- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.886
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #9.641
Yarı maaş günü,1.5 katı ödemem olan maaşımı alacağım günişe gitmek istememek için bir neden daha
dışarda ben sessiz sedasız hanımefendi bir kadınım ama sanalda içimden bir dişi cem yılmaz çıkıyorrrrr
Benim cevizle findikla fistikla isim olmaz dokaniyooo
Anca leblebi, citir olani daha cok seviyorum
Not; ironi yok gercek citir leblebi
Ama is yerinde bahceden badem, ceviz bulabiliyorum
Kvdenin findigi var ama 5 senede ancak 1 torba gordum
Ya bak simdi...
Ben gecen dedimki kv cevizle badem yolluyor. Destegi cok ama ben de tutumluyum. Ceviz bademle idare ederim. Illa canim cekerse azcik fistik alirim. Nefsimi köreltir cevizden devamke
Konu bdv deki mutfak masrafi konusuydu.
Yalniz bilinc altimi nasil dökmüsüm kendim de sonradan farkettim
Hele cocuklariniz ve kocalariniz gorse
Benimki alisti ekrana bakip gulmeme
Yari deli cikti buda diyodur
eşimin deliler grubu var zaten .ben bu topiği neden sevdim biliyor musun?yaptığım espriyi açıklamam gerekmiyor.çünkü zeki kadınlara yazıyorum şıp diye anlıyorlar.mizah yeteneği olan mizahtan anlayan herkes bi tık fazla zekidir bana göre haksız mıyım?Hele cocuklariniz ve kocalariniz gorse
Benimki alisti ekrana bakip gulmeme
Yari deli cikti buda diyodur
kendinin burada konuşulduğundan haberi olmasın daBenim son 2 haftadir yazdiklarimi görse adam beni engeller
Korkar benden hahaha
kendinin burada konuşulduğundan haberi olmasın da
iyi gecelerrrrAyyy kızlar size doyum olmaz malum sabah iş ve maaş varben uyuyayım bari, iyi geceler
Ayyy asıl bana bakın siz..evde boş oturmayım harçlığımı kazanayım diye geceleri markette çalıştımben de öyleyim bakma evliyim ama kendi kredi kartımı kendim ödüyorum benzinimi de kendim alıyorum
kendinin burada konuşulduğundan haberi olmasın da
benim de umudum yok adam kazanınca dağıtıyor etrafa öyle alışmışşş .ben altınlarıma bari sahip çıkayım ha h haAyyy asıl bana bakın siz..evde boş oturmayım harçlığımı kazanayım diye geceleri markette çalıştım
benim koca bu kafayla zengin olmaz beni de etmez ama farz ı misal öyle zengin olsam yine tarlada/tapanda falan çalışırım ben, eminim
Diyorum ekşiye düşücez ondan korkuyorum benO zaman ben tasi taragi toplar kacarim arkadas ulusal medyaya duseriz
O bendede yok morracayip rahatsız oluyorum mesela adam sürekli herşeyi ödüyorsa filan ondan bile rahatsız oluyorum keşke rahat yiyebilen biri olsaydım valla çok isterdim
yenGEnC hoşgeldin.arkadaşlar bu üyemiz evliya çelebiden daha fazla gezmiş görmüş bir kadındır.ona göre davranınnn
Ayyy kızlar size doyum olmaz malum sabah iş ve maaş varben uyuyayım bari, iyi geceler
Benim bir maaşım bile yokmilletin yarın maaş günü benimse borç günüm
CanımmmBenim babam gercek bir terorist. Evde estirdigi terorun haddi hesabi yok cocuklugumuzda. Abim de onun kucuk modeli. Yasi oldu nerdeyse 50 hala demedi ki ulan babamdan cok cektik ben niye ayni belayim...
Neyse cocuklugumda sanirim parayi veren dudugu calar mantigiyla bu ikisinin her seyine katlanmak zorunda kaldigimiz icin kimsenin kurusunu istemem.
Diyorum ekşiye düşücez ondan korkuyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?