- 7 Aralık 2017
- 4.030
- 9.253
- 158
- 38
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #9.601
Bist ten mi ceycey? Orası yataya bağlamadı mı yaa:/ aydınlat biziyarın 5000 kazanacağız içime doğduu
borsa.eski parlak günlerimize bir dönebilsek puromuzu tüttürüp gezecektik ama son zamanlarda delik çorabımızla takılıyoruzBist ten mi ceycey? Orası yataya bağlamadı mı yaa:/ aydınlat bizi
Rahmetli mi olmuş ceyceyimbenim hiç kaynanam olmadı ki o nolacak?
Direkt birikime atıcan günler de gelsin inşallahYarı maaş günü,1.5 katı ödemem olan maaşımı alacağım günişe gitmek istememek için bir neden daha
mor bir şey merak ettim .senin adam horluyor mu?test ettin mi?
evet öyle ben hiç tanışamadım.babası da 10 yaşındayken vefat etmiş kayınpederim de olmadı yani.ama bol miktarda görümcem mevcutRahmetli mi olmuş ceyceyim
senin geleceğin için kaygılanıyorum ben mor.ha horluyorsa şimdiden tedavi ettirelim adamı diyeGercekten adamla ilgili bunu mu merak ettin hahahaha
Valla sarhos uyudu yine de horlamadi. Ama bi kac geceden kesin yargida bulunmiym biraz daha gözlemlicem hahahaahah
Ben yorgunken horluyormusum
Yada hiç ihtiyaç duymadığım, işe gitmek zorunda kalmadığım günlerDirekt birikime atıcan günler de gelsin inşallah
senin geleceğin için kaygılanıyorum ben mor.ha horluyorsa şimdiden tedavi ettirelim adamı diye
zengünnn koca bulmadıysan o iş zor.ben de bulamadım .kızımdan ümitliyim amaYada hiç ihtiyaç duymadığım, işe gitmek zorunda kalmadığım günler
hayallerim yıkıldı, ben koca bile bulamadımki zenginini bulayımzengünnn koca bulmadıysan o iş zor.ben de bulamadım .kızımdan ümitliyim ama
zengünnn koca bulmadıysan o iş zor.ben de bulamadım .kızımdan ümitliyim ama
evlenip napacaksın gel ankaraya gezelim tozalım mihailde yakın o da gelir yuppiyayye zaten burda .ekip sağlamEvlenmeyi dusunmuyorum bebegim. Horluyorsa da no problem
onlar ötekilerin yerini dolduruyordur di mi:/evet öyle ben hiç tanışamadım.babası da 10 yaşındayken vefat etmiş kayınpederim de olmadı yani.ama bol miktarda görümcem mevcut
evlenip napacaksın gel ankaraya gezelim tozalım mihailde yakın o da gelir yuppiyayye zaten burda .ekip sağlam
almanyada bir kişi 90 kusür milyon piyangodan kazanmış.bana amorti bile çıkmıyorAha hayak
hayallerim yıkıldı, ben koca bile bulamadımki zenginini bulayımkendi zengin olmayı umuyordum 40 ımdan sonra
Yaaa mor ben hala miras kalan parayı kullanmamana şokum. Kızım yatır sağlam coine katla al parayı, keyfine bakBen buldum da parasini yemeyi beceremedim.
Yakin birer cigarette kizlar... su mor kardesinizin enayiligine...
Yaaa mor ben hala miras kalan parayı kullanmamana şokum. Kızım yatır sağlam coine katla al parayı, keyfine bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?