- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.036
- 598
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #9.841
Keçi mi almışlarvalla akıllılarmış keçi sütü çok pahalıydı ben bebeği büyütürken
eşim de hayvan fobisi olmasa senden bir yavru kedi alırdım istanbula gelince ama adam kuşa bile karşı sadece balığa tahammülü var onu da ben sevmiyorumTammm benim kafa...
eşim de hayvan fobisi olmasa senden bir yavru kedi alırdım istanbula gelince ama adam kuşa bile karşı sadece balığa tahammülü var onu da ben sevmiyorum
evet fobi adam da benim kız kuzenin köpeğini bir iki günlüğüne eve getirmek istedi veto yedi hemennnAaaaa
Aslinda cok guzel olurdu pandemide evde bi neşe...
Ama fobi boyutundaysa tabii bisey diyemem.
mor şu anda hangi evdesin?baştan sorayım da devrelerim yanmasın sonrasında
Bu nasıl yazı kızBibibella bozok Twitter amı kabul etmiyordu
eyyle yazıBu nasıl yazı kızevet etmiyordu ama bazen pat pat ediyor ben cok uğrastim sonra söylediklerimi kabul etti hep
Ay baktım hesapta para var 15 dakikada eft idi,havaleydi, ödemelerdi püfff uçtuyuppiyayye maaşı aldın mı?pandemi olmasaydı sen yemek ben de sinema ısmarlardım keyfimize bakardık sonra da alışveriş.zaten kredi kartım patladı limitleri zorlardım vallaaaa
twist ipekyolda güzel şeyler oluyor ama yüzde 70 indirimden önce uğramayacaksın kaz gibi yolarlar.ben dolap uygulamasından sıfır etiketli ürünleri çok uyguna aldım kendime de kıza da 2 yıldır.mesela örnek vereyim kentpark calvin de 1500 tl olan montu etiketli sıfır 400 e aldım.200 tl sini sattığım ürünlerin bakiyesinden 200 de karttan lcw fiyatına ck giyiyorum.böyle böyle çok şey aldım sattım.çocuğun oynamadığı oyuncaklar hemen küçülen kıyafetleri kendi sevmediğim kıyafetlerimi takılarımı satıp üstüne biraz ekleyip herşeyimi dünya markası giyiyorum.ytAy baktım hesapta para var 15 dakikada eft idi,havaleydi, ödemelerdi püfff uçtuah canım ne güzel olur cidden yaa, şu aşıları olalım,sen rahat dışarı çıkmaya başla hemen buluşalım. Bana alışveriş yapalım ceycey sen bu konuda iyisin ben pek sevmem alışverişi sıkılıyorum, sen güzel şeyleri nerden uyguna alcam bilirsin
Harikasın canım yatwist ipekyolda güzel şeyler oluyor ama yüzde 70 indirimden önce uğramayacaksın kaz gibi yolarlar.ben dolap uygulamasından sıfır etiketli ürünleri çok uyguna aldım kendime de kıza da 2 yıldır.mesela örnek vereyim kentpark calvin de 1500 tl olan montu etiketli sıfır 400 e aldım.200 tl sini sattığım ürünlerin bakiyesinden 200 de karttan lcw fiyatına ck giyiyorum.böyle böyle çok şey aldım sattım.çocuğun oynamadığı oyuncaklar hemen küçülen kıyafetleri kendi sevmediğim kıyafetlerimi takılarımı satıp üstüne biraz ekleyip herşeyimi dünya markası giyiyorum.yt
sen bana takıll.kısmet olur da bu sene evlenirsen ucuz pırlanta elmas nasıl alınır o konuya da değinirim hem de atasay zen gibi markalarınHarikasın canım ya
Ciddi misin yaasen bana takıll.kısmet olur da bu sene evlenirsen ucuz pırlanta elmas nasıl alınır o konuya da değinirim hem de atasay zen gibi markaların
özelden yarın resimlerle gösteririm alıp sattıklarımı.telefon kızda şimdi arkadaşıyla sohbette alırsam cıngar çıkarırCiddi misin yaasenden öğreneceğim çok şey var desene ay bitsin hemen şu korona
Ayyy göster göster.Banada anlat nasıl yapayımözelden yarın resimlerle gösteririm alıp sattıklarımı.telefon kızda şimdi arkadaşıyla sohbette alırsam cıngar çıkarır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?