ben alınca düşeceğini bildiğimden az aldım.yarın düşüşte asıl alımı yapacağımmm.altınn altınn sen cinsen ben de cinimmm
hiç değeri yok 100 200 ün.sadece 4 kişiyiz evdeki annem çok az yer kız da iştahsızdır.mutfak masrafım aylık 4000 e dayandı.şaşıyoruz bu duruma misafir de gelmiyor 1 yıldır.kuaförüm yok benzin azaldı kıyafeti azalttım dışardan yemiyorum ama 2 kusür de ben harcıyorum yahu aylık.hayat çok pahalandı bu sene çokkk.vitaminler bile aylık 500 e yakın tutuyor aileninBen de bugun 3900 tale harcadim
O kadar kolay harcaniyor ki...
Ben hiç bakmayayım bu ay maaşımın 2 katına yakın borçşimdi baktım bu ay 2357 tl sadece benim kredi kartı borcum var.toplam borçta 13 bine yakın heyy maşallah harcarken farketmemişim pandemi de nasıl harcamışım bu kadar o da muamma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?