yull brayner adında eski bir hollywood oyuncusu vardı rus asıllı kel.ne karizmatik adamdı heyytttt.bir de behzat ç.nin karizmasına ve yağlı saçlarına hastayım

Ben zaten cirkin adam seviyorum.
Deli divane pervane oluyorlar etrafimda. Cok yakisikli bi sevgilim vardi lisede. Beni siniftaki bi erkek icin terketmisti.

Travmadir o gün bugundur cirkin adamciyim
Hahahha deli o yakışıklı olduğundan değil tercihleri farklı olduğundan terk etmiş seni.Benim hayayta en korktuğu şeylerden biridir

tahtaya vurun tahtayaaa
Ahahah aklıma şey geldi.Bir tanıdık kadın boşanıyor, boşanırken kaynana geline laf sokma derdinde hala mahkeme koridorunda ,oğluma kız oğlan kız gelin alcam boşanırsa boşansın filan diye.Kadının boşanma sebebini bilmiyor tabi teyzem kadın işe gidiyor sonra evden acil birşey alması gerekiyor,eve dönüyor, kapıyı açıyor içerden sesler geliyor,yatak odasına gidiyor kapıyı bir açıyorki,kocası başka bir adamla yatakta tabi kadın kimseye söylemedi asıl boşanma sebebini

Hiç bilmiyorum ki ama çok sinir bozucu ya hayattan zevk almıyorum 2 gündür
kuzum burda cem yılmaz tarzı şakaları yaptığımıza bakma sen hepimiz depresyondayız aslında da çaresi olmadığından koyverdik.aşı yok virüs artıyor ekonomik sorunlar var okul sorunu var var da var.burada kime sorsak anlatır derdini hemen olmayan yoktur.depresif olmamak asıl anormal olan bu koşullarda

aşk böcüğü mü oldun?seni demi kaybettik?

Ah ceycey ben ne haltlar yedim bi bilsen...

Ben olsam kvye "dikkat et senin oglunu kiz oglan kiz niyetine almasinlar" derdim

Cok haklisin.
Ben haftaya terapiye basliycam. Tabi ki benim cok baska krizlerim de oldu ama hepsi toplaninca acayip bi hal oldum.

mor üniversitedeyken bir kız arkadaşım vardı içince ne yaptığını ne söylediğini bilmezdi ayılınca da asla hatırlamazdı.Biz anlatınca da ayy ben ne haltlar yemişimmm derdi.öyle akıllara zarar şeyler yaptı ki sonunda ben onu arkadaşlıktan çıkardım dayanamadım.edit:hayatımızdaki tüm önemli kararları ayık kafayla veriyoruz.yatırım tavsiyesidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…