- 12 Temmuz 2006
- 4.934
- 9.492
- 683
- 40
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #9.421
Ulan ezberledik bozoku da bozok beni kabul etmio napam
En son biri de bana yazmaz, görmez bile sanmistim basima neler geldibir miktar israrci olmaktan korkuyorum bu yuzden hahahah
Ay beni kabul etti hahahaKabul etmedi mi geri cek gene at beni öyle oyle bezdide kabul etti galiba
Bide benim eski kedimin fotosu vardi dedim bu kedi sevmiyor heraldeHahahahhahaha
Kız bibi yicem seni
Geçmiş olsun canım, yakında toparlanırsınız iyice.Ne güzel bebişinle ilgilen herşey yoluna girecek,yeniden emmeyede başlayacak inşallahHanımlar yetişemedim size okumaya pek vaktim olmuyor her boş vakitte uyuyorum.
Sarılıktan hastanede yattık biz o arada üzüldüm bi de emmeye enerjisi kalmadı diye biberon kullandık derken bebek memeyi istemez oldu bize dua eder misiniz tekrar emmesi ve sütümün olması için :)
Geçen hafta babam için aldığm bi hisseyi 20 tl karla sattım daha düşük fiyatlı daha çok lot alabileceğim başka bir hisseye geçirdim.
Bsöke ne güzel 21 tl kar gördü ertesi gün de artsın biraz dedim hemen satmayım bu sefer dedim ertesi gün düştü. Bundan sonra sermayem belirgin şekilde artmadan 20 tl kar gördüğümü satıcam valla :)) y.t.d.
Diğer hisselerim de yeşillenmiş olsa bile benim için hala eksideler. Ah dohol ahh yaktın beni çok bekletiyosun :))
Kısaca aklıma gelen borsa mevzularım böyle :)
Nasılsınız iyi misiniz hanımlar?❣
Telegram kullanmadan telegram bebeleri gibi davranıyoruz bize müstehak diyeceğim neredeyseBen de bunu dusunuyorum. Neye baksak önü acık
Htr beni de etkiledi yalniz, soylemeden edemicem.
Evet ya onu nasıl unutmuşum Allahımm düldülüm yerine 0 bir spor araba nasip ett rengi mühim değilArabani cok yerden yere vurdun ceycey, listeye araba da koy
Unibright ı hiç duymadım ben:/Aaa benim takibimde olan cotı diye bi coin vardı bu çocuk da onu söyleyip durmuş :)) yükseldi gerçi o da almadım. unibright diye bi coinden birkaç yerde bahsediyorlar duyan oldu mu hiç kızlar, önü açıkmış falan, gerçi bunlara sorsan neyin önü açık değil kibu ve htr ile ciddi düşünüyorum, bakalım amepay gibi terste bırakır mı beni -_-
Hisse senedinde düşüş umurumda olmuyor çünkü orada bacası tüten bir fabrika var ve biliyorum ki yükselecek geri, fekat kripto paralar beklerken tik sahibi yapmaya çok müsaitiyi proje iyi proje nereye kadar, zaten ne demekse o da.
Ne yazdığınızı anlasam ben de dalacağımda fransız kalıyorum bu coin konularınaUnibright ı hiç duymadım ben:/
coti paradotor un da ana coiniydi..geç kaldık onlara..walla bundan sonra Burakcııım ne derse o
htr ye ben daldım çoktan bu arada
Paradator kim bilmiyorum, daha doğrusu youtubeda gördüm ama fazla izlemedim çok takipçili kriptocular beni ürkütüyor az hacimli coinlere yönlendirip pump yaptırırlar diye :)) sanki milyon dolarlarım var da tribe giriyorum o da ayrı konu.Unibright ı hiç duymadım ben:/
coti paradotor un da ana coiniydi..geç kaldık onlara..walla bundan sonra Burakcııım ne derse o
htr ye ben daldım çoktan bu arada
Benim için de öyle ceycey, benim arabam da i20 minik kuşum :))Bende tiguan beğeniyorum kızlar . Ruhum fakir beğenirken bile üst segmentlere bakmıyorum
Tiguan gayet üst segment ben fakir için
Ne yazdığınızı anlasam ben de dalacağımda fransız kalıyorum bu coin konularına
Benim için de öyle ceycey, benim arabam da i20 minik kuşum :))
Yaa :)) benimki beyaz, 2014 yılından beri benimle, aaah ah iyi kötü ne hallerime şahittir kendisi :))Kırmızı mıilk arabam kırmızı i20
Yaa :)) benimki beyaz, 2014 yılından beri benimle, aaah ah iyi kötü ne hallerime şahittir kendisi :))
Kalma ceyceycim bak sen de gelNe yazdığınızı anlasam ben de dalacağımda fransız kalıyorum bu coin konularına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?