dışarda ben sessiz sedasız hanımefendi bir kadınım ama sanalda içimden bir dişi cem yılmaz çıkıyorrrrr

Hele cocuklariniz ve kocalariniz gorse
Benimki alisti ekrana bakip gulmeme
Yari deli cikti buda diyodur

Benim cevizle findikla fistikla isim olmaz dokaniyooo
Anca leblebi, citir olani daha cok seviyorum

Not; ironi yok gercek citir leblebi

Ama is yerinde bahceden badem, ceviz bulabiliyorum
Kvdenin findigi var ama 5 senede ancak 1 torba gordum

Ya bak simdi...
Ben gecen dedimki kv cevizle badem yolluyor. Destegi cok ama ben de tutumluyum. Ceviz bademle idare ederim. Illa canim cekerse azcik fistik alirim. Nefsimi köreltir cevizden devamke

Konu bdv deki mutfak masrafi konusuydu.

Yalniz bilinc altimi nasil dökmüsüm kendim de sonradan farkettim

Sus sus sen kazana dustun

Hele cocuklariniz ve kocalariniz gorse
Benimki alisti ekrana bakip gulmeme
Yari deli cikti buda diyodur
eşimin deliler grubu var zaten .ben bu topiği neden sevdim biliyor musun?yaptığım espriyi açıklamam gerekmiyor.çünkü zeki kadınlara yazıyorum şıp diye anlıyorlar.mizah yeteneği olan mizahtan anlayan herkes bi tık fazla zekidir bana göre haksız mıyım?

ben de öyleyim bakma evliyim ama kendi kredi kartımı kendim ödüyorum benzinimi de kendim alıyorum
Ayyy asıl bana bakın siz..evde boş oturmayım harçlığımı kazanayım diye geceleri markette çalıştım

benim koca bu kafayla zengin olmaz beni de etmez ama farz ı misal öyle zengin olsam yine tarlada/tapanda falan çalışırım ben, eminim

benim de umudum yok adam kazanınca dağıtıyor etrafa öyle alışmışşş .ben altınlarıma bari sahip çıkayım ha h ha

O bendede yok morr acayip rahatsız oluyorum mesela adam sürekli herşeyi ödüyorsa filan ondan bile rahatsız oluyorum keşke rahat yiyebilen biri olsaydım valla çok isterdim

Inceeee
Yiyebilecegi adam var, yiyemiyor hahahah

yenGEnC hoşgeldin.arkadaşlar bu üyemiz evliya çelebiden daha fazla gezmiş görmüş bir kadındır.ona göre davranınnn

yenGEnC hello bebegim.
Yengenc daha önce burda bir kac gun yazmisti bize
Ayyy kızlar size doyum olmaz malum sabah iş ve maaş var ben uyuyayım bari, iyi geceler

Seni coook seviyorum.
Yalniz o hareketi haketmedin

Canımmm

Yaaa biz de küçükken çok yokluk gördük, acayip sessiz bi çocuktum. Benim babam da bunu bildiği için 3 istesem 10 verirdi harçlığımı..babam ölünce sağolsun eniştem hep destek oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…