- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.036
- 598
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #8.721
Masallah Allah bereket versinAldığım bi coin %70 kar yaptı şoklardayımŞeytanın bacağını kırdım galiba
heyy maşallah para parayı çeker diye boşa dememişler.ben ingilizce eğitimi bile beş para almadan veriyorum çocuklara.1000 tl ha vayyy canınaaaaIsim vermicem ama aramizdan biri özelden bana diyor ki, 1000 tlye tüyo satsana bize hahahahahahah
Duyduklarini anlatsan yeter
Biz bunu niye akıl edemedikIsim vermicem ama aramizdan biri özelden bana diyor ki, 1000 tlye tüyo satsana bize hahahahahahah
heyy maşallah para parayı çeker diye boşa dememişler.ben ingilizce eğitimi bile beş para almadan veriyorum çocuklara.1000 tl ha vayyy canınaaaa
heyy maşallah para parayı çeker diye boşa dememişler.ben ingilizce eğitimi bile beş para almadan veriyorum çocuklara.1000 tl ha vayyy canınaaaa
de getttt ben orta derecede biliyorum ilkokul ve ortaokul çocuklarının ödevlerine yardım ediyorum pandemi de.senin gibi 4 5 dil yohhhhhhh.dil unutuluyor kullanmaya kullanmaya maalesef.Bana da inkilisçe ögretsene
halk gyo dan 3 5 birşey aldık bu hafta.başkaa ne alsakkk ne alsakkk acepppp?Artik kaynagim cok saglam hahahaha
yoksa bana da 1000 tl kimse vermez.
Zaten ben ne biliyorsam yardim ediyorum o ayri mesele
de getttt ben orta derecede biliyorum ilkokul ve ortaokul çocuklarının ödevlerine yardım ediyorum pandemi de.senin gibi 4 5 dil yohhhhhhh.dil unutuluyor kullanmaya kullanmaya maalesef.
Altın alacağın tarihleri mi vereceksin ceyceyim100 tl ye altın yatırımı önerisi verilirrrrrrrr
annem lise de fransızca okumuş ama aklında 3 5 bir şey kalmış şimdilerde.benim kız annanneeee fransızca konuşalım diye kadını zorluyor o geldi aklıma şimdi ha ha haOlsun ya bedavaysa sen ögret biraz daha ahahahahaha
evetttt ben alınca malumm çakılıyor altınAltın alacağın tarihleri mi vereceksin ceyceyim
Ondan fakir kaldın işteheyy maşallah para parayı çeker diye boşa dememişler.ben ingilizce eğitimi bile beş para almadan veriyorum çocuklara.1000 tl ha vayyy canınaaaa
çocuklar züğürt ayol bir de paramı alayım onlardan.Ondan fakir kaldın iştebeleşe iş olurmu
Benden 2 binIsim vermicem ama aramizdan biri özelden bana diyor ki, 1000 tlye tüyo satsana bize hahahahahahah
Kız bu kadın bin teleni napsin seninIsim vermicem ama aramizdan biri özelden bana diyor ki, 1000 tlye tüyo satsana bize hahahahahahah
Bende o oadar coin yaziyorum direk koptala yapistır 0 tela100 tl ye altın yatırımı önerisi verilirrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?