Ay biz hep somon yeriz sağlıklı besleniriz siz ıyy pis pis besleniyorsunuzcular da az değil ama
ayy evet ya bir de onlar var.somon yemeyen çocuklar gerizekalı olurmuş sağlıksız olurmuş.ben vejeteryanım yahu doğdum doğalı.değil somon etin e-sini yemedim.gayet de kafam çalışıyor

ayy evet ya bir de onlar var.somon yemeyen çocuklar gerizekalı olurmuş sağlıksız olurmuş.ben vejeteryanım yahu doğdum doğalı.değil somon etin e-sini yemedim.gayet de kafam çalışıyor
Olmaz çalışmamalı, öncelikle didik didik edip beslenme rejimini rahatlıkla yargılamaları için mutfak masraflarını kalem kalem yazmalısın. Aaaa ama somon yemeden o da olmaz ki
Asgari ücretle lüks yaşıyorum diyenlerden ziyade bu güruha kılım itiraf ediyorum haklı bile olunsa içinde hadsizlik varsa hiçbir fikir hak verilebilir olamıyor azizim :))

Huu huu...
Kizlar nasilsiniz...
Aksam gal token firladi, tum fan tokenlar firladi biri futbolcu kovmus otekinin maci varmis.
Ilkinde sattim sandim satmamis 2. Turda yuzde 50 kar aldim az once
tekrar dusunce aldim birim sayisi artti
Digerleri beklemede olu topragi serpilmis gibi

geçim zor demek başka insanları hor görmek bambaşka çok haklısın mihail.

Ben anlamıyor sizin dil

Ben anlamıyor sizin dil

Galatasaray futbolcu kovmus bize yaradi
Tokenlar pul gibi isliyor futbol kuluplerine ait kriptoparalar cok dikkat cekiyor
Listelenme beklentileri ve fanatik taraftar hareket sagliyor
Trabzonsporunki neredeyse 2 Katina geldi belkide gecti
Birde oynak oluyor al sat ile guzel kazandiriyor

Yaa sen harikasın anlayabilelim diye daha aciklayici mi yazdin Hisselerden biraz kazanabilirsem bitcoinle daha çok ilgilenmek istiyorum farklı bir dünya sanki..

Yalnız şimdi baktımda konu eylülde açılmış 6 ay olmuş, tam olarak ne zamandan beri takip ediyorum bilmiyorum ama hala olduğum yerde saymam çok acıklı 6 ayda zengin olan yokmu aramızda?
Bizim hatamız eylül dr borsaya girmemek oldu altından yuruduk
Aaa iyi geceler selamlar herkese

Bdv ye bulaşma burada kimse sana nasıl o parayla geçinemezsin yazmaz ban yemezsin. Ah ah hayillerim bile fakir en fazla villa hayal ediyorum yalı hayali beni aşar
dünyaya kız olarak geldim diye dedem tarafından miras bile verilmedi yahu bana.adam vasiyet bıraktı alamayalım diye.erkek doğaydım şimdi villamda keyfime bakıyordum

ben gene aldım altın dayanamadım 417 den.hedefim 10 yıl içinde 1 kilo altın biriktirmek.küpe basıp gömeceğim ondan sonra da.
Sonra da define gibi harita bastirt tanesini 1000 tl den satarsın bu ülkede en az 1000 kişi alır bak bu da zenginliğin başka yolu ya da piyangoya koy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…