Kızlar binance yi indirdim aman alllahim nasıl karışık bisey iki gözümün çiçeği btc Türk basit kolay üç beş tane var

Hanımlar yetişemedim size okumaya pek vaktim olmuyor her boş vakitte uyuyorum.

Sarılıktan hastanede yattık biz o arada üzüldüm bi de emmeye enerjisi kalmadı diye biberon kullandık derken bebek memeyi istemez oldu bize dua eder misiniz tekrar emmesi ve sütümün olması için :)

Geçen hafta babam için aldığm bi hisseyi 20 tl karla sattım daha düşük fiyatlı daha çok lot alabileceğim başka bir hisseye geçirdim.

Bsöke ne güzel 21 tl kar gördü ertesi gün de artsın biraz dedim hemen satmayım bu sefer dedim ertesi gün düştü. Bundan sonra sermayem belirgin şekilde artmadan 20 tl kar gördüğümü satıcam valla :)) y.t.d.

Diğer hisselerim de yeşillenmiş olsa bile benim için hala eksideler. Ah dohol ahh yaktın beni çok bekletiyosun :))

Kısaca aklıma gelen borsa mevzularım böyle :)

Nasılsınız iyi misiniz hanımlar?❣

Geçmiş olsun canım, yakında toparlanırsınız iyice.Ne güzel bebişinle ilgilen herşey yoluna girecek,yeniden emmeyede başlayacak inşallah

Unibright ı hiç duymadım ben:/

coti paradotor un da ana coiniydi..geç kaldık onlara..walla bundan sonra Burakcııım ne derse o

htr ye ben daldım çoktan bu arada

coti paradotor un da ana coiniydi..geç kaldık onlara..walla bundan sonra Burakcııım ne derse o

Ne yazdığınızı anlasam ben de dalacağımda fransız kalıyorum bu coin konularına

Paradator kim bilmiyorum, daha doğrusu youtubeda gördüm ama fazla izlemedim çok takipçili kriptocular beni ürkütüyor az hacimli coinlere yönlendirip pump yaptırırlar diye :)) sanki milyon dolarlarım var da tribe giriyorum o da ayrı konu.

Unibright yabancı yutubırlarda gördüm coca cola sap lufthansa gibi firmalarla partnerlikleri var, bi de ekip alman alman malı iyidir diye inceliyorum kafa tertemiz yani ahahahaha

Yaa :)) benimki beyaz, 2014 yılından beri benimle, aaah ah iyi kötü ne hallerime şahittir kendisi :))

Yeri ayridir bende parki kolay, kullanimi kolay guzel bi bebek

Ben surucu kursunda ona alismistim o yuzden almistim. Ögrenme arkadasimdir ayrica. Sattigima pismanim sadik dostumu.

Ne yazdığınızı anlasam ben de dalacağımda fransız kalıyorum bu coin konularına
Kalma ceyceycim bak sen de gel

Bana da çok bilmiş kocam “yapamazsın, nasıl yapcaksın iki çocukla vır vır” diyordu..şimdi grafik okumayı falan öğretmeye çalışıyor. Azimli bilmemne dağı delermiş

yaaa bir de böylesi konulardan genel kültür olarak ta geri kalmamak gerektiğini düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…