Bilemedim Mihailim, bi araştıralım.

sağlam ortaklıkları varsa gideceği yer de güzel olur diye düşünürüm ben de..bence senin kafa pırlanta walla

Bilemedim Mihailim, bi araştıralım.

sağlam ortaklıkları varsa gideceği yer de güzel olur diye düşünürüm ben de..bence senin kafa pırlanta walla
Demet akalın pırlantasıdır o :)) bakalım göreceğiz ne kadar pırlantaymışız
Bu arada amepayde terste kaldığım 40 dolar dışında (onu bekleyeceğim artık) kalan 50 dolarımı 75 dolar olarak geri aldım, kripto dünyasını öğrenmeye başlayalı tam bir ay olacak yarın, acemiye göre fena bir yüzde değil allah bereket versin

Sonradan ekleme mi yapmıştın? Ben de yaptım ama o da zararda değil.

bence de gayet iyi yüzde Allah berekt versin 5x 10x 20x de yaparız inşallah

ben 0,019 dan almıştım ilk. Acemi olunca kat kat gidecek bi o var sandım ben de:/

ne fırsatlar varmış halbuki..neyse öğreneceğiz

Bu coinleri saat saat takip mi ediyorsunuz kazanmak için. Borsa da günlük al sat yapmak gibi mi? Alıp 1 aylığına mesela kenara koyup unutsam batarmıyım?edit: coin cahili sorularıdır

Hoş geldin efsun nasılsın bebiş nasıl
Biz iyiyiz şükür sarılık oldu biraz onunla uğraştık ışık tedavisi için hastanede kaldık hemen alışmş kucağa makinede pek durmak istemedi hep ağladı kucağıma alınca sustu :)) 12 saat tutabildik makinede 19 dan 9 a düştü çıktık hastaneden şimdi meme reddini aşmaya çalışıyorum :)

Biri kozal mi dedi canim hissem ben de alacagim bu hafta gene ama tabi ki ytd.

Çok geçmiş olsun.Sağlıkla mutlulukla büyüsün bebiş

Bu coinleri saat saat takip mi ediyorsunuz kazanmak için. Borsa da günlük al sat yapmak gibi mi? Alıp 1 aylığına mesela kenara koyup unutsam batarmıyım?edit: coin cahili sorularıdır
Ben al-sat yapmadım fazla ceycey, ilk gün listenin en başından 2-3 rastgele stop koyarak almıştım, aynı gece patladı stoplarım sonra biraz araştırıp 7-8 tane iyidir diye düşündüklerimi aldım. Bu arada o sepette hala terste olduklarım var (dash gibi mesela) onları çekmedim ama geri yükselir eski bilindik coinler çünkü. Kimi %100 yaptı kimi ekside derken toplam 50 dolar 75 dolar oldu. Mantığı da borsaya çok benziyor zaten, burada da bedelsizler, halka arzlar, listeden düşmeler falan var. yine de borsa kadar güvenilir değil tabi, sadece dijital bir değer satın alıyoruz ve kayıt olduğumuz yerler takasbank gibi güvenceler sunmuyor :))

Amepay diye bahsettiğim coin başka borsada o yüzden onu ayrı tutuyorum.

Çok heveslendim sizleri okudukça . Ufaktan başlayacağım teşekkürler

Bereketli olsun darısı bana olsun

Hoş geldin efsuncun hayırlı uğurlu olsun tekrar.
Sarılık geçiren bebeklerde biberonla beslediğimiz için meme reddi çok sık karşılaşılıyor.oğlumla bize karşılaşmıştık Doktorum hemen biberonu kesmemi sadece emzirme mi söylemişti.her ağladığında her arandiginda emzir demisti açıkçası biz meme reddini öyle aştık Hatta ondan sonra bir daha biberon almadı velet İnşallah siz de aşacaksınız o yüzden sen kendine güven olur mu iyi düşün İnşallah emmeye devam edecektir

Merhaba hanımlar söyle bir durum var czn den bayagi sert bir darbe yedim ve Altan zararla çıktım şimdi elimde 10 bin TL var nasıl bir yatırım yapsam bilmiyorum fikri olan var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…