- 7 Aralık 2017
- 4.030
- 9.253
- 158
- 38
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #9.781
Doğru anladın kuzucumSabah 10 centken 60 dolar mi oldu ben mi yanlıs anladim
Dur intihar edip geleyim o nasil is yaDoğru anladın kuzucum
Bu coin işinden para kazanabilmem için binance geçmem lazım sanırım 1 aydır btc de boşuna ugrasiyorumAslında yedirmemek lazım emeklerini öyle heyvanlara
Ben de yeni ayıktım işte Mihailim.
ve yatırım konusu tabi ki araştırma/bilgi gerektiriyor ama %80 i öngörü ve risk yönetimi gerçekten. Eşimden edindiğim kekremsitecrübe.
bence iyi gidiyoruz yaaa
Yakın gekecekte kulüp falan kurar, aylık toplantı felan düzenleriz biz
Mihailim çok üzüldüm yaşadıklarına ama bu kadar güzel toparlanman kendi ayaklarının üzerinde durman çok güzelYa bu kadar kötü tecrübe benim fikrimi değiştirmedi esasen, eşler arasında şeffaflık olmalı. Sadece benim ex mayası düzgün olmayan bir adamdı hepsi bu. Şimdi yeni karısıyla evli mutlu çocuklu :)) Evliliğimde güven varsa verirdim ben de açıkçası senin gibi. Ama ben fiziki altın pek tutmuyorum ufak bir iki şey dışında, dediğin gibi hırsızlık falan olur diye.
Neredeydi bu Alice ben dün BTC binance hatta mxc den baktım yoktuDoğru anladın kuzucum
Bu coin işinden para kazanabilmem için binance geçmem lazım sanırım 1 aydır btc de boşuna ugrasiyorum
Evet güveniyorum ama insan oğlu çiğ süt emmiş derler ya bunları okudukça acaba mı diyor insan. Banka olarak ziraatı kullanıyorum altın alırken makas fazla gibi geldi o yüzden almıyordum ama almak lazım sanırım kenarda öyle ya da böyle gizli 3 5 bir şeyler bulunmalı. Kasa güvencesi var diye fiziki alıyordum.Ya bu kadar kötü tecrübe benim fikrimi değiştirmedi esasen, eşler arasında şeffaflık olmalı. Sadece benim ex mayası düzgün olmayan bir adamdı hepsi bu. Şimdi yeni karısıyla evli mutlu çocuklu :)) Evliliğimde güven varsa verirdim ben de açıkçası senin gibi. Ama ben fiziki altın pek tutmuyorum ufak bir iki şey dışında, dediğin gibi hırsızlık falan olur diye.
İnsan bir sebep üzerine şirketleşiyor tabi, 9 yıl olacak çalışma hayatındayım (hadi ilk bir seneyi sayma düşük maaşlıydım), son iki seneye kadar falan pek tasarruf bilincim yoktu, hiçbir zaman borç harç yapan biri olmadım ama para yemeyi de sevdim hep, hala severim
2016'da yaşıma göre epey iyi bir maaşla çalışırken aile birliğimizi sağlayalım diye iş ve şehir değiştirip, 3 hafta sonra da bir gece yarısı evi terk etmem hayatımın dersi oldu bana. Ben davayı açınca çirkefe bağlamıştı iyice, çabuk bitsin diye maddi ve manevi tüm emeklerimi bırakmak durumunda kaldım. Halbuki daha 10 gün öncesinde biz aileyiz diyerek ev peşinatını kapatacak kadar bir para vermiştim kendisine borçlarımızı öde diye. Ev de eşya da altın da para da onda kaldı, işe giderken lazım diye arabayı yanıma almıştım sadece yoksa onu da iç ederdi5 vakit namaz kılan adam bu iş hakkaniyetli değil demedi hiç, yattı üstüne her şeyin. @ceycey0406 kendinize ait birikiminiz olsun dedi ya geçenlerde, ben çok iyi anlarım neden öyle dediğini. Keşke kötüyle karşılaşmasak da böyle tedbirlere gerek kalmasa ama hayat işte. Neyse bu olayların üstüne baştan ev kur eşya borcu öde kalanı da ye iç gez derken 2018 kur krizinde bu iş böyle gitmez mihail dedim, seda sayan gibi disipline girdim
Benim param benim paramdir kocamın parasıda benim paramdir diyip gözü kapalı dalıyoruzSimdi ceycey dedi ya kendinize ait birikiminiz olsun diye, benim yoktu da kocamin varmis. Onu napicaz
Akıllı adammiş
Ben olsam mis gibi yemiştim, duymuşsundur bizde bir laf var ölüm hak miras helal diyeSimdi ceycey dedi ya kendinize ait birikiminiz olsun diye, benim yoktu da kocamin varmis. Onu napicaz
Akıllı adammiş
Ben de açıkçası düşünmüyor değilim bir yandan trade yapmak istiyorum ama şu binance i iyice öğrenmem lazimAynen artemis ben de aynı şeyi düşündüm
Bi de şu dashla artık yolları ayırmamız lazım gibi geliyor 1 nisana kadar bakacağım yoksa keseceğim kolumu 1 nisanda
Ben de açıkçası düşünmüyor değilim bir yandan trade yapmak istiyorum ama şu binance i iyice öğrenmem lazim
Kesinlikle geçmelisinBu coin işinden para kazanabilmem için binance geçmem lazım sanırım 1 aydır btc de boşuna ugrasiyorum
Sen akıllı hatunsun o parayı kullan yatırım yap kazanınca yerine koyarsın böylelikle yememiş olursunSimdi ceycey dedi ya kendinize ait birikiminiz olsun diye, benim yoktu da kocamin varmis. Onu napicaz
Akıllı adammiş
Sen akıllı hatunsun o parayı kullan yatırım yap kazanınca yerine koyarsın böylelikle yememiş olursun
Ben koca parası yiyenlerdenim hatta kocanın elinden maaş kartını alanlardan
Ilkinde olmamışsın senden olmaz artikYeni koca bulursam ben de öyle olucam hahahahaha
Şu neo dan zararına cikip alsatla o zararı kurtarabilir miyim acabaKesinlikle geçmelisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?