- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.717
- 118
- 29
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #9.581
kız sen. salon kadınsın ne işin var oyle seylerle . ayol bosver. sen o işlerde para yokne bdv si burdan veriyorum öğütleri hem de arkası yarın dizi gibi taksit taksit yazıyorummmm
efenım ben rus olmayan turk kızı annanya
ben de yaşlandım ruhenn.sakin dingin bir hayat özlemim varrSorma ceycey piyasa fena halde, bir selam vr yoldan çıkarmak için harekete geçiyorlar hemen, yok bende yoldan çıkacak enerji filan
en öz en hakiki en gerçek russss hemi deEfenim ben de türk olmayan rus kizi mor.
hakiki rus kızı .Efenim ben de türk olmayan rus kizi mor.
yıllardır üyeyim bir kaynana görümce konusu açamadımya yazıkalr olsun bana.açsam mıki meselaaa:kaynanamın bana bakarken gözü seğirdi.acaba kötü niyetli mi?bir daha görüşmesem mi?Bdvde konu acan lar ne yiyip ne içiyorlar kafa bır milyon.. onlarda cıtten dert yok tasa yok gecım sıkıntısı kolay yolda zengın olma cabası yok ohhh mıs bedava hayat bunlarınkı
Yok uyanik daha
Hahahaha nerden bulucaz onu
Siirt fistigi, bi dusuniym bunu
sende mi ceviz kırıyorsun tövbe tövbe.findukkkk bari kıraydınnnBen bulurum sen merak etme cuval cuval ceviz
zaten ben hiç anlamadımkı bu catısmaları. aranızdakı iletısımı kesın catısmada olmaz ohhh mıs temız işyıllardır üyeyim bir kaynana görümce konusu açamadımya yazıkalr olsun bana.açsam mıki meselaaa:kaynanamın bana bakarken gözü seğirdi.acaba kötü niyetli mi?bir daha görüşmesem mi?
benim hiç kaynanam olmadı ki o nolacak?zaten ben hiç anlamadımkı bu catısmaları. aranızdakı iletısımı kesın catısmada olmaz ohhh mıs temız iş
Ben bulurum sen merak etme cuval cuval ceviz
sende komsum bana baktı de oyle bır konu ac..benim hiç kaynanam olmadı ki o nolacak?
Millet birbiriyle yarışıyo cevizmi kırsak,fındıkmı,fıstıkmı diye.ben bir gariban memurum geçim zor efendim öyle yılda 1 yarım kg yer fıstığı çıtlatırsak ancasende mi ceviz kırıyorsun tövbe tövbe.findukkkk bari kıraydınnn
mor bir şey merak ettim .senin adam horluyor mu?test ettin mi?Haftaya gelmeyi dusunuyorum sapancaya. Ayarla cevizleri hahahaha
benim hiç kaynanam olmadı ki o nolacak?
yarın 5000 kazanacağız içime doğduuKızlar biz sizi bikaç dakikalığına özele çağırmıştık yahu
beni de sevsin beni de kıskandımmmmBenimki şeker şeker
Bi kizim var diye öper durur beni canim
Annem soguk bi kadin. Sever ama hissettirmez. Kayinvalidem beni de ablami da kucagina yatirir sever
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?