- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.744
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #8.701
ayy evet ya bir de onlar var.somon yemeyen çocuklar gerizekalı olurmuş sağlıksız olurmuş.ben vejeteryanım yahu doğdum doğalı.değil somon etin e-sini yemedim.gayet de kafam çalışıyorAy biz hep somon yeriz sağlıklı besleniriz siz ıyy pis pis besleniyorsunuzcular da az değil ama
okul tatili 2 temmuza dek uzatıldı yazın da okul olacakmış .onu duyduysa gitti benim tatil diye depresyona girmiştir.ben bile girdimNomu ne zaman gelecek acebası
Nomuuu dışarıdan okuyo musun buraları bak we are back
Olmaz çalışmamalı, öncelikle didik didik edip beslenme rejimini rahatlıkla yargılamaları için mutfak masraflarını kalem kalem yazmalısın. Aaaa ama somon yemeden o da olmaz kiayy evet ya bir de onlar var.somon yemeyen çocuklar gerizekalı olurmuş sağlıksız olurmuş.ben vejeteryanım yahu doğdum doğalı.değil somon etin e-sini yemedim.gayet de kafam çalışıyor
geçim zor demek başka insanları hor görmek bambaşka çok haklısın mihail.Olmaz çalışmamalı, öncelikle didik didik edip beslenme rejimini rahatlıkla yargılamaları için mutfak masraflarını kalem kalem yazmalısın. Aaaa ama somon yemeden o da olmaz ki
Asgari ücretle lüks yaşıyorum diyenlerden ziyade bu güruha kılım itiraf ediyorumhaklı bile olunsa içinde hadsizlik varsa hiçbir fikir hak verilebilir olamıyor azizim :))
Ben anlamıyor sizin dilHuu huu...
Kizlar nasilsiniz...
Aksam gal token firladi, tum fan tokenlar firladi biri futbolcu kovmus otekinin maci varmis.
Ilkinde sattim sandim satmamis 2. Turda yuzde 50 kar aldim az once
tekrar dusunce aldim birim sayisi artti
Digerleri beklemede olu topragi serpilmis gibi
Yapma etme ceycey yeni ban yedin bu seferki daha da uzun olurkızdırmayın açarım bak bdv ye geçinemiyorumm yetmiyorrrr diye bir konu.sonra da konuma biz ayda 4000 tl ile ev araba alıp lüks yaşıyoruzcular gelip beni taşlarlar
Hahahah bir tek ben anlamadım sandım çaktırmadan devam ediyordum bu yorumu görüp bir oh çektimBen anlamıyor sizin dil
Ben anlamıyor sizin dil
Uğruna şakalar yazdığım deyimler atasözleri siraladigim bir coinim var tamamm hiç anlamıyorum gerçekten bitcoin dünyasını..Hahahah bir tek ben anlamadım sandım çaktırmadan devam ediyordum bu yorumu görüp bir oh çektim
Yaa sen harikasın anlayabilelim diye daha aciklayici mi yazdinGalatasaray futbolcu kovmus bize yaradi
Tokenlar pul gibi isliyor futbol kuluplerine ait kriptoparalar cok dikkat cekiyor
Listelenme beklentileri ve fanatik taraftar hareket sagliyor
Trabzonsporunki neredeyse 2 Katina geldi belkide gecti
Birde oynak oluyor al sat ile guzel kazandiriyor
e napayım o zaman 5000 tl ile boğazda yalı taksidi mi ödüyorum yazayım?Yapma etme ceycey yeni ban yedin bu seferki daha da uzun olur
Bdv ye bulaşma burada kimse sana nasıl o parayla geçinemezsin yazmaz ban yemezsin. Ah ah hayillerim bile fakir en fazla villa hayal ediyorum yalı hayali beni aşare napayım o zaman 5000 tl ile boğazda yalı taksidi mi ödüyorum yazayım?
Hahaha ben aldım şimdi adını sorsan bilmem o kadar anlamıyorumUğruna şakalar yazdığım deyimler atasözleri siraladigim bir coinim var tamamm hiç anlamıyorum gerçekten bitcoin dünyasını..
Bizim hatamız eylül dr borsaya girmemek oldu altından yurudukYalnız şimdi baktımda konu eylülde açılmış 6 ay olmuş, tam olarak ne zamandan beri takip ediyorum bilmiyorum ama hala olduğum yerde saymam çok acıklı6 ayda zengin olan yokmu aramızda?
dünyaya kız olarak geldim diye dedem tarafından miras bile verilmedi yahu bana.adam vasiyet bıraktı alamayalım diye.erkek doğaydım şimdi villamda keyfime bakıyordumBdv ye bulaşma burada kimse sana nasıl o parayla geçinemezsin yazmaz ban yemezsin. Ah ah hayillerim bile fakir en fazla villa hayal ediyorum yalı hayali beni aşar
Sonra da define gibi harita bastirt tanesini 1000 tl den satarsın bu ülkede en az 1000 kişi alır bak bu da zenginliğin başka yolu ya da piyangoya koyben gene aldım altın dayanamadım 417 den.hedefim 10 yıl içinde 1 kilo altın biriktirmek.küpe basıp gömeceğim ondan sonra da.
en son mune harita koymuştu gömdüğü altınlar için.iyi fikir ben de yapayım bari.Sonra da define gibi harita bastirt tanesini 1000 tl den satarsın bu ülkede en az 1000 kişi alır bak bu da zenginliğin başka yolu ya da piyangoya koy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?