evet tarzı güzel pandora tarzlarının altını da var onlar da güzel.14 ayar altının gramına netten bak.verdiği gramla çarp kalan para mağaza karı ve işçilik parası.ona göre karar ver işte

Peki diyelim ki 10 gram bu. Ve 14 ayar altinin grami da 300 lira, buna 3000 mi veriyorlar ki, ben onu da vermiyorlar gibi anladim duyduklarimdan hahahahaha

Rakamlari tamamen attim bi bileklik kac gr olur en ufak fikrim yok

Peki diyelim ki 10 gram bu. Ve 14 ayar altinin grami da 300 lira, buna 3000 mi veriyorlar ki, ben onu da vermiyorlar gibi anladim duyduklarimdan hahahahaha

Rakamlari tamamen attim bi bileklik kac gr olur en ufak fikrim yok
attığın resimdeki 6 kusür gramdı.14 ayar altının gramı 240 a yakın yanii hesaplayınca çok aşırı işçilik parası çıkıyor değil mi?satmak için asla alınmaz uzun yıllar takacaksa al.satarken 240 ında altına alacaklar bir de.

Okkk simdi cozdum isi.

Baska bisiy bakiym en iyisi

Senaryo tanidik geldi hahahaha

Ekmek kırıntısında fln yattim galiba cumadan beri dogru hamle yapamiyorum
Dun gece 11 de 100 dolarlik bsy aldim yuzde 25 ti acgozluluk yapma dedim 120 emir girdim bu sabah yuzde 38 e gitti
Neyse o 20 de iyidir

Sensiz olurmu ceycey
Daha 3. Maddeyi yazacaksin hem
aaa hemen yazayımmm bekarlara:kızlar ilk 2 madde de size güveniyorum maaş kartı zaten vermezsiniz bu kadar didinip biriktirdiğiniz paraları da yok sayın asla anlatmayın eşe ve ailesine.3.sü de eş ya da sevgili seçerken tipe aldanmayın.güzel olan siz olun .hangi adam en çok değeri veriyorsa onda karar kılın.en önemlisi de bu adamdan baba olur mu onu sorgulayın.süslü düğünler yakışıklı adam 1 günlük ama evlilik uzun vadeli bir yatırım.edit:yatırım tavsiyesidir

Ekmek kırıntısında fln yattim galiba cumadan beri dogru hamle yapamiyorum
Dun gece 11 de 100 dolarlik bsy aldim yuzde 25 ti acgozluluk yapma dedim 120 emir girdim bu sabah yuzde 38 e gitti
Neyse o 20 de iyidir

Ben her seyi saldim gitti.
Kendimden haberim yok...

Hee kolaymis

Ben zaten cirkin adam seviyorum.
Deli divane pervane oluyorlar etrafimda. Cok yakisikli bi sevgilim vardi lisede. Beni siniftaki bi erkek icin terketmisti.

Travmadir o gün bugundur cirkin adamciyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…