Burda piyango varmıymış yaa

ben oynayıp, tutturacak olsam kesin kocam tutup rakamları değiştirir beni engeller yine

Kocani kesicem.
Yaz gasteci...
Kendi kocasi olmayan kadin baskalarinin kocasini kesmeye kalkisti diye

Banada hayatım boyunca çıkmadı ama ne zaman paraya ihtiyacım olsa mucizevi bie şekilde bir yerden geldi bak o konuda şanslıyım

Masallah masallah

Simdi yeni sevgülüm daha zengin.
Ama bilin bakalim ne eksik
Bende o parayi yiyecek kapasite yok
Herhalde alismadik popoda don durmama meselesi
O bendede yok morr acayip rahatsız oluyorum mesela adam sürekli herşeyi ödüyorsa filan ondan bile rahatsız oluyorum keşke rahat yiyebilen biri olsaydım valla çok isterdim

geçen ay kuzen dedi ki şu whatsapta yazdıklarımızı biri okusa hepimizi tımarhaneye tıkar.kim der bunları yazanlar öğretmen mühendis öğretim görevlisi avukat doktor diye ha ha ha.burası da bizim whatsap a döndü kızlar.şurayı dışardan biri okusa aklından zoru olan bu kadar kadın nasıl birbirini bulmuş diye düşünür

Valla disaridan cok usluyum ben

O bendede yok morr acayip rahatsız oluyorum mesela adam sürekli herşeyi ödüyorsa filan ondan bile rahatsız oluyorum keşke rahat yiyebilen biri olsaydım valla çok isterdim
ben de öyleyim bakma evliyim ama kendi kredi kartımı kendim ödüyorum benzinimi de kendim alıyorum

Benim babam gercek bir terorist. Evde estirdigi terorun haddi hesabi yok cocuklugumuzda. Abim de onun kucuk modeli. Yasi oldu nerdeyse 50 hala demedi ki ulan babamdan cok cektik ben niye ayni belayim...
Neyse cocuklugumda sanirim parayi veren dudugu calar mantigiyla bu ikisinin her seyine katlanmak zorunda kaldigimiz icin kimsenin kurusunu istemem.

Benim cevizle findikla fistikla isim olmaz dokaniyooo
Anca leblebi, citir olani daha cok seviyorum

Not; ironi yok gercek citir leblebi

Ama is yerinde bahceden badem, ceviz bulabiliyorum
Kvdenin findigi var ama 5 senede ancak 1 torba gordum

E Esila09 kuzum bu stevedacoin yurtdışı piyasayı mı takip ediyor acaba? Biliyor musun?
Bikaç mesaj geldi tomo nun grafiği için demiş ama:/

bu arada asıl olay yabancı twitter fenomenlerinde mi oluyor ne?

Galiba
Ama ben asil sakinlestirmesini ve saglam bilgisini seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…