Anlamadım ki manik depresifmiyim neyim hemen modum düşüyor burada kafa dağıtıyorum valla

Ayık kafa önemli

Ooo ben dun aksam 6 gundur tanistigim adama bebek istedigimi söylemisim hahahahaha

Yani cocuk yapalim dememisim yanlis anlasilmasin biliyorsunuz bebek istiyorum zaten de bunu söylememe gerek var miydi bilmem

Ben zaten cirkin adam seviyorum.
Deli divane pervane oluyorlar etrafimda. Cok yakisikli bi sevgilim vardi lisede. Beni siniftaki bi erkek icin terketmisti.

Travmadir o gün bugundur cirkin adamciyim
+1
bana da genelde çirkinler denk geldi, özelikle böyle seçmedim ama yakışıklılık kolay vazgeçtiğim bir kriter oldu hep

onu ben de kaçırdım en son 417 den aldım ama bayağı kısmını 470 den almıştım .uzun vadeli yatırım zaten nasılsa artacak kimse durduramaz altını da dövizi de

Ooo ben dun aksam 6 gundur tanistigim adama bebek istedigimi söylemisim hahahahaha

Yani cocuk yapalim dememisim yanlis anlasilmasin biliyorsunuz bebek istiyorum zaten de bunu söylememe gerek var miydi bilmem
barbi bebek koleksiyonu yapıyorum onu kastettim dersin olur biterrrrr

onu ben de kaçırdım en son 417 den aldım ama bayağı kısmını 470 den almıştım .uzun vadeli yatırım zaten nasılsa artacak kimse durduramaz altını da dövizi de

405ten 3 gram alabildim ancak.
380 gorur demislerdi o yüzden 396yken almadim. Kismet degilmis.

barbi bebek koleksiyonu yapıyorum onu kastettim dersin olur biterrrrr

Yok baya anlatmisim hahaha
Dün ne demistim, bana icirir kendisi icmez hahahaa
Sacmalamisim saglam

ben içki sevmem her daim ayığımdır senede 1 kadeh ya içer ya içmem.ama gece hayatında çok tutulan arkadaştım.nedeni de içmediğim için hepsine bekçilik ediyordum başlarına bir şey gelmesin diye
2018 aralıktan beri içemiyorum içenlere kol kanat geriyorum bazisinin sarhoşluğu hic çekilmiyor ya az kaldı bir dönsen sahalara şişede balık olacağım ama babadan gelen bir avantajım var sapitmiyorum içince

2018 aralıktan beri içemiyorum içenlere kol kanat geriyorum bazisinin sarhoşluğu hic çekilmiyor ya az kaldı bir dönsen sahalara şişede balık olacağım ama babadan gelen bir avantajım var sapitmiyorum içince

Kim bilir bu gece neler sacmalicam hahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…