- 19 Mayıs 2010
- 1.581
- 4.805
- 658
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #9.701
Ooo ben 5.yi bile dusunuyorum da iste biliyorsunuz.
Hormonlar ah hormonlar
Adama bebek istiyorum demisim ya, sabah bana anlatisini görmeliydi
Oyyy o az büyüsün bin şükür dedirtir sanaAyy yok Allah'ım ısteyene versin inşallah benim velet çok fena geçen isyan ettim Allah günah yazmasın sen ilk çocuğum olsan ben ikinciyi yapmazdım dedim
Aynen oyle bazen bana o belgeyi evde oturmak için mi aldın diyorlar yahu başkasını zengin edeceğime evladıma yatırım yapıyorum size ne belgeyi de amerikan servis niyetine kullanıyorum diyorumben 11 yıl olacak çalışmıyorum.ilk senelerde çocuk için çalışmadım sonra da 2 önemli hastalıkla mücadele ettim .ama üzülmüyorum diploma sadece iş hayatı için değil.insana kazandırdıkları da yeter.düzgün evlat yetiştiriyorum en başta
ben evde otururken 1 üniversite daha bitirdim takım yaptım amerikan servisimiAynen oyle bazen bana o belgeyi evde oturmak için mi aldın diyorlar yahu başkasını zengin edeceğime evladıma yatırım yapıyorum size ne belgeyi de amerikan servis niyetine kullanıyorum diyorum
BOyyy o az büyüsün bin şükür dedirtir sana
benim de ilki illallah dedirten cinsten..Allah ıslah etsin diyorum ben de sabah akşam walla
Ya soracaktım kaçırdım adam nev tepki verdi
GeyikliGece Vincent Cassel i bilir misin? Onun bi filmini patlatcam ben de şimdi:)
Hayırlı olsunYeaaay
bu arada işi bıraktım ben..son gündü
Haftaya bugün kızlarımla Türkiye’deyim inşallah
İnşallah :) çok açken istemiyor ben de yarı tokken denemeye başladım burun kıvırıyor benim tembel tenekemGeçmiş olsun canım, yakında toparlanırsınız iyice.Ne güzel bebişinle ilgilen herşey yoluna girecek,yeniden emmeyede başlayacak inşallah
HoşbuldumHoş geldin efsuncun hayırlı uğurlu olsun tekrar.
Sarılık geçiren bebeklerde biberonla beslediğimiz için meme reddi çok sık karşılaşılıyor.oğlumla bize karşılaşmıştık Doktorum hemen biberonu kesmemi sadece emzirme mi söylemişti.her ağladığında her arandiginda emzir demisti açıkçası biz meme reddini öyle aştık Hatta ondan sonra bir daha biberon almadı velet İnşallah siz de aşacaksınız o yüzden sen kendine güven olur mu iyi düşün İnşallah emmeye devam edecektirü
Yaa değil mi şimdi ablası nasıl iri geliyor bize kucaklamak zor öpmek zorÇok sevindim efsun bunlar tatlı telaşlar tutacaktır memeyi de zamanla merak etme şimdi bol bol zaman geçir bu günler geri gelmiyor çabucak büyüyorlar
Hoşbuldum
Teşekkür ederim
Biberon vermemek için direndiğimde ya uykuya daldı sanırım şekeri düştü ya da çok ağladı kızardı yoruldusakinleştirip tekrar meme verdiğimde ağzına alıp burun kıvırıp ağlıyor. Yine de beklemeli miyim nasıl olucak valla çok zor o kadar ağlıyo ki istemiyo meme. Ya da ağzına alıp uyuyor. Uyandırmak da zor. Nasıl yapsam ?
Hanımlar merhaba.
Banka üzerinden borsa yatırım hesabı açarken bir anket oluyor ya bilgiler doğru olmak zorunda mı ? Yani çalışmıyorum ben şu anda ne yazacağım ev hanımı mi
Hoşbuldum
Teşekkür ederim
Biberon vermemek için direndiğimde ya uykuya daldı sanırım şekeri düştü ya da çok ağladı kızardı yoruldusakinleştirip tekrar meme verdiğimde ağzına alıp burun kıvırıp ağlıyor. Yine de beklemeli miyim nasıl olucak valla çok zor o kadar ağlıyo ki istemiyo meme. Ya da ağzına alıp uyuyor. Uyandırmak da zor. Nasıl yapsam ?
Yok değil
Zaten sorulan sorular tercihler ile ilgili, ne kadar bilgilisin ne kadar risk alabilir bu kişi gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?