Allah herkesin yardimcisi olsun

Ben lego aldim ogluma.
Kendime ayakkabi aldim yeni sevgülüm benden 2 cm uzun ayakkabilarimla ondan uzun olmiym diye duz ayakkabi hahaha
Trenckot ve bi kac fular kupe falan aldim

Eve de yuklu alisveris... 3900 su gibi...

Ahaa ceycey bombanın fitilini ateşledi

Ahaa ceycey bombanın fitilini ateşledi

Hadi biri gelsin avokado yeme desin

Ben hiç bakmayayım bu ay maaşımın 2 katına yakın borç oda yetmezmii gibi arabanın kasko,sigorta,bakım hepsi bu ay
kapıda yatan arabaya kasko vergi ödüyorum boş yere.içime oturuyor ama satarsam da arabasız napacağım pandemi de.benim annem beni bir maaşla artı bir kirayla özel okulda okuttu.ben kızımı okutamıyorum .kadın üstüne de altın alırdı mal alırdı.ben çöp alamıyorum.sonumuz hayrolsunn

Bizde aynı durumdayız Mutfak için rahat 4bin gidiyor.Kredi kira ancak geçiniyoruz 1-2 ay içinde oğlanın özel okul taksidi başlayacak 1.sınıf olacak Eylülde.Artık biri bitmeden biri eklenir okulun Allah yardımcımız olsun.Bir sürü eksik var ama taksit yapmaya korkuyoruz ipin ucu kaçarsa toparlayamayız.

o legolar batırdı zaten beni harry potter legolara kaç bin bayıldım.sırf çocuk insan görmüyor psikolojisi bozulmasın evde izole yaşıyor diye.iyi yapmışsın kuzum trençkot mevsimi geldi güle güle kullan aldıklarını

Ya canım annene kadar gitmene gerek yok, şurda 5 yıl önceki maaşımla yaşadığım hayatı yaşayamıyorum.düşün o zaman haftanın 5 günü dışarda yerdim, en iyi mekanlarda, ekstra kurslar tatiller alışverişler vs. Para yeter artardı.son 1 yıldır evde olmama rağmen para yetmiyor.cidden anlayamıyorum.iyiki zamanında evimi almışım, iyi kötü arabamıda aldım borcu olsada ödenir biter diyorum.

İhtiyaca harcanan paraya üzülme morumm.. Ne için çalışıyorsun tabiki harcayacaksin..İyi günlerde kullan aldıklarını

işte bunu anlamıyorum.ben öğrenciyken hep dışarda yerdim ayda 3 kere sinemaya giderdim.saçlarım hep röfleliydi lens kullanırdım renkli.kıyafetlerde indirim yoktu o zamanlar herşeyi pahalıya alırdık ama yetiyordu para yahuu.5 yıl önce bile rahat yaşıyordum haklısın delux otel dışında tatil yapmazdık.bu sene sordum oteli 55 bin tl istedi 8 günlüğe aynı otel .evde leğene su doldururum daha iyi

Gider çok gelir kuş kadar yetmiyor ki hicbirseye.. Çocuk akşama kadar evde sağlıklı beslensin,kuruyemiş,meyve yesin,arkadaş yok oyuncaklarla bari vakit gecirsin derken tek çocukla bile giderim çok fazla...Seneye tüp bebek tedavimiz başlıyor fiyatlar uçmuşGercekten herkesin yardımcısı olsun Rabbim bu zamanda gecinmekte dahil herşey çok zor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…