- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.740
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #9.661
sanki benim var.bir kira gelirim var onu yıllık peşin alıyorum yiyeli aylar oluyorBenim bir maaşım bile yok
Ben de çaktırmam artemis mi o nedir ya yenir mi içilir miValla acar gulerim hic caktirmam
yenGEnC hoşgeldin.arkadaşlar bu üyemiz evliya çelebiden daha fazla gezmiş görmüş bir kadındır.ona göre davranınnn
Hellöö
Diyorum ekşiye düşücez ondan korkuyorum ben
Benim bir maaşım bile yok
Canımmm
Yaaa biz de küçükken çok yokluk gördük, acayip sessiz bi çocuktum. Benim babam da bunu bildiği için 3 istesem 10 verirdi harçlığımı..babam ölünce sağolsun eniştem hep destek oldu
Valla acar gulerim hic caktirmam
sen öyle san bilişim suçlarında çalışan komiser hala oğlu da var ben de demişmiydim daha önce.şippppp diye bulur seniiiiBen de çaktırmam artemis mi o nedir ya yenir mi içilir mi
Hoşgeldin hıc muhabbetimiz olmadı ama konulardaki yorumlardan sana büyük sempati besliyorumHellööAra ara uğruyorum,ugramasam da okuyorum ya.. Bu topigin gazıyla ne zamandır bitcoini falan araştırıyordum. Cuma chilize bir miktar yatırdım, cumartesi iki katına çıktığını gördüm, pazar da epey bir indiğini kenardakiler dursun, artık altın gümüş almamaya karar verdim birkaç ay. Bunlar daha iyiymiş, İner iner çıkar heralde bu coinler . Yastık altı coini yapacagim, tavsiyelere açığım (tabii ki ytd )
sıradan türk kadını değil.başkalarına göre değil kendi isteklerine göre yaşıyor.avrupai bir kafa yapısı var.o yüzden ben de severek takip ediyorumHoşgeldin hıc muhabbetimiz olmadı ama konulardaki yorumlardan sana büyük sempati besliyorum
Aaa ayıpsın sen iste ben sana özelden adres atarım hala oğlunu uğraştırmasen öyle san bilişim suçlarında çalışan komiser hala oğlu da var ben de demişmiydim daha önce.şippppp diye bulur seniiii
Ya öyle birçok alıntıyla yorum olmuş ki bırakacak emoji bulamadımBen ülkeyi terkederim hahahaha
Zaten banane benim ülkem mi
Gel sarilalim benim de yok1 nisan istifa
Ben aslinda yokluk görmedim ama annem maddi imkanlar iyi olsun diye sustu, manevi olarak dibi gordum.
Babamin eksikligini hissediyorum hala bu yasimda.
Bu yeni adamima biraz da ondan dustum galiba
Hahahah
Ya öyle birçok alıntıyla yorum olmuş ki bırakacak emoji bulamadım
Et istifanı gez kız yakışır valla
bizim ailede pek iş adamı esnaf vs yok. ama her çeşit birim de adamımız var hastanesinden adliyesine emniyetinden havayollarına üniversitesinden bibilm adamına kadar yok yokk.ha bir de işsiz ben varım9
Aaa ayıpsın sen iste ben sana özelden adres atarım hala oğlunu uğraştırma
Bu gece erken uyumak için papatya çayı içtim iyice kafamı açtı ben de sendenimSabah 5.30da kalkmasi gereken bi insan ne yapar, erken yatar
Portakal ne yapar, hic yatmaz
Bu gece erken uyumak için papatya çayı içtim iyice kafamı açtı ben de sendenim
Ya işte en güzeli benimde birşey rica edeceklerim hep meslektaş Allahtan kardeşim avukatta onun çevresini kullaniyorumbizim ailede pek iş adamı esnaf vs yok. ama her çeşit birim de adamımız var hastanesinden adliyesine emniyetinden havayollarına üniversitesinden bibilm adamına kadar yok yokk.ha bir de işsiz ben varım
5.30 kalkıp napacaksın?gün doğumu bile olmuyor henüz.dizi izle ben the bold type diye bir diziye devam ediyorum.çok tatlı 3 kız arkadaşın hikayesi eğlenceliSabah 5.30da kalkmasi gereken bi insan ne yapar, erken yatar
Portakal ne yapar, hic yatmaz
5.30 kalkıp napacaksın?gün doğumu bile olmuyor henüz.dizi izle ben the bold type diye bir diziye devam ediyorum.çok tatlı 3 kız arkadaşın hikayesi eğlenceli
hadi ben kronik işsizim de sen neden işsizsin?avukat kardeş şart bu devirde bend e kardeş yok ama avukat dayı ve kuzen varYa işte en güzeli benimde birşey rica edeceklerim hep meslektaş Allahtan kardeşim avukatta onun çevresini kullaniyorum
neyyyy sen kendi evinde değil misin?şimdi anladım olaylarııı.ben de kendi çocuğunu uyutacak .küçücük çocuk bu saate kadar acaba neden uyumadı diye düşünüyordummEvime gidicem. Yasak oldugu icin aksamdan gidemedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?