Günaydınlar efenim, ben bugün aldım bugün bitti

Merhaba canım; bene 36 haftada Doğum yapmıştım ememedi hemşirelerin tavsiyesiyle 3 haftada 1 kilo alıp çok güzel emmeye başladı. Önce hastane tipi pompa kiralaman gerekiyor bu önemli ve yanında biri olursa yardımcı olucak !! Periyod şöyle bebeği yarım saat memede tutuyorsun emebildiğini emiyor sonra biriniz hemen biberonu getirip bebeği besliyor sen sütünü sağıyorsun 15 dk her meme . 2 saatte bir bu periyod devam ediyor. Bebek hem aç kalmıyor hem sütün artıyor hem memeye yabancılaşmıyor. 2/3 haftada bebek toparlanır pompaya gerek kalmaz sorunsuz emzirmeye geçersin inşallah

Seni coook seviyorum.
Yalniz o hareketi haketmedin
Ahahaha bende seni seviyorum şekerim.Kendimi feda edemem valla kim ne hareker yaparsa yapsın çokta fifi hıhhh
[/QUOTE]

Amaaaan birak ya, hayir bi de bakkal amca kilikli...

Sen fakesin zibidi yaaa diyerek Led_BiR_Vele_DisTiri kankimizi de analim

Neredesin doktorum?

Ahahaha bende seni seviyorum şekerim.Kendimi feda edemem valla kim ne hareker yaparsa yapsın çokta fifi hıhhh

Amaaaan birak ya, hayir bi de bakkal amca kilikli...

Sen fakesin zibidi yaaa diyerek Led_BiR_Vele_DisTiri kankimizi de analim

Neredesin doktorum?
[/QUOTE]
Burdayım canısı :)))

Teşekkür ederim çok benzer bi tablo.
Benim oğlan da doppler e göre 36+1 drun ultrasona göre 35 küsür haftalık 2400 doğdu. 5. Gün sarılıktan hastaneye yattı. Yenidoğduğunda şırıngayla mama damlatıp emmesini sağlıyoduk. Kaşıkla mama veriyoduk sanırım artık biz de yorulduk kaşıkla uğraşmıyo kimse hemen biberon veriyoruz. Süt olsa sağıp hep biberonla vermeye razıyım da süt de çok azaldı ben lohusayken çok derin üzülüyorum heralde ufacık bişeyde kızımda da gitmişti. İnsanlar neler yaşıyor da sütü kesilmiyor. Ben sarılıktan yine mi yatıcaz diye endişelenmemle süt azaldı.

İnşallah emer yardım edenim çok. Şükür ki uyuyabiliyorum. Uyanınca süt kısmen daha çok oluyor diye umutla veriyorum meme ama ağzına alıp uyuyor uyanık olan bebek. Emme refleksi pek göstermiyor aranma da yok denecek kadar az.

Uyursa uyusun ağzında meme varlığını unutmasn die uyurken de ağzında biraz tutuyorum artık :)

İnşallah aşıcaz inşallah

Aslında kaşıkla da veriyoduk sarılık olunca uyudu ağzına koyduğumuzu yutmadı. Biberonu da çok zor emdi. Şimdilerde de biz yorulduk heralde hiç kaşıkla verelim diyen yok. Annem dizi beli ağrırken gece gündüz az uyuyp hep yardıma geliyor. Kıyamıyorum. Beni uyutma derdinde hep. ❣

Korkma zaman geciyor gibi geliyor ama yolun cok basindasiniz.
Sakin kizdirma meme ve sinir bir arada yasanmasin bu kdr erken kesfedilmesi inan cok iyi uyumanin faydasini kesfetmissin bak
Birde bebeginde tentene temas et ve dusa gir
Bunlarda faydali

O uyku Halini sarılık yapıyor zaten o yüzden mutlaka uyandırıp Emzirmen lazım benim bebeğim de çok zor uyanıyordu ufacık bebeğin yağının altını falan gıdıklıyorduk,parmağımizla topuğuna fiske atıyorduk hafifce doktorumuz öyle göstermişti.mutlaka uyandırıp emzir demişti.o zaman zaten nereye kadar direnecek bir süre sonra memeyi alacak ama biberon alternatif olduğu zaman biberonu bekliyor bebeklerde oluyor boyle şeyler. Bir de senin bebeğin erken doğdu kendini hala anne karnında sanıyor yani 40 haftası Dolana kadar çok normal bu hareketleri

Bebek emmeyincede süt azalırya hastane tipi pompa bunun için en azından 1 hafta dene derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…