- 7 Aralık 2017
- 4.030
- 9.253
- 158
- 38
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #9.481
Özeli açsak ya böylesi durumlar için?Cok canim darlandi ya, gelinde azcik goygoy yapalim
evet tarzı güzel pandora tarzlarının altını da var onlar da güzel.14 ayar altının gramına netten bak.verdiği gramla çarp kalan para mağaza karı ve işçilik parası.ona göre karar ver işte
Özeli açsak ya böylesi durumlar için?
ne dersiniz kızlar??
attığın resimdeki 6 kusür gramdı.14 ayar altının gramı 240 a yakın yanii hesaplayınca çok aşırı işçilik parası çıkıyor değil mi?satmak için asla alınmaz uzun yıllar takacaksa al.satarken 240 ında altına alacaklar bir de.Peki diyelim ki 10 gram bu. Ve 14 ayar altinin grami da 300 lira, buna 3000 mi veriyorlar ki, ben onu da vermiyorlar gibi anladim duyduklarimdan hahahahaha
Rakamlari tamamen attim bi bileklik kac gr olur en ufak fikrim yok
Yok kiiz zengin olamadim diye sistim
attığın resimdeki 6 kusür gramdı.14 ayar altının gramı 240 a yakın yanii hesaplayınca çok aşırı işçilik parası çıkıyor değil mi?satmak için asla alınmaz uzun yıllar takacaksa al.satarken 240 ında altına alacaklar bir de.
neden kapatınız mı orayı?ben koca pinpirikli diye çıktım siz devam etseydiniz yaÖzeli açsak ya böylesi durumlar için?
ne dersiniz kızlar??
neden kapatınız mı orayı?ben koca pinpirikli diye çıktım siz devam etseydiniz ya
akıllı saati yoksa alabilirsin.ya da normal güzel bir saat .Okkk simdi cozdum isi.
Baska bisiy bakiym en iyisi
Senaryo tanidik geldi hahahaha
Aman beee esilaYok kiiz zengin olamadim diye sistim
Sensiz olmazdı ki ceyceycimneden kapatınız mı orayı?ben koca pinpirikli diye çıktım siz devam etseydiniz ya
aaa hemen yazayımmm bekarlara:kızlar ilk 2 madde de size güveniyorum maaş kartı zaten vermezsiniz bu kadar didinip biriktirdiğiniz paraları da yok sayın asla anlatmayın eşe ve ailesine.3.sü de eş ya da sevgili seçerken tipe aldanmayın.güzel olan siz olun .hangi adam en çok değeri veriyorsa onda karar kılın.en önemlisi de bu adamdan baba olur mu onu sorgulayın.süslü düğünler yakışıklı adam 1 günlük ama evlilik uzun vadeli bir yatırım.edit:yatırım tavsiyesidirSensiz olurmu ceycey
Daha 3. Maddeyi yazacaksin hem
Ekmek kırıntısında fln yattim galiba cumadan beri dogru hamle yapamiyorum
Dun gece 11 de 100 dolarlik bsy aldim yuzde 25 ti acgozluluk yapma dedim 120 emir girdim bu sabah yuzde 38 e gitti
Neyse o 20 de iyidir
aaa hemen yazayımmm bekarlara:kızlar ilk 2 madde de size güveniyorum maaş kartı zaten vermezsiniz bu kadar didinip biriktirdiğiniz paraları da yok sayın asla anlatmayın eşe ve ailesine.3.sü de eş ya da sevgili seçerken tipe aldanmayın.güzel olan siz olun .hangi adam en çok değeri veriyorsa onda karar kılın.en önemlisi de bu adamdan baba olur mu onu sorgulayın.süslü düğünler yakışıklı adam 1 günlük ama evlilik uzun vadeli bir yatırım.edit:yatırım tavsiyesidir
aaa hemen yazayımmm bekarlara:kızlar ilk 2 madde de size güveniyorum maaş kartı zaten vermezsiniz bu kadar didinip biriktirdiğiniz paraları da yok sayın asla anlatmayın eşe ve ailesine.3.sü de eş ya da sevgili seçerken tipe aldanmayın.güzel olan siz olun .hangi adam en çok değeri veriyorsa onda karar kılın.en önemlisi de bu adamdan baba olur mu onu sorgulayın.süslü düğünler yakışıklı adam 1 günlük ama evlilik uzun vadeli bir yatırım.edit:yatırım tavsiyesidir
aşk böcüğü mü oldun?seni demi kaybettik?Ben her seyi saldim gitti.
Kendimden haberim yok...
Aman beee esilaher zamanki dert o
yakında zengin olucaz, relax
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?