yenGEnC hoşgeldin.arkadaşlar bu üyemiz evliya çelebiden daha fazla gezmiş görmüş bir kadındır.ona göre davranınnn
yenGEnC hello bebegim.
Yengenc daha önce burda bir kac gun yazmisti bize
Hellöö Ara ara uğruyorum,ugramasam da okuyorum ya.. Bu topigin gazıyla ne zamandır bitcoini falan araştırıyordum. Cuma chilize bir miktar yatırdım, cumartesi iki katına çıktığını gördüm, pazar da epey bir indiğini kenardakiler dursun, artık altın gümüş almamaya karar verdim birkaç ay. Bunlar daha iyiymiş, İner iner çıkar heralde bu coinler . Yastık altı coini yapacagim, tavsiyelere açığım (tabii ki ytd)

Diyorum ekşiye düşücez ondan korkuyorum ben

Ben ülkeyi terkederim hahahaha
Zaten banane benim ülkem mi

Benim bir maaşım bile yok

Gel sarilalim benim de yok 1 nisan istifa

Canımmm

Yaaa biz de küçükken çok yokluk gördük, acayip sessiz bi çocuktum. Benim babam da bunu bildiği için 3 istesem 10 verirdi harçlığımı..babam ölünce sağolsun eniştem hep destek oldu

Ben aslinda yokluk görmedim ama annem maddi imkanlar iyi olsun diye sustu, manevi olarak dibi gordum.
Babamin eksikligini hissediyorum hala bu yasimda.
Bu yeni adamima biraz da ondan dustum galiba

Valla acar gulerim hic caktirmam

Hahahah

Hoşgeldin hıc muhabbetimiz olmadı ama konulardaki yorumlardan sana büyük sempati besliyorum

Hoşgeldin hıc muhabbetimiz olmadı ama konulardaki yorumlardan sana büyük sempati besliyorum
sıradan türk kadını değil.başkalarına göre değil kendi isteklerine göre yaşıyor.avrupai bir kafa yapısı var.o yüzden ben de severek takip ediyorum

Ya öyle birçok alıntıyla yorum olmuş ki bırakacak emoji bulamadım
Et istifanı gez kız yakışır valla

9

Aaa ayıpsın sen iste ben sana özelden adres atarım hala oğlunu uğraştırma
bizim ailede pek iş adamı esnaf vs yok. ama her çeşit birim de adamımız var hastanesinden adliyesine emniyetinden havayollarına üniversitesinden bibilm adamına kadar yok yokk.ha bir de işsiz ben varım

bizim ailede pek iş adamı esnaf vs yok. ama her çeşit birim de adamımız var hastanesinden adliyesine emniyetinden havayollarına üniversitesinden bibilm adamına kadar yok yokk.ha bir de işsiz ben varım
Ya işte en güzeli benimde birşey rica edeceklerim hep meslektaş Allahtan kardeşim avukatta onun çevresini kullaniyorum

5.30 kalkıp napacaksın?gün doğumu bile olmuyor henüz.dizi izle ben the bold type diye bir diziye devam ediyorum.çok tatlı 3 kız arkadaşın hikayesi eğlenceli

Evime gidicem. Yasak oldugu icin aksamdan gidemedik
Istanbulun trakya tarafinda bi köyündeyim hahaha

Ya işte en güzeli benimde birşey rica edeceklerim hep meslektaş Allahtan kardeşim avukatta onun çevresini kullaniyorum
hadi ben kronik işsizim de sen neden işsizsin?avukat kardeş şart bu devirde bend e kardeş yok ama avukat dayı ve kuzen var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…