bu düşüş sonrası btc yataya girdiği alan içerisinde dom.eğer 62 altında kalırsa, özelliklede sağlam projeler güzel yükselir,bu tür düşüşlerde genelde yukarı hareket sağlam projelerle kaldığı yerden devam eder, çürük coinlerle sağlam coinleri değiştirme hareketi diyebiliriz.

Bu yazidan sonra algo ilk işareti veriyor yazmıs

Kız, ben sana diyorum zehir gibi kafa var sende diye

Beni Burakcığım kurtardı walla zarardan
Htr benim de en büyük projem

ben de dia da yüklü..trb az var

yaaa ben yıl sonu hedefli 5/10 coin belirlemek istiyorum. Yabancı ağbeyler var mı böyle öngörüsüne güvendiğin senin??

Mihail Zoscenko sen maaşı neye ödedin yaa hepsini bu arada:///
Yatırım için falan ayırdım yani yatırıma ayırdığımla hemen alım yapmam günlere yayarım ama dokunmam o paraya o yüzden bitirdim dedim :))

Benim kendi para politikam biraz değişik ya kişisel-market-ev-ıvır zıvır harcamalarımda günlük limitim var, onu geçersem kendime borçlanıyorum ta ki borç bitene kadar. Yatırım için de %85 (uzun vade) %15 (trade) diye ayırdım, sonra %85'in de %60'ı ile alım yaptım %40'ı ay içinde tamamlanacak Böyle anlatınca garip ama excelde var hepsi basit oluyor öyle.

Bu şekilde tüm paranın yeri belli olduğu için sıfıra sıfırdayım (+300 TL yedek akçe var bi de ).

yaaa ben yıl sonu hedefli 5/10 coin belirlemek istiyorum. Yabancı ağbeyler var mı böyle öngörüsüne güvendiğin senin??
Twitterda kimseyi bilmiyorum ama youtubeda josh cross dinliyorum iki gündür, fena değil gibi ama henüz tam güvenemedim nobaharim o yüzden tavsiye niteliğinde değildir :))
Bi de crypto fiend diye bi kanal var, hatta dediğim unibright bu çocuktan duydum ilk ama reklam mı yapıyor gerçek mi ondan da emin olamadım. biraz daha vakit geçirmem gerek bu ikisiyle tanıyabilmek için :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…