hadi ben kronik işsizim de sen neden işsizsin?avukat kardeş şart bu devirde bend e kardeş yok ama avukat dayı ve kuzen var
Zorunlu işsizim canım oysa ki gül gibi isim de vardi. 1.5 yaşında bebem var onu buyutuyorum Allah izin verirse kreş cağı gelince inşallah gönlüme göre bir işte bulursam piyasaya dönmek istiyorum

Zorunlu işsizim canım oysa ki gül gibi isim de vardi. 1.5 yaşında bebem var onu buyutuyorum Allah izin verirse kreş cağı gelince inşallah gönlüme göre bir işte bulursam piyasaya dönmek istiyorum
evet küçük çocukla iş hayatı zor iyi yapmışsın.ben zorunlu değilse bebeklerin 3 yaşına kadar kreşe vs verilmesine karşıyım.anne sıcaklığını sevgisini hissetmeli.karekter 3 yaşına kadar şekillleniyormuş yüzde doksan

orasını anlamamışım adam senin evde sanıyordum hep

Evimde kayinvalidem, annem, erkek kardesim, oglum, biri hamile 11 hayvanim var. Ciks benim eve daha biri sigmaz.
Yani zaten kayinvalidem varken nolur sigmasin
Yakinda ben adama kacicam, ben onun evine hic sigmam

Evimde kayinvalidem, annem, erkek kardesim, oglum, biri hamile 11 hayvanim var. Ciks benim eve daha biri sigmaz.
Yani zaten kayinvalidem varken nolur sigmasin
Yakinda ben adama kacicam, ben onun evine hic sigmam
ok anladım şimdi ama son bir sorum var.kayınvalide biliyor mu adamı?

Ilk kızımı annem büyüttü ben çalıştım 10 yıl önce tabi artik annemde yaşlandı bu sipayi ben büyütüyorum Allah izin verirse 3.5- 4 ten önce kreş istemiyorum. Eşim zaten bakıcı olayına cook karşı o yüzden klasik domestik ev hanımı mod on

Oyy benim küçüğüm de 1 buçuk yaşında
Allah bağışlasın bebek her zaman en öncelikli

ben de 3.yü düşünüyordum, dün kesin ve net bir şekilde vazgeçtim:/ bugün yenidoğan kıyafetlerini ayırdım:/ zor geldi:/

Ooo ben 5.yi bile dusunuyorum da iste biliyorsunuz.

Hormonlar ah hormonlar
Adama bebek istiyorum demisim ya, sabah bana anlatisini görmeliydiniz

ben 11 yıl olacak çalışmıyorum.ilk senelerde çocuk için çalışmadım sonra da 2 önemli hastalıkla mücadele ettim .ama üzülmüyorum diploma sadece iş hayatı için değil.insana kazandırdıkları da yeter.düzgün evlat yetiştiriyorum en başta

Ayy yok Allah'ım ısteyene versin inşallah benim velet çok fena geçen isyan ettim Allah günah yazmasın sen ilk çocuğum olsan ben ikinciyi yapmazdım dedim

Ooo ben 5.yi bile dusunuyorum da iste biliyorsunuz.

Hormonlar ah hormonlar
Adama bebek istiyorum demisim ya, sabah bana anlatisini görmeliydiniz
Nasıl anlattı ki çok eğlenceli

yaaa bana kocam geçenki lafı etmeyeydi ben de istiyordum ama..bi de gelmiş, beni kandırdın, oyaladın diyo..teee Allaaam sanki evlenme vaadi verip evlenmedim

bdv de yazsak acırlardı bizeee ayyyyy ev hanımı bunlarrr gelecekleriii yokkkk yazıkkkk diye ha ha ha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…