Bdvde konu acan lar ne yiyip ne içiyorlar kafa bır milyon.. onlarda cıtten dert yok tasa yok gecım sıkıntısı kolay yolda zengın olma cabası yok ohhh mıs bedava hayat bunlarınkı

Bdvde konu acan lar ne yiyip ne içiyorlar kafa bır milyon.. onlarda cıtten dert yok tasa yok gecım sıkıntısı kolay yolda zengın olma cabası yok ohhh mıs bedava hayat bunlarınkı
yıllardır üyeyim bir kaynana görümce konusu açamadımya yazıkalr olsun bana.açsam mıki meselaaa:kaynanamın bana bakarken gözü seğirdi.acaba kötü niyetli mi?bir daha görüşmesem mi?

yıllardır üyeyim bir kaynana görümce konusu açamadımya yazıkalr olsun bana.açsam mıki meselaaa:kaynanamın bana bakarken gözü seğirdi.acaba kötü niyetli mi?bir daha görüşmesem mi?
zaten ben hiç anlamadımkı bu catısmaları. aranızdakı iletısımı kesın catısmada olmaz ohhh mıs temız iş

benim hiç kaynanam olmadı ki o nolacak?

Benimki şeker şeker
Bi kizim var diye öper durur beni canim

Annem soguk bi kadin. Sever ama hissettirmez. Kayinvalidem beni de ablami da kucagina yatirir sever anneden pek görmeyince bu cok tatli geliyor.

E Esila09 kuzum bu stevedacoin yurtdışı piyasayı mı takip ediyor acaba? Biliyor musun?
Bikaç mesaj geldi tomo nun grafiği için demiş ama:/

bu arada asıl olay yabancı twitter fenomenlerinde mi oluyor ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…