iyi akşamlar arkadaşlar.2 saattir kızın ve komşu çocuğun ingilizce ödevlerine yardım ediyorum.nedir bu okula gitmeyen çocukların çektikleri.görmedikleri dersin ödevleri var.ben kıza ve 2 çocuğa daha yardımcı oluyorum ama yaa diğerleri?kayıp nesil olacaklar çokkk üzücü.

yuppiyayye maaşı aldın mı?pandemi olmasaydı sen yemek ben de sinema ısmarlardım keyfimize bakardık sonra da alışveriş.zaten kredi kartım patladı limitleri zorlardım vallaaaa
Ay baktım hesapta para var 15 dakikada eft idi,havaleydi, ödemelerdi püfff uçtu ah canım ne güzel olur cidden yaa, şu aşıları olalım,sen rahat dışarı çıkmaya başla hemen buluşalım. Bana alışveriş yapalım ceycey sen bu konuda iyisin ben pek sevmem alışverişi sıkılıyorum, sen güzel şeyleri nerden uyguna alcam bilirsin

twist ipekyolda güzel şeyler oluyor ama yüzde 70 indirimden önce uğramayacaksın kaz gibi yolarlar.ben dolap uygulamasından sıfır etiketli ürünleri çok uyguna aldım kendime de kıza da 2 yıldır.mesela örnek vereyim kentpark calvin de 1500 tl olan montu etiketli sıfır 400 e aldım.200 tl sini sattığım ürünlerin bakiyesinden 200 de karttan lcw fiyatına ck giyiyorum.böyle böyle çok şey aldım sattım.çocuğun oynamadığı oyuncaklar hemen küçülen kıyafetleri kendi sevmediğim kıyafetlerimi takılarımı satıp üstüne biraz ekleyip herşeyimi dünya markası giyiyorum.yt

Harikasın canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…