- 7 Aralık 2017
- 4.030
- 9.253
- 158
- 38
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #9.441
Bilemedim Mihailim, bi araştıralım.Paradator kim bilmiyorum, daha doğrusu youtubeda gördüm ama fazla izlemedim çok takipçili kriptocular beni ürkütüyor az hacimli coinlere yönlendirip pump yaptırırlar diye :)) sanki milyon dolarlarım var da tribe giriyorum o da ayrı konu.
Unibright yabancı yutubırlarda gördüm coca cola sap lufthansa gibi firmalarla partnerlikleri var, bi de ekip alman alman malı iyidir diye inceliyorum kafa tertemiz yani ahahahaha
Hoş geldin efsun nasılsın bebiş nasılMaşallah sayfamıza ben de sizleri bu sayfayı çok seviyorum
Demet akalın pırlantasıdır o :)) bakalım göreceğiz ne kadar pırlantaymışızBilemedim Mihailim, bi araştıralım.
sağlam ortaklıkları varsa gideceği yer de güzel olur diye düşünürüm ben de..bence senin kafa pırlanta walla
Benimki halaa i 20 amaaaKırmızı mıilk arabam kırmızı i20
Sonradan ekleme mi yapmıştın? Ben de yaptım ama o da zararda değil.Demet akalın pırlantasıdır o :)) bakalım göreceğiz ne kadar pırlantaymışız
Bu arada amepayde terste kaldığım 40 dolar dışında (onu bekleyeceğim artık) kalan 50 dolarımı 75 dolar olarak geri aldım, kripto dünyasını öğrenmeye başlayalı tam bir ay olacak yarın, acemiye göre fena bir yüzde değil allah bereket versin
Bu coinleri saat saat takip mi ediyorsunuz kazanmak için. Borsa da günlük al sat yapmak gibi mi? Alıp 1 aylığına mesela kenara koyup unutsam batarmıyım?edit: coin cahili sorularıdırSonradan ekleme mi yapmıştın? Ben de yaptım ama o da zararda değil.
bence de gayet iyi yüzdeAllah berekt versin 5x 10x 20x de yaparız inşallah
ben 0,019 dan almıştım ilk. Acemi olunca kat kat gidecek bi o var sandım ben de:/
ne fırsatlar varmış halbuki..neyse öğreneceğiz
Biz iyiyiz şükür sarılık oldu biraz onunla uğraştık ışık tedavisi için hastanede kaldık hemen alışmş kucağa makinede pek durmak istemedi hep ağladı kucağıma alınca sustu :)) 12 saat tutabildik makinede 19 dan 9 a düştü çıktık hastaneden şimdi meme reddini aşmaya çalışıyorum :)Hoş geldin efsun nasılsın bebiş nasıl
Biri kozal mi dedi canim hissemBenim zaten etheryum haricinde 3 kurusluk seyim var. Terste kalsam da pek bisey olmaz yani ama satip alttan alma sansim varsa degerlendirebilirim neden olmasin
senin takip ettiklerin twitterda mi? Isimlerini paylasir misin please
Ecilc ve kozal dikkatimi cekiyor hisselerden de. Beklentilerine bakmak lazim. Suan alim firsati vermis gibilerkendime notumdur, kesinlikle yatirim tavsiyesi degildir
Çok geçmiş olsun.Sağlıkla mutlulukla büyüsün bebişBiz iyiyiz şükür sarılık oldu biraz onunla uğraştık ışık tedavisi için hastanede kaldık hemen alışmş kucağa makinede pek durmak istemedi hep ağladı kucağıma alınca sustu :)) 12 saat tutabildik makinede 19 dan 9 a düştü çıktık hastaneden şimdi meme reddini aşmaya çalışıyorum :)
Amanınnn gocama sorup geleyim o da alacak mı acaba?Biri kozal mi dedi canim hissemben de alacagim bu hafta gene ama tabi ki ytd.
Ben al-sat yapmadım fazla ceycey, ilk gün listenin en başından 2-3 rastgele stop koyarak almıştım, aynı gece patladı stoplarımBu coinleri saat saat takip mi ediyorsunuz kazanmak için. Borsa da günlük al sat yapmak gibi mi? Alıp 1 aylığına mesela kenara koyup unutsam batarmıyım?edit: coin cahili sorularıdır
Çok heveslendim sizleri okudukça . Ufaktan başlayacağım teşekkürlerBen al-sat yapmadım fazla ceycey, ilk gün listenin en başından 2-3 rastgele stop koyarak almıştım, aynı gece patladı stoplarımsonra biraz araştırıp 7-8 tane iyidir diye düşündüklerimi aldım. Bu arada o sepette hala terste olduklarım var (dash gibi mesela) onları çekmedim ama geri yükselir eski bilindik coinler çünkü. Kimi %100 yaptı kimi ekside derken toplam 50 dolar 75 dolar oldu. Mantığı da borsaya çok benziyor zaten, burada da bedelsizler, halka arzlar, listeden düşmeler falan var. yine de borsa kadar güvenilir değil tabi, sadece dijital bir değer satın alıyoruz ve kayıt olduğumuz yerler takasbank gibi güvenceler sunmuyor :))
Amepay diye bahsettiğim coin başka borsada o yüzden onu ayrı tutuyorum.
İyiyiz Allaha şükürHakkatenEfsun64 herşeyler yolunda değil mi
Teşekkür ederim aminÇok geçmiş olsun.Sağlıkla mutlulukla büyüsün bebiş
Bereketli olsun darısı bana olsunCesaretim yok hiç ban yemedim şimdi girersem yerim diye korkuyorum çok değil pandemi öncesine kadar kendi yağımızda kavruluyorduk bir şekilde idare ediyorduk ama pandemiden beri hiçbir şey yapmamamıza rağmen para yetmiyor ne tatilimiz var ne dışarıda yeme içmemiz hiçbir şeyimiz yok ama yok ucu ucuna anca denk geliyor ot gibi hayata maaş anca yeter oldu. Ekstra bir durum olsa çok çok zorlarınız kenarda 3 5 bir şey olmasa. Yeri gelmişken kızlar çok teşekkür ederim size borsaya bakışımı değiştirdiniz eşim hep oynamak isterdi ben müsade etmezdim 3 kuruş paramızdan da olmayalım diye sizden aldığım cesaretle adama izin verdim ben hala çok kazanamasam da adam iyi kazandı resmen ek gelir gibi oldu bize kredi bitince artık zengin hayatı yaşarım borsa sayesinde
Hoş geldin efsuncun hayırlı uğurlu olsun tekrar.Biz iyiyiz şükür sarılık oldu biraz onunla uğraştık ışık tedavisi için hastanede kaldık hemen alışmş kucağa makinede pek durmak istemedi hep ağladı kucağıma alınca sustu :)) 12 saat tutabildik makinede 19 dan 9 a düştü çıktık hastaneden şimdi meme reddini aşmaya çalışıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?