- 7 Aralık 2017
- 4.030
- 9.253
- 158
- 38
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #9.621
Burda piyango varmıymış yaaalmanyada bir kişi 90 kusür milyon piyangodan kazanmış.bana amorti bile çıkmıyor
ha illa gurur yapıp harcamayacaksa da aramızda bölüştürsün değil mi?Yaaa mor ben hala miras kalan parayı kullanmamana şokum. Kızım yatır sağlam coine katla al parayı, keyfine bak
Banada hayatım boyunca çıkmadıalmanyada bir kişi 90 kusür milyon piyangodan kazanmış.bana amorti bile çıkmıyor
ha illa gurur yapıp harcamayacaksa da aramızda bölüştürsün değil mi?
evet var 94.8 milyonu kazanan hem de bir türkmüşBurda piyango varmıymış yaa
ben oynayıp, tutturacak olsam kesin kocam tutup rakamları değiştirir beni engeller yine
ben de para yeme kapasitesi çok yüksek ama ortada para yohhhhhSimdi yeni sevgülüm daha zengin.
Ama bilin bakalim ne eksik
Bende o parayi yiyecek kapasite yok
Herhalde alismadik popoda don durmama meselesi
Burda piyango varmıymış yaa
ben oynayıp, tutturacak olsam kesin kocam tutup rakamları değiştirir beni engeller yine
Banada hayatım boyunca çıkmadıama ne zaman paraya ihtiyacım olsa mucizevi bie şekilde bir yerden geldi bak o konuda şanslıyım
Come onnn morSimdi yeni sevgülüm daha zengin.
Seviyom seniKocani kesicem.
Yaz gasteci...
Kendi kocasi olmayan kadin baskalarinin kocasini kesmeye kalkisti diye
Masallah masallah
Come onnn mor
Bilinçaltında yatan bir nedeni vardır bunun..psikoloğa danış walla bunu
O bendede yok morrSimdi yeni sevgülüm daha zengin.
geçen ay kuzen dedi ki şu whatsapta yazdıklarımızı biri okusa hepimizi tımarhaneye tıkar.kim der bunları yazanlar öğretmen mühendis öğretim görevlisi avukat doktor diye ha ha ha.burası da bizim whatsap a döndü kızlar.şurayı dışardan biri okusa aklından zoru olan bu kadar kadın nasıl birbirini bulmuş diye düşünür
ben de öyleyim bakma evliyim ama kendi kredi kartımı kendim ödüyorum benzinimi de kendim alıyorumO bendede yok morracayip rahatsız oluyorum mesela adam sürekli herşeyi ödüyorsa filan ondan bile rahatsız oluyorum keşke rahat yiyebilen biri olsaydım valla çok isterdim
O bendede yok morracayip rahatsız oluyorum mesela adam sürekli herşeyi ödüyorsa filan ondan bile rahatsız oluyorum keşke rahat yiyebilen biri olsaydım valla çok isterdim
ne yani biz mi bozduk seni?kuru iftiraaaa.içinde varmış delilikValla disaridan cok usluyum ben
ne yani biz mi bozduk seni?kuru iftiraaaa.içinde varmış delilik
dışarda ben sessiz sedasız hanımefendi bir kadınım ama sanalda içimden bir dişi cem yılmaz çıkıyorrrrrDisaridan dedim ceycey
Caktirmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?