Çok sevindim efsun bunlar tatlı telaşlar tutacaktır memeyi de zamanla merak etme şimdi bol bol zaman geçir bu günler geri gelmiyor çabucak büyüyorlar

Bu coinleri saat saat takip mi ediyorsunuz kazanmak için. Borsa da günlük al sat yapmak gibi mi? Alıp 1 aylığına mesela kenara koyup unutsam batarmıyım?edit: coin cahili sorularıdır
Senin tarzına göre ceyceycim

kısacıysan kısa vadeli bakıyorsun, orta ise orta istersen uzun:)

Ben günlük yapamadım, yapamam da çocuklardan..bir iki günlüğüne tutup sattığım oldu..ama şimdi orta/uzun vade için gözüme kestirip 3-5 atmayı düşünüyorum..öyle deli fiyatlanıyor ki mübarekler “lan ben bunu kaç göre gördüm/aldım bi de sattım” diye kahroluyor insan..hoş 3/5 koyunca da niye 10 koymadım diyor insan ama hiç yoktan iyidir diye düşünüp, şu düzeltme sonrası uzun vade (min haziran sonu hedefli) 5/6 tanesine yatırım yapıp kalanı için daha kısa vade düşünücem..paylaşılan twitter hesaplarına bi göz at

Kizlar bunlar satarken cok deger kaybi oluyor di mi?

Altin bilezik disinda altin her turlu taki mi öyle?
Ablamin 40. Yas gunu, ona alicam.
Hic altin takim yok hahahaha bilemiyorum

atasay korkunç işçilik parası alır.yıllar önce beyaz altın 2 bilezik almıştım o da çadır indirimindeydi meşhur atasayın.ona rağmen çok işçilik ödemiştim.normal kuyumculardan al derim ben.ha param çohhhh diyorsan da al gitsin atasaydan.ablaya değer

Ben hic bilmiyorum anlamam pek ama güzel görünüyor

Benim de hic altin takim yok hic bilmem. 40 yas ya guzel bisey olsun istedim simdi...
Tesekkurler

Ya illa bu olucak diye degil de, beni az cok taniyorsunuz ablam da benim aynim, kasi gozu tarzi tamamen ayniyiz.

Bu tarz bisey alabilirim diye dusundum ama su deger kaybi meselesini anlamak icin ilk önüme bu cikti attim.

evet tarzı güzel pandora tarzlarının altını da var onlar da güzel.14 ayar altının gramına netten bak.verdiği gramla çarp kalan para mağaza karı ve işçilik parası.ona göre karar ver işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…