- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.743
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #9.501
akıllı kadınsınnn.adamın yanında adriana lima gibi durmalı kadın.adam brad pitt olursa biz yanında paçoz kalırız cıks olmazBen zaten cirkin adam seviyorum.
akıllı kadınsınnn.adamın yanında adriana lima gibi durmalı kadın.adam brad pitt olursa biz yanında paçoz kalırız cıks olmaz
o da yaşlandı aklıma birden yeni nesil yakışıklılar gelmedi kusura bakmaÜfff simdi böyle dedin, yanimda bi brad de fena olmazdi beee.
o da yaşlandı aklıma birden yeni nesil yakışıklılar gelmedi kusura bakma
Hahahha deliBen zaten cirkin adam seviyorum.
Deli divane pervane oluyorlar etrafimda. Cok yakisikli bi sevgilim vardi lisede. Beni siniftaki bi erkek icin terketmisti.
Travmadir o gün bugundur cirkin adamciyim
tahtaya vurun tahtayaaaHahahha delio yakışıklı olduğundan değil tercihleri farklı olduğundan terk etmiş seni.Benim hayayta en korktuğu şeylerden biridir
Hiç bilmiyorum ki ama çok sinir bozucu ya hayattan zevk almıyorum 2 gündürOyy geçmiş olsun artemiscim
niye ağrıdı ki? :/
Hahahha delio yakışıklı olduğundan değil tercihleri farklı olduğundan terk etmiş seni.Benim hayayta en korktuğu şeylerden biridir
Ahahah aklıma şey geldi.Bir tanıdık kadın boşanıyor, boşanırken kaynana geline laf sokma derdinde hala mahkeme koridorunda ,oğluma kız oğlan kız gelin alcam boşanırsa boşansın filan diye.Kadının boşanma sebebini bilmiyor tabi teyzemtahtaya vurun tahtayaaa
Sen de mi esilaCok canim darlandi ya, gelinde azcik goygoy yapalim
kuzum burda cem yılmaz tarzı şakaları yaptığımıza bakma sen hepimiz depresyondayız aslında da çaresi olmadığından koyverdik.aşı yok virüs artıyor ekonomik sorunlar var okul sorunu var var da var.burada kime sorsak anlatır derdini hemen olmayan yoktur.depresif olmamak asıl anormal olan bu koşullardaHiç bilmiyorum ki ama çok sinir bozucu ya hayattan zevk almıyorum 2 gündür
Bu gece düşeraltın halaa düşmedi şoklardayımmm
Ben almadım hala bu haftaki faiz toplantısını bekliyorum. Ona göre hareket edeceğim.altın halaa düşmedi şoklardayımmm
aşk böcüğü mü oldun?seni demi kaybettik?
Ahahah aklıma şey geldi.Bir tanıdık kadın boşanıyor, boşanırken kaynanan geline laf sokma derdinde hala mahkeme koridorunda ,oğluma kız oğlan kız gelin alcam boşanırsa boşansın filan diye.Kadının boşanma sebebini bilmiyor tabi teyzemkadın işe gidiyor sonra evden acil birşey alması gerekiyor,eve dönüyor, kapıyı açıyor içerden sesler geliyor,yatak odasına gidiyor kapıyı bir açıyorki,kocası başka bir adamla yatakta tabi kadın kimseye söylemedi asıl boşanma sebebini
daha da yükseltirler mi diyorsun yani?Ben almadım hala bu haftaki faiz toplantısını bekliyorum. Ona göre hareket edeceğim.
kuzum burda cem yılmaz tarzı şakaları yaptığımıza bakma sen hepimiz depresyondayız aslında da çaresi olmadığından koyverdik.aşı yok virüs artıyor ekonomik sorunlar var okul sorunu var var da var.burada kime sorsak anlatır derdini hemen olmayan yoktur.depresif olmamak asıl anormal olan bu koşullarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?