- 19 Mayıs 2010
- 1.581
- 4.805
- 658
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #9.461
Söyle ona 150 den satsin ben öyle yapiyorumMavimli sordum şimdi hisse 117 düşünce alacak 140 dan satacakmış yatırım tavsiyesi asla değilmiş ha ha ha.düşmesini bekle ama bu da yatırım tavsiyesi değil tabikiii
Çok sevindim efsun bunlar tatlı telaşlar tutacaktır memeyi de zamanla merak etme şimdi bol bol zaman geçir bu günler geri gelmiyor çabucak büyüyorlarBiz iyiyiz şükür sarılık oldu biraz onunla uğraştık ışık tedavisi için hastanede kaldık hemen alışmş kucağa makinede pek durmak istemedi hep ağladı kucağıma alınca sustu :)) 12 saat tutabildik makinede 19 dan 9 a düştü çıktık hastaneden şimdi meme reddini aşmaya çalışıyorum :)
Hangi hisse kızlar bu. Yarın bakalım borsa nasıl olacakSöyle ona 150 den satsin ben öyle yapiyorumytd.
yatırımda neymişşşş asla o işlerle uğraşmayız pehhhhhSöyle ona 150 den satsin ben öyle yapiyorumytd.
E adama malzeme vermiyoruz artık, az daha çalışmamız lazımgazeteci abi den de ses seda yok.bizi unuttu galiba?
Senin tarzına göre ceyceycimBu coinleri saat saat takip mi ediyorsunuz kazanmak için. Borsa da günlük al sat yapmak gibi mi? Alıp 1 aylığına mesela kenara koyup unutsam batarmıyım?edit: coin cahili sorularıdır
Oyy geçmiş olsun artemiscimSelamlar kızlar deli bir bas ağrısı çekiyorum hıc keyfim yok 2 gündür sizler nasilsiniz
E adama malzeme vermiyoruz artık, az daha çalışmamız lazım
Ben hic bilmiyorum anlamam pekMonaco Chain Koleksiyonu | Atasay MONACO CHAIN KOLEKSİYONU
Dikkat çekici tarzınızın en ışıltılı tercihi Monaco Chain modelleri sadece Atasay’da!www.atasay.com
Kizlar bunlar satarken cok deger kaybi oluyor di mi?
Altin bilezik disinda altin her turlu taki mi öyle?
Ablamin 40. Yas gunu, ona alicam.
Hic altin takim yok hahahaha bilemiyorum
atasay korkunç işçilik parası alır.yıllar önce beyaz altın 2 bilezik almıştım o da çadır indirimindeydi meşhur atasayın.ona rağmen çok işçilik ödemiştim.normal kuyumculardan al derim ben.ha param çohhhh diyorsan da al gitsin atasaydan.ablaya değerMonaco Chain Koleksiyonu | Atasay MONACO CHAIN KOLEKSİYONU
Dikkat çekici tarzınızın en ışıltılı tercihi Monaco Chain modelleri sadece Atasay’da!www.atasay.com
Kizlar bunlar satarken cok deger kaybi oluyor di mi?
Altin bilezik disinda altin her turlu taki mi öyle?
Ablamin 40. Yas gunu, ona alicam.
Hic altin takim yok hahahaha bilemiyorum
Ben hic bilmiyorum anlamam pekama güzel görünüyor
atasay korkunç işçilik parası alır.yıllar önce beyaz altın 2 bilezik almıştım o da çadır indirimindeydi meşhur atasayın.ona rağmen çok işçilik ödemiştim.normal kuyumculardan al derim ben.ha param çohhhh diyorsan da al gitsin atasaydan.ablaya değer
evet tarzı güzel pandora tarzlarının altını da var onlar da güzel.14 ayar altının gramına netten bak.verdiği gramla çarp kalan para mağaza karı ve işçilik parası.ona göre karar ver işteBenim de hic altin takim yok hic bilmem. 40 yas ya guzel bisey olsun istedim simdi...
Ya illa bu olucak diye degil de, beni az cok taniyorsunuz ablam da benim aynim, kasi gozu tarzi tamamen ayniyiz.
Bu tarz bisey alabilirim diye dusundum ama su deger kaybi meselesini anlamak icin ilk önüme bu cikti attim.
bir şey mi oldu?Cok canim darlandi ya, gelinde azcik goygoy yapalim
Cok canim darlandi ya, gelinde azcik goygoy yapalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?