- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.740
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #9.561
ceviz kıracağım fındık kıracağım dedi az önceAnaa ne oluyor okuyayım
Dash gibi oldun bekleye bekleye boşverAman esila beklemek güzel ya boşver
Bak bize dash bekliyoruz hala.
Ay bu arada benim profil resmin de godotu beklerkene göndermeye yapıyor ahahahaha
O kırsa kırsa fıstık kabuğu kırarceviz kıracağım fındık kıracağım dedi az önce
Hiç bilmiyorum ki ama çok sinir bozucu ya hayattan zevk almıyorum 2 gündür
mor yoldan çıktı ben yuppiyaye takılayım bariii
Yok yok adamdir o
Anaa ne oluyor okuyayım
O kırsa kırsa fıstık kabuğu kırar
uyuttun galiba adamı2 gündür mü? Ne kadar sanslisin
oo yuppide de var bir dava ama ben demem. Yoldan cikmadi kadinin gunahini almayin. Azitmak bana mahsus, az da bibi de potansiyel görüyorum
Bilmedigin bisey yok anacim
Yahu fistigin agzi zaten acik degil mi? Ne kiricam allasen
2 gündür mü? Ne kadar sanslisin
oo yuppide de var bir dava ama ben demem. Yoldan cikmadi kadinin gunahini almayin. Azitmak bana mahsus, az da bibi de potansiyel görüyorum
vicdansızlar aklıma gece gece gene siirt fıstığı düştüCevizin de elle kırılanı makbul mor, fistigin kalitelisini bulmak zor ama ceviz bol aman
burada orjinal rus zaten varefenım ben rus olmayan turk kızı annanya
yok ben cakma isım kullanıyorum oylede bır nıyetım yok.burada orjinal rus zaten var
uyuttun galiba adamı
Cevizin de elle kırılanı makbul mor, fistigin kalitelisini bulmak zor ama ceviz bol aman
vicdansızlar aklıma gece gece gene siirt fıstığı düştü
Hahahah2 gündür mü? Ne kadar sanslisin
yaşam koçluğu yapıyorum burada .kaçırdın iyi erkek nasıl bulunur konumuyok ben cakma isım kullanıyorum oylede bır nıyetım yok.
Hahahahne çıkıcam kız yoldan,uslu uslu oturuyorum valla.sabah mesai var içime ugunet çöktü zaten
yuppiyayye sen uyma bu mor a.biz aklı başında mazbut kadınlarız. salon çizgimizi bozmayalımHahahahne çıkıcam kız yoldan,uslu uslu oturuyorum valla.sabah mesai var içime ugunet çöktü zaten
Bdvde oyle bır konumu var şimdı sana geliyorum Rabbım..yaşam koçluğu yapıyorum burada .kaçırdın iyi erkek nasıl bulunur konumu
ne bdv si burdan veriyorum öğütleri hem de arkası yarın dizi gibi taksit taksit yazıyorummmmBdvde oyle bır konumu var şimdı sana geliyorum Rabbım..
Sorma ceycey piyasa fena halde, bir selam vr yoldan çıkarmak için harekete geçiyorlar hemen, yok bende yoldan çıkacak enerji filanyuppiyayye sen uyma bu mor a.biz aklı başında mazbut kadınlarız. salon çizgimizi bozmayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?