Bu coin işinden para kazanabilmem için binance geçmem lazım sanırım 1 aydır btc de boşuna ugrasiyorum

Mihailim çok üzüldüm yaşadıklarına ama bu kadar güzel toparlanman kendi ayaklarının üzerinde durman çok güzel Hep guzellikler çıksın bundan sonra karşına..

Evet güveniyorum ama insan oğlu çiğ süt emmiş derler ya bunları okudukça acaba mı diyor insan. Banka olarak ziraatı kullanıyorum altın alırken makas fazla gibi geldi o yüzden almıyordum ama almak lazım sanırım kenarda öyle ya da böyle gizli 3 5 bir şeyler bulunmalı. Kasa güvencesi var diye fiziki alıyordum.

Simdi ceycey dedi ya kendinize ait birikiminiz olsun diye, benim yoktu da kocamin varmis. Onu napicaz
Akıllı adammiş

Kızlar daha önce bahsetmiştim ya altından tersteyiz diye eşim nereyse onun zararını borsadan çıkardı. Ben niye hep tersteyim inat ettim bende bir şeyler kazancam bir kadın olarak ama yok. Birde faiz kararı nolur sizce altına dolara yansıması ne yönde olur biraz almayı düşünüyorum ama faiz kararını beklesem mi

Aynen artemis ben de aynı şeyi düşündüm

Bi de şu dashla artık yolları ayırmamız lazım gibi geliyor 1 nisana kadar bakacağım yoksa keseceğim kolumu 1 nisanda
Ben de açıkçası düşünmüyor değilim bir yandan trade yapmak istiyorum ama şu binance i iyice öğrenmem lazim

Simdi ceycey dedi ya kendinize ait birikiminiz olsun diye, benim yoktu da kocamin varmis. Onu napicaz
Akıllı adammiş
Sen akıllı hatunsun o parayı kullan yatırım yap kazanınca yerine koyarsın böylelikle yememiş olursun
Ben koca parası yiyenlerdenim hatta kocanın elinden maaş kartını alanlardan

Senin alis kaçtı benim 1887.
Son 24 saatte 1800 u görmüş alarm.kurdum şimdi, 1800 görünce ccal diye
Bende neo var canım maliyetim 325 lerde malesef haftasonu 320lerden satmadigima pişman oldum birdaha yaklaşsın satacağım sıkıldım neo dan
E Esila09 sen anlarsın bi moral bi destek ver bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…