- 29 Aralık 2010
- 8.421
- 23.885
- 548
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #9.721
Günaydınlar efenim, ben bugün aldım bugün bittiGünaydın kızlar
Bol yatirimli bie gün olsun
Borsalar, coinler, altınlar, gumusler konusulsun, bol bol kazandirsin
Bugün maaş alanlara da bereketli olsun diyorum
Ben 15 gün önce aldım, bitti gitti son 15 gün bekliyorum hahah
Anladım teşekkür ederimYok değil
Zaten sorulan sorular tercihler ile ilgili, ne kadar bilgilisin ne kadar risk alabilir bu kişi gibi
Bu ayki hisselerim deva, egser, aselsan, alkim, alka, tmsn, thyao, ozkgy. Ay içinde ucuz oldukları noktalardan toplayacağım orta-uzun vadeli
Thyao 14.10 destegine dönecek diye dusunuyorum.
Ordan alirsin
Ytd
Merhaba canım; bene 36 haftada Doğum yapmıştım ememedi hemşirelerin tavsiyesiyle 3 haftada 1 kilo alıp çok güzel emmeye başladı. Önce hastane tipi pompa kiralaman gerekiyor bu önemli ve yanında biri olursa yardımcı olucak !! Periyod şöyle bebeği yarım saat memede tutuyorsun emebildiğini emiyor sonra biriniz hemen biberonu getirip bebeği besliyor sen sütünü sağıyorsun 15 dk her meme . 2 saatte bir bu periyod devam ediyor. Bebek hem aç kalmıyor hem sütün artıyor hem memeye yabancılaşmıyor. 2/3 haftada bebek toparlanır pompaya gerek kalmaz sorunsuz emzirmeye geçersin inşallahHoşbuldum
Teşekkür ederim
Biberon vermemek için direndiğimde ya uykuya daldı sanırım şekeri düştü ya da çok ağladı kızardı yoruldusakinleştirip tekrar meme verdiğimde ağzına alıp burun kıvırıp ağlıyor. Yine de beklemeli miyim nasıl olucak valla çok zor o kadar ağlıyo ki istemiyo meme. Ya da ağzına alıp uyuyor. Uyandırmak da zor. Nasıl yapsam ?
Tav da 23 u görünce alalım mı patron :)
AhahahaSeni coook seviyorum.
Yalniz o hareketi haketmedin
Ahahahabende seni seviyorum şekerim.Kendimi feda edemem valla kim ne hareker yaparsa yapsın çokta fifi hıhhh
Teşekkür ederim çok benzer bi tablo.Efsun merhaba canim
Ayni seyleri kardesimde yasadi. 3. Gun bebek hastahanede yatti, zorunlu 35. Hafta sezeryan 2.5 kilo bebek emmeyi nasil becersin vucut ac yorgun sut nasil uretsin
Tavsiyem bebegini asla aglatma, yoksa kizip hic yanasmiyorlar, yari tokken emzir, biberon degilde siringa kullanabilirsin, emzirme destegi alabilirsin. Sagip sut verebilirsin Sarilik cok tehlikeli birsey erken ilerlediyse bebegin ac kalmamasi bence en onemlisi
Bizimki ac kalip kizip kizip 4. Ay tamamen birakti.
Insallah bebegin emecek, olumlu dusun bol su ic ve uyu.
Aslında kaşıkla da veriyoduk sarılık olunca uyudu ağzına koyduğumuzu yutmadı. Biberonu da çok zor emdi. Şimdilerde de biz yorulduk heralde hiç kaşıkla verelim diyen yok. Annem dizi beli ağrırken gece gündüz az uyuyp hep yardıma geliyor. Kıyamıyorum. Beni uyutma derdinde hep. ❣Efsuncum kasikla yemez mi?
benim oglum hic emmedi. Cay kasiyla hem süt hem formül mama verdik.
Cene kaslari cok gelismemis yorulup cekmiyordu.
Sonra meme agzindayken ben sikarak yardimci oldum biraz büyüyünce toparladi kendi emdi.
Valla ben bos biraktim
Ama nomu 3 ay takildi orda
Teşekkür ederim çok benzer bi tablo.
Benim oğlan da doppler e göre 36+1 drun ultrasona göre 35 küsür haftalık 2400 doğdu. 5. Gün sarılıktan hastaneye yattı. Yenidoğduğunda şırıngayla mama damlatıp emmesini sağlıyoduk. Kaşıkla mama veriyoduk sanırım artık biz de yorulduk kaşıkla uğraşmıyo kimse hemen biberon veriyoruz. Süt olsa sağıp hep biberonla vermeye razıyım da süt de çok azaldı ben lohusayken çok derin üzülüyorum heralde ufacık bişeyde kızımda da gitmişti. İnsanlar neler yaşıyor da sütü kesilmiyor. Ben sarılıktan yine mi yatıcaz diye endişelenmemle süt azaldı.
İnşallah emer yardım edenim çok. Şükür ki uyuyabiliyorum. Uyanınca süt kısmen daha çok oluyor diye umutla veriyorum meme ama ağzına alıp uyuyor uyanık olan bebek. Emme refleksi pek göstermiyor aranma da yok denecek kadar az.
Uyursa uyusun ağzında meme varlığını unutmasn die uyurken de ağzında biraz tutuyorum artık :)
İnşallah aşıcaz inşallah
O uyku Halini sarılık yapıyor zaten o yüzden mutlaka uyandırıp Emzirmen lazım benim bebeğim de çok zor uyanıyordu ufacık bebeğin yağının altını falan gıdıklıyorduk,parmağımizla topuğuna fiske atıyorduk hafifce doktorumuz öyle göstermişti.mutlaka uyandırıp emzir demişti.o zaman zaten nereye kadar direnecek bir süre sonra memeyi alacak ama biberon alternatif olduğu zaman biberonu bekliyor bebeklerde oluyor boyle şeyler. Bir de senin bebeğin erken doğdu kendini hala anne karnında sanıyor yani 40 haftası Dolana kadar çok normal bu hareketleriHoşbuldum
Teşekkür ederim
Biberon vermemek için direndiğimde ya uykuya daldı sanırım şekeri düştü ya da çok ağladı kızardı yoruldusakinleştirip tekrar meme verdiğimde ağzına alıp burun kıvırıp ağlıyor. Yine de beklemeli miyim nasıl olucak valla çok zor o kadar ağlıyo ki istemiyo meme. Ya da ağzına alıp uyuyor. Uyandırmak da zor. Nasıl yapsam ?
evet var 94.8 milyonu kazanan hem de bir türkmüş
Bebek emmeyincede süt azalırya hastane tipi pompa bunun için en azından 1 hafta dene derimTeşekkür ederim çok benzer bi tablo.
Benim oğlan da doppler e göre 36+1 drun ultrasona göre 35 küsür haftalık 2400 doğdu. 5. Gün sarılıktan hastaneye yattı. Yenidoğduğunda şırıngayla mama damlatıp emmesini sağlıyoduk. Kaşıkla mama veriyoduk sanırım artık biz de yorulduk kaşıkla uğraşmıyo kimse hemen biberon veriyoruz. Süt olsa sağıp hep biberonla vermeye razıyım da süt de çok azaldı ben lohusayken çok derin üzülüyorum heralde ufacık bişeyde kızımda da gitmişti. İnsanlar neler yaşıyor da sütü kesilmiyor. Ben sarılıktan yine mi yatıcaz diye endişelenmemle süt azaldı.
İnşallah emer yardım edenim çok. Şükür ki uyuyabiliyorum. Uyanınca süt kısmen daha çok oluyor diye umutla veriyorum meme ama ağzına alıp uyuyor uyanık olan bebek. Emme refleksi pek göstermiyor aranma da yok denecek kadar az.
Uyursa uyusun ağzında meme varlığını unutmasn die uyurken de ağzında biraz tutuyorum artık :)
İnşallah aşıcaz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?