Ayy yok Allah'ım ısteyene versin inşallah benim velet çok fena geçen isyan ettim Allah günah yazmasın sen ilk çocuğum olsan ben ikinciyi yapmazdım dedim
Oyyy o az büyüsün bin şükür dedirtir sana
benim de ilki illallah dedirten cinsten..Allah ıslah etsin diyorum ben de sabah akşam walla

Aynen oyle bazen bana o belgeyi evde oturmak için mi aldın diyorlar yahu başkasını zengin edeceğime evladıma yatırım yapıyorum size ne belgeyi de amerikan servis niyetine kullanıyorum diyorum

Aynen oyle bazen bana o belgeyi evde oturmak için mi aldın diyorlar yahu başkasını zengin edeceğime evladıma yatırım yapıyorum size ne belgeyi de amerikan servis niyetine kullanıyorum diyorum
ben evde otururken 1 üniversite daha bitirdim takım yaptım amerikan servisimi

Benim ilkte fenaydı bu felaket bir arkadaşım derdi eğri cetvelden doğru çizgi çıkmaz sizin genler sıkıntılı diye çekiyoruz işte
Oyyy o az büyüsün bin şükür dedirtir sana
benim de ilki illallah dedirten cinsten..Allah ıslah etsin diyorum ben de sabah akşam walla
B

Ya soracaktım kaçırdım adam nev tepki verdi

Adamin bana genel tavrini biliyorsun. Ececimmm sabah konusalim mi suan mantikli dusunemiyorsun dedi hahaha

ben de mantik istemiyorum ki bebek istiyorum diye adami dumur ettim

Sabah da tekrar ettim. Ya ne var bebek istiyorum diye bebekleri seviyorum hepsi bu, sana bebek yapalim demedim ki ne abarttın üüüf dedim

Ayyyy adama bi de sence bu dövmem bozulur mu hamilelikte diye sormusum hahahaha
Göbegimin üst kisminda bi dövmem var

Hoşbuldum
Teşekkür ederim
Biberon vermemek için direndiğimde ya uykuya daldı sanırım şekeri düştü ya da çok ağladı kızardı yoruldu sakinleştirip tekrar meme verdiğimde ağzına alıp burun kıvırıp ağlıyor. Yine de beklemeli miyim nasıl olucak valla çok zor o kadar ağlıyo ki istemiyo meme. Ya da ağzına alıp uyuyor. Uyandırmak da zor. Nasıl yapsam ?

Çok sevindim efsun bunlar tatlı telaşlar tutacaktır memeyi de zamanla merak etme şimdi bol bol zaman geçir bu günler geri gelmiyor çabucak büyüyorlar
Yaa değil mi şimdi ablası nasıl iri geliyor bize kucaklamak zor öpmek zor ben de bu sefer annemi dinlemiyorum bol kucağımda tutuyorum seviyorum öpüyorum. Kızımı aldırmadı ne zaman kucağımda görse alıp beşiğe koydu hastanede bile hep beşikteydi. (romatizmadan dolayı ellerim acıyor alışmasın ben zorlanırım diye öyle yaptı ama ben çok üzüldüm sonrasında. Hep babasını dedesini isterdi beni istemezdi).

İnşallah yeniden tutar da rahat ederiz :))

Efsun merhaba canim
Ayni seyleri kardesimde yasadi. 3. Gun bebek hastahanede yatti, zorunlu 35. Hafta sezeryan 2.5 kilo bebek emmeyi nasil becersin vucut ac yorgun sut nasil uretsin
Tavsiyem bebegini asla aglatma, yoksa kizip hic yanasmiyorlar, yari tokken emzir, biberon degilde siringa kullanabilirsin, emzirme destegi alabilirsin. Sagip sut verebilirsin Sarilik cok tehlikeli birsey erken ilerlediyse bebegin ac kalmamasi bence en onemlisi
Bizimki ac kalip kizip kizip 4. Ay tamamen birakti.
Insallah bebegin emecek, olumlu dusun bol su ic ve uyu.

Günaydın kızlar

Bol yatirimli bie gün olsun

Borsalar, coinler, altınlar, gumusler konusulsun, bol bol kazandirsin

Bugün maaş alanlara da bereketli olsun diyorum

Ben 15 gün önce aldım, bitti gitti son 15 gün bekliyorum hahah

Hanımlar merhaba.
Banka üzerinden borsa yatırım hesabı açarken bir anket oluyor ya bilgiler doğru olmak zorunda mı ? Yani çalışmıyorum ben şu anda ne yazacağım ev hanımı mi

Hanımlar merhaba.
Banka üzerinden borsa yatırım hesabı açarken bir anket oluyor ya bilgiler doğru olmak zorunda mı ? Yani çalışmıyorum ben şu anda ne yazacağım ev hanımı mi

Yok değil

Zaten sorulan sorular tercihler ile ilgili, ne kadar bilgilisin ne kadar risk alabilir bu kişi gibi

Efsuncum kasikla yemez mi?
benim oglum hic emmedi. Cay kasiyla hem süt hem formül mama verdik.
Cene kaslari cok gelismemis yorulup cekmiyordu.
Sonra meme agzindayken ben sikarak yardimci oldum biraz büyüyünce toparladi kendi emdi.

Yok değil

Zaten sorulan sorular tercihler ile ilgili, ne kadar bilgilisin ne kadar risk alabilir bu kişi gibi

Valla ben bos biraktim
Ama nomu 3 ay takildi orda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…