Tabi şu faiz kararı var önümüzde büyük ihtimal arttırılmasını bekliyor piyasalar bu sürece nakitle girmekte bir avantaj olabilir mi acaba

Canim yuzde 20sini satip onu isletip maliyeti yakalayabilirsin
Ama neo iyi coindir ben tamamini satmanj istemem sonra uzulme
Ya benim ki sanki biraz trade isteği gibi geliyor bana ay başına kadar yatırımlık param kalmadı gözümü ona diktim bir yandan bırak kalsın diyorum

Allah razı olsun senden bibicim .

Şu neo dan zararına cikip alsatla o zararı kurtarabilir miyim acaba
Kuzum kurtarırsın tabi ama gerçekten yürüyecek coine atlaman lazım ama neo çok favori coinlerden..ben de dün aldım düşüşte ama zaten ben burdan bi %30 beklentiyle aldım min..şimdi piyasa oturmadı coinde, dominans yataya bağladı/bağlıycak modunda alt coinlere bi gelemedi sıra.

Sen günlük mü trade yapmak istiyorsun?
Chz vs günde yüzde kaç kat gittileri görünce fomoya kapılabiliyor insan:/ ama yapmamalıyız bunu. Bak esilanın yazdığı twitter hesapları çok güzel..neo dan karlı çık, sonra onları takibe koyul bence Karar senin neticede Ben de yeniyim, bilmiş gibi yazmış olmayayım ama binance kesinlikle olmalı ve youtube da kullanımını anlatan videolar var, biraz kurcalayınca öğrenilir, atla deve değil gerçekten

Benim tüm birikimimden eşimin haberi var ama kendi hesabımda durmalı bu konuda takıntılıyım. Yoksa kendi param olarak düşünemem onları. Ben de kendi kazancının hesabını asla sormam kuruşu kuruşuna. Evin ihtiyaçlarını karşıladıktan sonra ister harcar ister biriktirir ister yeğenine harçlık verir sorun etmem. Evlilik kölelik değildir. Ben ayakkabı almak için kocama danışmam alırım işte bunu aldım der geçerim. Burda öğretmen hamile kadının 100 tl lik çizme için kocasından para alamamasını bile okudum bdv de. Maaş kartını vermiş 100 tl harcayamıyor çok üzücü

Gerçekten bugün fomo olayını okudum bende ona kapıldım sanırım bekleyeceğim biraz daha zaten aybaşı yeni maceralar için sermayem de olacak kısmet artik

Merhaba :)
Hastane tipi burda kızım zamanında kiralamadılar cermedi hastane. Zaten 1 özel hastane 1 devlet hastanesi var. Ben özelde yaptım doğumu 2 tanecik makine vardı. Ordan oraya taşıyıp duruyolar. Kızımda medela mini bulmuştm o artırcak gibiydi düzenli kullanımda bu sefer henüz bulamadım arıyorum. Bende lansinoh var o işe yaramadı kızımda. İnşallah bu sefer işe yarar :)

Memede 5 dk bile durmuyor. Pışş pışş diyerek 2 3 sefer çok az durdurdum. 2 3 çekip ya uyuyor ya ağlıyor nasıl tutabilirim memede? Müzik aç onu dinlerken emer dedi arkadaşım işe yaramadı. Sinirleniyor bir de beyefendi:)

İnşallah çok teşekkür ederim :)) bestlak kullanıyorum o baya işe yarıyor sanki. Sağma makinesinin de daha güçlüsünü bulursam ve memeye tutmaktan vazgeçmezsem ben de bu işin düzeleceğine inanıyorum :))

Korkma zaman geciyor gibi geliyor ama yolun cok basindasiniz.
Sakin kizdirma meme ve sinir bir arada yasanmasin bu kdr erken kesfedilmesi inan cok iyi uyumanin faydasini kesfetmissin bak
Birde bebeginde tentene temas et ve dusa gir
Bunlarda faydali
Duşu kızımda denemiştim haklısın çok faydasını görmüşler ben göremedim. oğluşumla da deneyelim :))

Teşekkür ederim

Ayağına fiske ve cimcik yapıyoruz biz de eeeaa diyip geri uyuyordu uyandıramıyorduk biz biraz toparladı gibi bugün sanki inşallah büyüyp toparlandıkça emer benim miniğim :))

Oğlum 36 haftalık doğdu kuvözde kaldı bir hafta kadar emme refleksi gelismemisti ben bir süre siringayla besledim ama sürekli emmesede memede duruyordu..Siringayla beslenme miktarını azaltıp emme süresini uzatarak atlattık o dönemi..Ben süt çayları kullanıyordum sürekli birde sagiyordum sütüm artsın diye Siringayla da sütümü veriyordum.. Daha çok küçük çenesi yoruluyordur erken doğduğu için kasları güçsüz yavaş yavaş atlatacaksiniz bu dönemi.. İster anne sütü alsın ister mamayla beslensin yeterki sağlıklı olsun sen bunları hiç kafana takma şuan...

Nerde yaşıyodun sen canım netten falanda bulunabilir belki. Biz eczaneden bulmuştuk yönlendirmişti bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…