Nerde yaşıyodun sen canım netten falanda bulunabilir belki. Biz eczaneden bulmuştuk yönlendirmişti bizi
Uşaktayım ben facebook sayfamıza yazdım medela mini için bile ses veren yok. Hastane tipini izmirden kiralayabilirsiniz ama gidip almanız lazım demiş birisi.

Yeni gördüm msjı inşallah canım. Bu arada ben sırf mamayla büyüdüm taş gibiyim hastalık falan bilmem, sağlık olsun gerisi boş
Maşallah ben de inek sütüyle büyümüşüm mamayı istememişim nanemolla bişeyim sürekli hasta olurum kızım mamayla büyüdü benim de :)

Tabii sağlıklı olsun da napalım belki de ellerim sıkıntılı old. İçin Allah sebep veriyor diyorum artık :) gittiği yere kadar böyle gitsin süt tamamen biterse mamaya geçeriz :)

Fomo benim canim

Selam kızlar şükür bugünde zengin olamadık ada dan eksideyim
Efsun64 nasilsjn cnm bebis nasıl öp kokla ohh mis yaaa cok severim bebek kokusunu ama başkasının ben çocuk devrini kapattım

İyiyim Allaha şükür teşekkür ederim burda konuştukça açıldım hafifledim sanki :)

Sen nasılsın:)

Geçen hafta babam için aldığım düşük fiyatlı hisse vardı ya bugün onu 20 küsür karla sattım (maktk) yerine hdfgs aldım. (Şimdiden karda yarın sabah duruma göre inşallah satabilirim.) Babama aldıklarım 20 20 gidiyor kendi hisselerim eksiden çıkamadı ytd

Babam kendi için vermedi parayı anaparamı geri verirsin karı senin olur dedi ama ben ona olan borcumu çıkarırım diye düşünüyorum bakalım inşallah :)

Borsada da artı görünce keyfim ekstra yerine geldi. Maaş yattı. Eşim doğum yaptığm gün istediğim yemeği bugün bana sürpriz yapıp almış maaş yatınca o ayrı mutlu etti. Ama size bi haberim var içim ona sızlıyordu öğlen.

Bizim kk borçları almış başını gitmiş doğumu falan da kp karşılamıştı ama işte acil ihtiyaçlar falan derken sanırım iyice sıkışmışız ki eşim benden 1 bilezk istedi. Ben de daha önce kızım doğmamışken gramlarımı aldın yerine koyma sözüyle (altın 150 tl iken) ama koyamadın şimdi daha yüksek gram fiyatı bilezik vermek isteyorum onu ev ya da araba için saklıyorum dedim. Kızın kumbarasndan çeyrek al dedim o küçük old için yerine koyman daha rahat olur ama bileziği koyman zor dedim. Bi yandan da altın çok düşük diye üzülüyorum en azından 1 ay daha bekleyemez miyiz altın artsa falan dedim. Ya da bir kartı bu ay diğerini bidaki ay kapatsan dedim. Ama bi taraftan da hiç istemiyorum çünkü başıma geleceği biliyorum.

O da diyo ki bileziğini ver ben sana her ay gram alayım onu bileziğe çevireyim. Bileziğe çevirirken de ekstra ödeme yapçaz dedim. Baştan çeyrekleri boz çetrek olarak koy yerine dedim. Ama çok üzülüyorum altın düşük diye dedim. Sanırım darıldı tamam kalsın dedi.

Ahh borsa yüzüme gülmedin uleeeyn

Ah ben napsam ne etsem altın biz bunu konuşurken 412 di az önce baktım 418 olmş altın da çok oynaklaştı :))

İyiyim cnm okul yorucu geçiyor para olarak eksideyim . Artmıyor hisseler coinler
Ben de binance ye geçip biraz kar etmeyi düşünüyorum insallah yanı
Ben de mi girsem şu kripto para işine yaa sanki borsadan daha hızlı kazandırıyor gibi anlatılanlardan :)
Ama kimlik falan dediniz bi tırstım

Ben de mi girsem şu kripto para işine yaa sanki borsadan daha hızlı kazandırıyor gibi anlatılanlardan :)
Ama kimlik falan dediniz bi tırstım
Gel gel anlık satışlar olduğu icin borsadan daha kolay ama 24 olayı biraz insanın dengesini bozuyor sürekli bakmak istiyorsun

Devadan 58 tl zarardayım haftalardır toparlayamadı 34,142 maliyet
Bence fiyatını takip etme canım, deva sağlam hisse illa ki çıkacaktır. Güzel yatırımları var, zaten ilaç sektörü gıda gibi hiç bitmez :))
Uzun vade sepetimde teknoloji, enerji ve sağlık hisselerine ağırlık vermeyi düşünüyorum. Daha minik minik emekliyoruz tabi, nasip artık :))

Dohol ve devaya günde 1 kere ya bakıyorum ya bakmıyorum zaten iyice dışladım onları ama deva potföyde çok göze batıyor zarar yüksek olunca bana göre

Hdfgs benim trade kagidim ama bugun coook guzel bi kap geldi insallah guzel yurur biraz bebeginin kismetidir insallah

Efsun su dönemde para pul icin kendini yorma ne olur. Yoklugu zor, biliyorum ama bebeginle ennn guzel zamanlar, cok guzel heyecanlar...
Bu anilar bir daha olmaz ama para bir sekilde olur.
Bi bebegim olsun diye neleri kabul ederim bi bilsen
O kadar sanslisin ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…