- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #9.741
Ne biliyim tebdil i kıyafet yaşamak istersin yine biz fukaraların arasında belki:)))O zaman burda isim ne
Yok vallahi aninda emekli olup paralari catir catir yemege koyulurumNe biliyim tebdil i kıyafet yaşamak istersin yine biz fukaraların arasında belki:)))
O kadar parayı ne yapcam diye düşünüyorsundurO zaman burda isim ne
Hepsi güzel hisseler almalıymışsın mihailBu ayki hisselerim deva, egser, aselsan, alkim, alka, tmsn, thyao, ozkgy. Ay içinde ucuz oldukları noktalardan toplayacağım orta-uzun vadeli
Wuhuu enişteden de onay geldiyse tamamdır :)) iki aylık temel analiz bilgimle seçtim amatör ama heyecanlıyımHepsi güzel hisseler almalıymışsın mihailytd
Okudum burda görünce hepsi güzel hisseler alınabilir dedi.Wuhuu enişteden de onay geldiyse tamamdır :)) iki aylık temel analiz bilgimle seçtim amatör ama heyecanlıyım
Algocuğum benim uzun vadem. Dün almıştım 1,14’ten max kaç hedefli biliyor musun bibicimALGO göz kırpiyormuş kizlar haberiniz olsun
Kız, ben sana diyorum zehir gibi kafa var sende diyenobahari bu burak kahramanla portföyümüz uyuyormuş ya :)) trb zaten vardı bende düşmüşken ekleme yaptım, dia da listemdeydi ondan da aldım
htr mi ne ondan da 20 dolarlık aldım pazara çıkmış gibiyim biraz ondan biraz şundan
Bir türlü düşmedi gitti sürekli takip ediyorumTav da 23 u görünce alalım mı patron :)
Bir türlü düşmedi gitti sürekli takip ediyorum
ben de beklemedeyım param yok ama olsun hahhah
en azından 24 goruruz dıye dusunuyorum :)
Benim paramda var bekliyorum düşmesini. Param var dediysem yanlış anlaşılmasın paracık bendeki para değilben de beklemedeyım param yok ama olsun hahhah
en azından 24 goruruz dıye dusunuyorum :)
Yatırım için falan ayırdım yaniMihail Zoscenko sen maaşı neye ödedin yaa hepsini bu arada:///
Twitterda kimseyi bilmiyorum ama youtubeda josh cross dinliyorum iki gündür, fena değil gibi ama henüz tam güvenemedim nobaharim o yüzden tavsiye niteliğinde değildir :))yaaa ben yıl sonu hedefli 5/10 coin belirlemek istiyorum. Yabancı ağbeyler var mı böyle öngörüsüne güvendiğin senin??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?