- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.744
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #8.681
kızdırmayın açarım bak bdv ye geçinemiyorumm yetmiyorrrr diye bir konu.sonra da konuma biz ayda 4000 tl ile ev araba alıp lüks yaşıyoruzcular gelip beni taşlarlarAhahaha yok yok o işler bdvde oluyor :))
indirimleri takip ediyoruz gene yetmiyor valla.kitapları kadınlar günü indiriminden migrostan aldım kıza ve bize o bile indirimli 200 küsür tuttu.kitapta mı okumayalımm?Gider çok gelir kuş kadar yetmiyor ki hicbirseye.. Çocuk akşama kadar evde sağlıklı beslensin,kuruyemiş,meyve yesin,arkadaş yok oyuncaklarla bari vakit gecirsin derken tek çocukla bile giderim çok fazla...Seneye tüp bebek tedavimiz başlıyor fiyatlar uçmuşGercekten herkesin yardımcısı olsun Rabbim bu zamanda gecinmekte dahil herşey çok zor...
fakirliğimizi hatırladık anidenn pardonnn.derhal yatırıma dönüş yapıyorum bibi patronBurası yatırım sayfasi değilmiydi yanlıs mı geldim
Borçlardan sıyrılmaya çalışıp yatırıma yönelmeye çalışan coin mağdurları sayfasıBurası yatırım sayfasi değilmiydi yanlıs mı geldim
Tam olarak buBorçlardan sıyrılmaya çalışıp yatırıma yönelmeye çalışan coin mağdurları sayfası
balkona 2 3 tavuk mu alsam ki?yumurta masrafından bari kurtulurum.bir de horoz alsam alarm da gerekmez.pil masrafı da azalır saatlerinTam olarak bu
Ay biz hep somon yeriz sağlıklı besleniriz siz ıyy pis pis besleniyorsunuzcular da az değil amakızdırmayın açarım bak bdv ye geçinemiyorumm yetmiyorrrr diye bir konu.sonra da konuma biz ayda 4000 tl ile ev araba alıp lüks yaşıyoruzcular gelip beni taşlarlar
yem pahalı seri üretim yapmayacaksan astarı yüzünden pahalıya gelir, odanın birine 50 tavuk doldururum diyorsan ayrı :))balkona 2 3 tavuk mu alsam ki?yumurta masrafından bari kurtulurum.bir de horoz alsam alarm da gerekmez.pil masrafı da azalır saatlerin
Tavuk işine girerse sadece yumurta kurtarmaz kuluçka makinası alıp civciv ve kanat but bütün piliçte satmalıyem pahalı seri üretim yapmayacaksan astarı yüzünden pahalıya gelir, odanın birine 50 tavuk doldururum diyorsan ayrı :))
yem pahalı seri üretim yapmayacaksan astarı yüzünden pahalıya gelir, odanın birine 50 tavuk doldururum diyorsan ayrı :))
Kapının önüne de şu tavuk çevire çevire kızartan makineler var ya onlardan da koymak lazım :))Tavuk işine girerse sadece yumurta kurtarmaz kuluçka makinası alıp civciv ve kanat but bütün piliçte satmalı
İşte buuuu, soğuk espri standartlarımızı her zaman yükseltmeli ve hep daha ileriye gitmeliyizTavuk hissesi var mı ona girelim
Tvkgo
Tavuk go hahaha
Offf dash esprisi daha mi iyiydi ne yaaa
Yatırımdan başlayıp borçlara girip şuan girimci kadınlara doğru ilerliyoruzKapının önüne de şu tavuk çevire çevire kızartan makineler var ya onlardan da koymak lazım :))
Çok mantıklı piliç çevirme birde piliç çevirme alana lavaş hediyeKapının önüne de şu tavuk çevire çevire kızartan makineler var ya onlardan da koymak lazım :))
Birazdan liste yapıp girişimci kadınlar kredisine başvuracağızYatırımdan başlayıp borçlara girip şuan girimci kadınlara doğru ilerliyoruz
kızdırmayın açarım bak bdv ye geçinemiyorumm yetmiyorrrr diye bir konu.sonra da konuma biz ayda 4000 tl ile ev araba alıp lüks yaşıyoruzcular gelip beni taşlarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?