- 19 Mayıs 2010
- 1.581
- 4.805
- 658
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #9.681
Zorunlu işsizim canım oysa ki gül gibi isim de vardi. 1.5 yaşında bebem var onu buyutuyorum Allah izin verirse kreş cağı gelince inşallah gönlüme göre bir işte bulursam piyasaya dönmek istiyorumhadi ben kronik işsizim de sen neden işsizsin?avukat kardeş şart bu devirde bend e kardeş yok ama avukat dayı ve kuzen var
neyyyy sen kendi evinde değil misin?şimdi anladım olaylarııı.ben de kendi çocuğunu uyutacak .küçücük çocuk bu saate kadar acaba neden uyumadı diye düşünüyordumm
Ben sana dedim ama çocuk değil diyeneyyyy sen kendi evinde değil misin?şimdi anladım olaylarııı.ben de kendi çocuğunu uyutacak .küçücük çocuk bu saate kadar acaba neden uyumadı diye düşünüyordumm
evet küçük çocukla iş hayatı zor iyi yapmışsın.ben zorunlu değilse bebeklerin 3 yaşına kadar kreşe vs verilmesine karşıyım.anne sıcaklığını sevgisini hissetmeli.karekter 3 yaşına kadar şekillleniyormuş yüzde doksanZorunlu işsizim canım oysa ki gül gibi isim de vardi. 1.5 yaşında bebem var onu buyutuyorum Allah izin verirse kreş cağı gelince inşallah gönlüme göre bir işte bulursam piyasaya dönmek istiyorum
orasını anlamamışım adam senin evde sanıyordum hepE kizlar sana dedi ya
Yaaa biz sana bunu anlatmak için özeli açtık ama ama gelmedinneyyyy sen kendi evinde değil misin?şimdi anladım olaylarııı.ben de kendi çocuğunu uyutacak .küçücük çocuk bu saate kadar acaba neden uyumadı diye düşünüyordumm
bana adım adım yazın yarın bu dash nasıl alınıyor?tl param yok dolarla girerim .binance yemi üye olacağım önce?
orasını anlamamışım adam senin evde sanıyordum hep
gocammm kızdı.içeri neyim düşersen iç çamaşırı sigara bile getirmem dedi .aslında sigara da içmem niye öyle dedi ki?Yaaa biz sana bunu anlatmak için özeli açtık ama ama gelmedin
ok anladım şimdi ama son bir sorum var.kayınvalide biliyor mu adamı?Evimde kayinvalidem, annem, erkek kardesim, oglum, biri hamile 11 hayvanim var. Ciks benim eve daha biri sigmaz.
Yani zaten kayinvalidem varken nolur sigmasin
Yakinda ben adama kacicam, ben onun evine hic sigmam
Ilk kızımı annem büyüttü ben çalıştım 10 yıl önce tabi artik annemde yaşlandı bu sipayi ben büyütüyorum Allah izin verirse 3.5- 4 ten önce kreş istemiyorum. Eşim zaten bakıcı olayına cook karşı o yüzden klasik domestik ev hanımı mod onevet küçük çocukla iş hayatı zor iyi yapmışsın.ben zorunlu değilse bebeklerin 3 yaşına kadar kreşe vs verilmesine karşıyım.anne sıcaklığını sevgisini hissetmeli.karekter 3 yaşına kadar şekillleniyormuş yüzde doksan
Oyy benim küçüğüm de 1 buçuk yaşındaZorunlu işsizim canım oysa ki gül gibi isim de vardi. 1.5 yaşında bebem var onu buyutuyorum Allah izin verirse kreş cağı gelince inşallah gönlüme göre bir işte bulursam piyasaya dönmek istiyorum
Noooooooook anladım şimdi ama son bir sorum var.kayınvalide biliyor mu adamı?
Beni de etiketle şu binance olayındabana adım adım yazın yarın bu dash nasıl alınıyor?tl param yok dolarla girerim .binance yemi üye olacağım önce?
Oyy benim küçüğüm de 1 buçuk yaşında
Allah bağışlasınbebek her zaman en öncelikli
ben de 3.yü düşünüyordum, dün kesin ve net bir şekilde vazgeçtim:/ bugün yenidoğan kıyafetlerini ayırdım:/ zor geldi:/
ben 11 yıl olacak çalışmıyorum.ilk senelerde çocuk için çalışmadım sonra da 2 önemli hastalıkla mücadele ettim .ama üzülmüyorum diploma sadece iş hayatı için değil.insana kazandırdıkları da yeter.düzgün evlat yetiştiriyorum en baştaIlk kızımı annem büyüttü ben çalıştım 10 yıl önce tabi artik annemde yaşlandı bu sipayi ben büyütüyorum Allah izin verirse 3.5- 4 ten önce kreş istemiyorum. Eşim zaten bakıcı olayına cook karşı o yüzden klasik domestik ev hanımı mod on
Ayy yok Allah'ım ısteyene versin inşallah benim velet çok fena geçen isyan ettim Allah günah yazmasın sen ilk çocuğum olsan ben ikinciyi yapmazdım dedimOyy benim küçüğüm de 1 buçuk yaşında
Allah bağışlasınbebek her zaman en öncelikli
ben de 3.yü düşünüyordum, dün kesin ve net bir şekilde vazgeçtim:/ bugün yenidoğan kıyafetlerini ayırdım:/ zor geldi:/
Nasıl anlattı ki çok eğlenceliOoo ben 5.yi bile dusunuyorum da iste biliyorsunuz.
Hormonlar ah hormonlar
Adama bebek istiyorum demisim ya, sabah bana anlatisini görmeliydiniz
bdv de yazsak acırlardı bizeee ayyyyy ev hanımı bunlarrr gelecekleriii yokkkk yazıkkkk diye ha ha haIlk kızımı annem büyüttü ben çalıştım 10 yıl önce tabi artik annemde yaşlandı bu sipayi ben büyütüyorum Allah izin verirse 3.5- 4 ten önce kreş istemiyorum. Eşim zaten bakıcı olayına cook karşı o yüzden klasik domestik ev hanımı mod on
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?