- 19 Mayıs 2010
- 1.581
- 4.805
- 658
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #9.521
Anlamadım ki manik depresifmiyim neyim hemen modum düşüyor burada kafa dağıtıyorum vallakuzum burda cem yılmaz tarzı şakaları yaptığımıza bakma sen hepimiz depresyondayız aslında da çaresi olmadığından koyverdik.aşı yok virüs artıyor ekonomik sorunlar var okul sorunu var var da var.burada kime sorsak anlatır derdini hemen olmayan yoktur.depresif olmamak asıl anormal olan bu koşullarda
Beklenti var diye okudum. Fed toplantısı da var yine bu hafta. Yüksekten aldığım için geri kalan kısmı düşükten almam lazım bekliyorum o yüzden. 396 ya düştüğünde daha da düşer diye bekledim kaçırdım.daha da yükseltirler mi diyorsun yani?
Ayık kafa önemlimor üniversitedeyken bir kız arkadaşım vardı içince ne yaptığını ne söylediğini bilmezdi ayılınca da asla hatırlamazdı.Biz anlatınca da ayy ben ne haltlar yemişimmm derdi.öyle akıllara zarar şeyler yaptı ki sonunda ben onu arkadaşlıktan çıkardım dayanamadım.edit:hayatımızdaki tüm önemli kararları ayık kafayla veriyoruz.yatırım tavsiyesidir
aldatılmanın böylesi ha, ay tövbe estf allah korusunHahahha delio yakışıklı olduğundan değil tercihleri farklı olduğundan terk etmiş seni.Benim hayayta en korktuğu şeylerden biridir
mor üniversitedeyken bir kız arkadaşım vardı içince ne yaptığını ne söylediğini bilmezdi ayılınca da asla hatırlamazdı.Biz anlatınca da ayy ben ne haltlar yemişimmm derdi.öyle akıllara zarar şeyler yaptı ki sonunda ben onu arkadaşlıktan çıkardım dayanamadım.edit:hayatımızdaki tüm önemli kararları ayık kafayla veriyoruz.yatırım tavsiyesidir
+1Ben zaten cirkin adam seviyorum.
Deli divane pervane oluyorlar etrafimda. Cok yakisikli bi sevgilim vardi lisede. Beni siniftaki bi erkek icin terketmisti.
Travmadir o gün bugundur cirkin adamciyim
onu ben de kaçırdım en son 417 den aldım ama bayağı kısmını 470 den almıştım .uzun vadeli yatırım zaten nasılsa artacak kimse durduramaz altını da dövizi deBeklenti var diye okudum. Fed toplantısı da var yine bu hafta. Yüksekten aldığım için geri kalan kısmı düşükten almam lazım bekliyorum o yüzden. 396 ya düştüğünde daha da düşer diye bekledim kaçırdım.
barbi bebek koleksiyonu yapıyorum onu kastettim dersin olur biterrrrrOoo ben dun aksam 6 gundur tanistigim adama bebek istedigimi söylemisim hahahahaha
Yani cocuk yapalim dememisim yanlis anlasilmasinbiliyorsunuz bebek istiyorum zaten de bunu söylememe gerek var miydi bilmem
Bize arka bahçe lazımÖzeli açsak ya böylesi durumlar için?
ne dersiniz kızlar??
ben içki sevmem her daim ayığımdır senede 1 kadeh ya içer ya içmem.ama gece hayatında çok tutulan arkadaştım.nedeni de içmediğim için hepsine bekçilik ediyordum başlarına bir şey gelmesin diyeAyık kafa önemli
onu ben de kaçırdım en son 417 den aldım ama bayağı kısmını 470 den almıştım .uzun vadeli yatırım zaten nasılsa artacak kimse durduramaz altını da dövizi de
barbi bebek koleksiyonu yapıyorum onu kastettim dersin olur biterrrrr
Canımız bdv çekti galibaYok kiiz zengin olamadim diye sistim
2018 aralıktan beri içemiyorum içenlere kol kanat geriyorum bazisinin sarhoşluğu hic çekilmiyor ya az kaldı bir dönsen sahalara şişede balık olacağım ama babadan gelen bir avantajım var sapitmiyorum içinceben içki sevmem her daim ayığımdır senede 1 kadeh ya içer ya içmem.ama gece hayatında çok tutulan arkadaştım.nedeni de içmediğim için hepsine bekçilik ediyordum başlarına bir şey gelmesin diye
2018 aralıktan beri içemiyorum içenlere kol kanat geriyorum bazisinin sarhoşluğu hic çekilmiyor ya az kaldı bir dönsen sahalara şişede balık olacağım ama babadan gelen bir avantajım var sapitmiyorum içince
su iç suuu.bu sefer bebeği kimse kurtaramazKim bilir bu gece neler sacmalicam hahaha
Sal gitsin yahu zaten olay bebeğe kadar gelmiş ickiliydim bilmem ne de sonraKim bilir bu gece neler sacmalicam hahaha
su iç suuu.bu sefer bebeği kimse kurtaramaz
Sal gitsin yahu zaten olay bebeğe kadar gelmiş ickiliydim bilmem ne de sonra
Ya şu şarabı bi ben sevemedim kiYok sarap insallah
Hahahaahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?