- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.036
- 598
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #9.541
Ya şu şarabı bi ben sevemedim ki
kırmızısı bozuk sirke gibi rakı iğrençç kokuyorr viski tahtakurusu tadında gene en iyisi beyaz şarapla bira.onlarda senedennnnnn seneyeeeeeYa şu şarabı bi ben sevemedim ki
adam deme çocuğa.kimi uyutacağını karıştırdım iyiceKizlar cok konusmayin ben gidiyorum
2 saate adami uyutur gelirim
Ben cok severim
Imkani yok bira icemem ben de.
Raki ortama bagli...
Bira ağzıma sürmem rakiciyim ben yakırmızısı bozuk sirke gibi rakı iğrençç kokuyorr viski tahtakurusu tadında gene en iyisi beyaz şarapla bira.onlarda senedennnnnn seneyeeeee
Yok çocuk değilmiş o yaaadam deme çocuğa.kimi uyutacağını karıştırdım iyice
yorum yokkkkBira ağzıma sürmem rakiciyim ben ya
adam neden uyutuluyor peki?morun evine mi yerleşti.yav iyice devreler yandı ben deYok çocuk değilmiş o yaa
adam deme çocuğa.kimi uyutacağını karıştırdım iyice
Özel taraf şart oldu ya ytd lik değil bdv likadam neden uyutuluyor peki?morun evine mi yerleşti.yav iyice devreler yandı ben de
tövbe tövbe .gece gece ahlakım bozulacak.gözümü kapadım mor ne yaparsan yapppHahahahahaha cocugum evde babaannesiyle.
Hani dedik ya az fistik yiyem cevize geri dönerim
adam neden uyutuluyor peki?morun evine mi yerleşti.yav iyice devreler yandı ben de
ne bdv si +18 lik oldu çoktannnnÖzel taraf şart oldu ya ytd lik değil bdv lik
adam deme çocuğa.kimi uyutacağını karıştırdım iyice
Yoksa bana mi doğru söyle bu kadar tesadüf olamaz bende 40 oluyorumMonaco Chain Koleksiyonu | Atasay MONACO CHAIN KOLEKSİYONU
Dikkat çekici tarzınızın en ışıltılı tercihi Monaco Chain modelleri sadece Atasay’da!www.atasay.com
Kizlar bunlar satarken cok deger kaybi oluyor di mi?
Altin bilezik disinda altin her turlu taki mi öyle?
Ablamin 40. Yas gunu, ona alicam.
Hic altin takim yok hahahaha bilemiyorum
bibi nerede kaldın yokluğunda mor iyice yoldan çıktı .Yoksa bana mi doğru söyle bu kadar tesadüf olamaz bende 40 oluyorum
Heryerde var güzelim, kimi toplumlarda ortada rahat apacik, kimi toplumlarda gizli sakli, mecburen.Fransada cok var ya...
Bunda çok kayıp olmaz canım düz ve dolu belli kiMonaco Chain Koleksiyonu | Atasay MONACO CHAIN KOLEKSİYONU
Dikkat çekici tarzınızın en ışıltılı tercihi Monaco Chain modelleri sadece Atasay’da!www.atasay.com
Kizlar bunlar satarken cok deger kaybi oluyor di mi?
Altin bilezik disinda altin her turlu taki mi öyle?
Ablamin 40. Yas gunu, ona alicam.
Hic altin takim yok hahahaha bilemiyorum
Anaa ne oluyor okuyayımbibi nerede kaldın yokluğunda mor iyice yoldan çıktı .
6.78 gram 238 tlden gramı.ama atasay 4000 istiyor .o para zor çıkarr zorrrrBunda çok kayıp olmaz canım düz ve dolu belli kizaten 1 sene bile taksa karda satarda neden satsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?