- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #8.661
hiç değeri yok 100 200 ün.sadece 4 kişiyiz evdeki annem çok az yer kız da iştahsızdır.mutfak masrafım aylık 4000 e dayandı.şaşıyoruz bu duruma misafir de gelmiyor 1 yıldır.kuaförüm yok benzin azaldı kıyafeti azalttım dışardan yemiyorum ama 2 kusür de ben harcıyorum yahu aylık.hayat çok pahalandı bu sene çokkk.vitaminler bile aylık 500 e yakın tutuyor ailenin.dar gelirlinin allah yardımcısı olsun
Şimdi totelde olan borçları sayiyorsak hiç girmeyeyim o konuya panik atagim artmasın
Ahaa ceycey bombanın fitilini ateşledihiç değeri yok 100 200 ün.sadece 4 kişiyiz evdeki annem çok az yer kız da iştahsızdır.mutfak masrafım aylık 4000 e dayandı.şaşıyoruz bu duruma misafir de gelmiyor 1 yıldır.kuaförüm yok benzin azaldı kıyafeti azalttım dışardan yemiyorum ama 2 kusür de ben harcıyorum yahu aylık.hayat çok pahalandı bu sene çokkk.vitaminler bile aylık 500 e yakın tutuyor ailenin.dar gelirlinin allah yardımcısı olsun
hiç değeri yok 100 200 ün.sadece 4 kişiyiz evdeki annem çok az yer kız da iştahsızdır.mutfak masrafım aylık 4000 e dayandı.şaşıyoruz bu duruma misafir de gelmiyor 1 yıldır.kuaförüm yok benzin azaldı kıyafeti azalttım dışardan yemiyorum ama 2 kusür de ben harcıyorum yahu aylık.hayat çok pahalandı bu sene çokkk.vitaminler bile aylık 500 e yakın tutuyor ailenin.dar gelirlinin allah yardımcısı olsun
Ahaa ceycey bombanın fitilini ateşledi
kapıda yatan arabaya kasko vergi ödüyorum boş yere.içime oturuyor ama satarsam da arabasız napacağım pandemi de.benim annem beni bir maaşla artı bir kirayla özel okulda okuttu.ben kızımı okutamıyorum .kadın üstüne de altın alırdı mal alırdı.ben çöp alamıyorum.sonumuz hayrolsunnBen hiç bakmayayım bu ay maaşımın 2 katına yakın borçoda yetmezmii gibi arabanın kasko,sigorta,bakım hepsi bu ay
Bizde aynı durumdayız Mutfak için rahat 4bin gidiyor.Kredi kira ancak geçiniyoruz 1-2 ay içinde oğlanın özel okul taksidi başlayacak 1.sınıf olacak Eylülde.Artık biri bitmeden biri eklenir okulun Allah yardımcımız olsun.Bir sürü eksik var ama taksit yapmaya korkuyoruz ipin ucu kaçarsa toparlayamayız.hiç değeri yok 100 200 ün.sadece 4 kişiyiz evdeki annem çok az yer kız da iştahsızdır.mutfak masrafım aylık 4000 e dayandı.şaşıyoruz bu duruma misafir de gelmiyor 1 yıldır.kuaförüm yok benzin azaldı kıyafeti azalttım dışardan yemiyorum ama 2 kusür de ben harcıyorum yahu aylık.hayat çok pahalandı bu sene çokkk.vitaminler bile aylık 500 e yakın tutuyor ailenin.dar gelirlinin allah yardımcısı olsun
o legolar batırdı zaten beni harry potter legolara kaç bin bayıldım.sırf çocuk insan görmüyor psikolojisi bozulmasın evde izole yaşıyor diye.iyi yapmışsın kuzum trençkot mevsimi geldi güle güle kullan aldıklarınıAllah herkesin yardimcisi olsun
Ben lego aldim ogluma.
Kendime ayakkabi aldim yeni sevgülüm benden 2 cm uzunayakkabilarimla ondan uzun olmiym diye duz ayakkabi hahaha
Trenckot ve bi kac fular kupe falan aldim
Eve de yuklu alisveris... 3900su gibi...
Ya canım annene kadar gitmene gerek yok, şurda 5 yıl önceki maaşımla yaşadığım hayatı yaşayamıyorum.düşün o zaman haftanın 5 günü dışarda yerdim, en iyi mekanlarda, ekstra kurslar tatiller alışverişler vs. Para yeter artardı.son 1 yıldır evde olmama rağmen para yetmiyor.cidden anlayamıyorum.iyiki zamanında evimi almışım, iyi kötü arabamıda aldım borcu olsada ödenir biter diyorum.kapıda yatan arabaya kasko vergi ödüyorum boş yere.içime oturuyor ama satarsam da arabasız napacağım pandemi de.benim annem beni bir maaşla artı bir kirayla özel okulda okuttu.ben kızımı okutamıyorum .kadın üstüne de altın alırdı mal alırdı.ben çöp alamıyorum.sonumuz hayrolsunn
İhtiyaca harcanan paraya üzülme morumm.. Ne için çalışıyorsun tabiki harcayacaksin..İyi günlerde kullan aldıklarınıAllah herkesin yardimcisi olsun
Ben lego aldim ogluma.
Kendime ayakkabi aldim yeni sevgülüm benden 2 cm uzunayakkabilarimla ondan uzun olmiym diye duz ayakkabi hahaha
Trenckot ve bi kac fular kupe falan aldim
Eve de yuklu alisveris... 3900su gibi...
işte bunu anlamıyorum.ben öğrenciyken hep dışarda yerdim ayda 3 kere sinemaya giderdim.saçlarım hep röfleliydi lens kullanırdım renkli.kıyafetlerde indirim yoktu o zamanlar herşeyi pahalıya alırdık ama yetiyordu para yahuu.5 yıl önce bile rahat yaşıyordum haklısın delux otel dışında tatil yapmazdık.bu sene sordum oteli 55 bin tl istedi 8 günlüğe aynı otel .evde leğene su doldururum daha iyiYa canım annene kadar gitmene gerek yok, şurda 5 yıl önceki maaşımla yaşadığım hayatı yaşayamıyorum.düşün o zaman haftanın 5 günü dışarda yerdim, en iyi mekanlarda, ekstra kurslar tatiller alışverişler vs. Para yeter artardı.son 1 yıldır evde olmama rağmen para yetmiyor.cidden anlayamıyorum.iyiki zamanında evimi almışım, iyi kötü arabamıda aldım borcu olsada ödenir biter diyorum.
Yani sana altının tahtacısı diyebilir miyizaltına oyun oynadım.ben alınca düşeceğini bildiğimden az aldım.yarın düşüşte asıl alımı yapacağımmm.altınn altınn sen cinsen ben de cinimmm
Sen zaten zengün kategorisindesinBen dolayli olarak oldum galiba
Artik zengün bi sevgilim var.
Yalniz kocamdan kalan parayi gururumdan yiyemeyen ben degilmisim gibi
İnşallah o zaman ekleme yapmak lazım ceycey alacağın gün söyle sonra alayımeylüle kalmaz yakındır çıkışa geçmesi.
alınca anlarsın düşüşten zatennnİnşallah o zaman ekleme yapmak lazım ceycey alacağın gün söyle sonra alayım
Ahahaha yok yok o işler bdvde oluyor :))Ahaa ceycey bombanın fitilini ateşledi
Dur bende yazayımOhoooo borç konuşulmuş en sevdiğim hahahh
Ev kredi borcu
Araba kredi borcu
Kredi kartları neyseki aylık kapatıyoruz
Ha bi de ek hesap çıktı başımıza hahaah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?